2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝 《魔力寶貝》寵物版 想問一問獅子寵價,同埋麻煩幫幫手計2改雪人,thz! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

想問一問獅子寵價,同埋麻煩幫幫手計2改雪人,thz! [複製鏈接]

1.我玩獅子的,想問問一隻55敏黃蜂-20100可以賣到幾多銀左右?
佢而家爆左一點,我計極都唔係好識計,係咪要混加左先計到架?上面個掉檔我只係憑記憶記得架咋,唔係好sure
960 753 337 184 336 ,55lv
如果真係-20100,又可以賣到幾錢呢?
2. 64lv 鬼靈 -40220,賣唔賣到20銀?齊7技同明水4,如果賣唔到,保守估計又有幾多呢?
3.我有隻2改雪人68lv 1659 1185 579 325 220
麻煩幫幫手計下佢掉幾
4.如果想買敏寵,但唔要改屍,水龍,敏蜂,仲有邊d比較好用呢?敏地牛同小可愛優奈貴唔貴?

以上幾條問題對我都好重要架..麻煩各位路過有心人/聰明既巴打,幫幫我手啦
我諗左好耐都唔知賣到幾錢
麻煩晒呀!

好想重玩呀,有冇入解答下以上d問題!
thz!

活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

隻2改雪人掉6~~3血3魔
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:42 PM , Processed in 0.053381 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存