2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 垃圾熱血亂..不玩也罷(入去玩既朋友請睇) ...
樓主: 冇問題2
go

[香港] 垃圾熱血亂..不玩也罷(入去玩既朋友請睇) [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 brianchow219 於 2009-8-1 07:38 PM 發表

你真係誤左我意思!我相信我fd都會長開佢用左咁多錢去租ser仲比人昆過一次佢仲開
佢唔長開?同埋你紅個句..我相信我fd唔會咁賤格你地比得錢佢比得裝

可惜家陣比人彈多過比人話好呢

原帖由 |醉愛x牙威 於 2009-8-1 05:34 PM 發表
down左5個幾鐘,等左5個幾鐘..down完,解壓同我講話壞了-.-算什麼?

我都係咁架咋..
但係玩到架= =

你租2台都咁卡
你都算係第一個

原帖由 brianchow219 於 2009-8-1 07:38 PM 發表

你真係誤左我意思!我相信我fd都會長開佢用左咁多錢去租ser仲比人昆過一次佢仲開
佢唔長開?同埋你紅個句..我相信我fd唔會咁賤格你地比得錢佢比得裝

租ser用得幾多錢??亂要開到用2台ser??你以為係天龍八部咩

1個字..悶吧-0-

原帖由 屋屋烏 於 2009-8-1 07:45 PM 發表
你租2台都咁卡
你都算係第一個

擺到明吹水啦 租2台ser都會卡 下載既空間用bt都要3小時 就知道人佢地班gm搞咁耐個遊戲 唔係咩野 只係一直諗呃錢啦 我等左幾個月好失望 唔講2台ser都冇咁嬲

你地唔玩就走啦
無人左你地  人地開個服 唔洗搵錢??? 人地落左幾多心機 ? 機 官網 唔洗比錢?[你開比我地玩丫 你兩個月就無錢 開啦 1+6頭]
你地連比小小時間了解個服 都唔比 就嘈生哂??????
我單升 185lv 唔使3個鐘 係計0轉囉 0轉係嘈升嫁啦 [個只難係難小小 搵錢問題右係 機本係比你打水錢
搵錢地方係  死(驢)<--唔多識打字{重有 只有小學生至會串人唔識打字 打錯字} 要串唔左你)1只怪10m 錢難搵咩??
重有一開頭 話咩0轉 有350點 {你右知唔知 一個人只可以囉1次 轉左身之後 無得囉嫁啦)因為你唔比時間 好多野都唔知
重有 最7狗 就係 你唔玩依個服就唔好嘈人地個服

原帖由 魂仔=] 於 2009-8-1 07:41 PM 發表

睇亂而定決定貴唔貴,
比個例子你丫
一隻亂垃圾到痺,但係D裝備.武器.賣得好貴好貴,加爆晒又點.你又買唔買?我就肯定唔買.仲會話好貴添
一隻亂完全滿足到玩家要求.但裝備,武器,都賣得貴.未升過既. 你又買唔買?我就 ...

咁你都話埋青野同楓葉亂係垃圾佢兩隻隻亂/勇仲貴過我個fd隻亂楓葉只係得龍裝同鳳羽裝
仲要個d裝唔係真正完整佢個龍裝係用劍道上衫加拳下身都唔算完整仲要貴..d人仲話買刻骨好過買龍裝
龍裝又廢又貴..你唔話埋佢?

原帖由 kck呀強 於 2009-8-1 07:49 PM 發表
你地唔玩就走啦
無人左你地  人地開個服 唔洗搵錢??? 人地落左幾多心機 ? 機 官網 唔洗比錢?[你開比我地玩丫 你兩個月就無錢 開啦 1+6頭]
你地連比小小時間了解個服 都唔比 就嘈生哂??????
我單升 18 ...

你買埋會武會裝會介會頭 丫笨

話說 呢加出得會裝會武  呃錢潮未退

原帖由 唔好啦 於 2009-8-1 07:49 PM 發表

擺到明吹水啦 租2台ser都會卡 下載既空間用bt都要3小時 就知道人佢地班gm搞咁耐個遊戲 唔係咩野 只係一直諗呃錢啦 我等左幾個月好失望 唔講2台ser都冇咁嬲

我想講佢係得佢一個自己整曬冇其他 gm幫手我就只係借部機比佢黎試野佢唔似楓葉個d咁一大班人
佢只係得佢一個自己整

原帖由 唔好啦 於 2009-8-1 07:46 PM 發表

租ser用得幾多錢??亂要開到用2台ser??你以為係天龍八部咩

唔洗要兩部?租ser唔洗幾多錢?我只係知就咁一個ser都要4千蚊lo
唔洗用得幾多..你唔去搵?仲有個個mj亂..同之前個個魚魚亂差唔多咁方法咁開黎比人玩
咁又唔見個魚魚亂唔會比人吊?真係唔明你地
咩都話貴..係就係隻game賣野個到有d問題仲有你以為整一隻亂咁易整?
又唔見你又整到ep3加到epx ga野?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 冇問題2 於 2009-8-1 03:35 PM 發表
0轉都有得拎350點
轉完仲少左既...
仲想講一樣野  玩私服玩到要打小俗搵錢我真係第一次
..................
又冇武出
想問大家....
玩私服求咩先......爽快同過引呀嗎
乜差野都冇..仲話測試過...佢唔係拎化住 ...

你不如改做叫有問題-.-

講到尾 ...

5玩你地個ser =] 玩家實無損失`

你搵小左錢姐;]`  初頭以為你果個咩ser咁爸閉

幾個月都開5到個ser出泥;]  原來衰過隻狗...算啦....等你接埋~

原帖由 brianchow219 於 2009-8-1 07:50 PM 發表

咁你都話埋青野同楓葉亂係垃圾佢兩隻隻亂/勇仲貴過我個fd隻亂楓葉只係得龍裝同鳳羽裝
仲要個d裝唔係真正完整佢個龍裝係用劍道上衫加拳下身都唔算完整仲要貴..d人仲話買刻骨好過買龍裝
龍裝又廢又貴..你唔話埋佢?

青野 ,楓葉 開都耐過你啦   我自己都無玩過楓葉囉=) 但係我都見佢開咁耐ser又唔見有人彈佢? 點解既?

原帖由 姬月 於 2009-8-1 08:03 PM 發表
講到尾 ...

5玩你地個ser =] 玩家實無損失`

你搵小左錢姐;]`  初頭以為你果個咩ser咁爸閉

幾個月都開5到個ser出泥;]  原來衰過隻狗...算啦....等你接埋~

我地都講過..佢比人昆左一次先開到ser人地比人昆過一次唔洗再草返錢黎開ser?
仲有..佢係msn講過就算佢冇左錢佢都冇所謂!

原帖由 魂仔=] 於 2009-8-1 08:07 PM 發表

青野 ,楓葉 開都耐過你啦   我自己都無玩過楓葉囉=) 但係我都見佢開咁耐ser又唔見有人彈佢? 點解既?

係因為之前得一兩個私服冇e加咁多仲有如果佢d野仲貴你e加唔彈佢?
只彈我地?
開得耐過我地正常?我地幾時先開服?佢開左幾耐服?仲係得個小小野冇咩咁變
係到嘈..你地都係講緊貴唔貴e 回事姐其他野我地冇野好講我只係知e加希佢係到改緊野仲有...冇隻亂係完美

原帖由 brianchow219 於 2009-8-1 08:08 PM 發表

係因為之前得一兩個私服冇e加咁多仲有如果佢d野仲貴你e加唔彈佢?
只彈我地?
開得耐過我地正常?我地幾時先開服?佢開左幾耐服?仲係得個小小野冇咩咁變
係到嘈..

=.=你咁夠膽講得一兩個私服?
之前大把囉唔該 係你自己唔睇ok=_=?
同埋我點解要彈佢,我又無入錢又無玩=]
最小呢你地講左幾耐話開._.? 好似幾個月啦,e家先開._.? 我理得你咩原因姐,你由開post果刻大把人期待,家陣個個失望囉唔該

原帖由 魂仔=] 於 2009-8-1 08:09 PM 發表

=.=你咁夠膽講得一兩個私服?
之前大把囉唔該 係你自己唔睇ok=_=?
同埋我點解要彈佢,我又無入錢又無玩=]

你e加夠冇入錢黎玩喇你又彈?
之前呀你有冇睇野呀
勁耐之前得幾個c服緊係冇人彈如果佢e加先開我相信大把人彈
仲有我想講我玩c服個陣仲係知得有論琴/pp/仲有其他唔記得咩名都係得個幾個(仲有楓葉)

原帖由 brianchow219 於 2009-8-1 07:55 PM 發表

唔洗要兩部?租ser唔洗幾多錢?我只係知就咁一個ser都要4千蚊lo
唔洗用得幾多..你唔去搵?仲有個個mj亂..同之前個個魚魚亂差唔多咁方法咁開黎比人玩
咁又唔見個魚魚亂唔會比人吊?真係唔明你地
咩都話貴..係就係隻g ...

哈哈...唔識整???
我放教學係到跟手俾人入黎玩個陣...
都唔知你有冇浦2000fun......
仲有一樣野....我想講
pkran,,,風葉開個陣.....d整私服既人有冇而家咁既技術..咁既資源先
而家想開單機既要乜端有乜端....唔夠上去我post拎
佢個服又唔係有咩咁特別.....
d咩exp3倍 我教你你都未必識啦,,,,,
使唔使我放個教學俾你改呀..勁人
信唔信我拎佢個服改晒野再俾人入去....
我用返我個部家用server機......
1人1個月俾返10蚊我交電費就算.....
會武任打...
武器任沖...
我整晒都唔得3日啦.....
呢隻垃圾服要整幾個月???/????

原帖由 brianchow219 於 2009-8-1 08:10 PM 發表

之前呀你有冇睇野呀
勁耐之前得幾個c服緊係冇人彈如果佢e加先開我相信大把人彈

你e加夠冇入錢黎玩喇你又彈?

屌 咪話之前囉on鳩仔
大撚把亂喇 你係咪眼盲? 睇清楚先好講,同你講真係火都來埋,如果講耐 我講埋d亂名比你知好無
留香,清華,西安,完美,功夫,洪興,大撚把喇屌你老母, 其他唔撚記得, 之前得一兩個私服? 你用屎眼睇野嫁?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 10:16 PM , Processed in 0.043611 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存