2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Winning Eleven Winning Eleven 下載區 轉貼遊俠: PES2009 1.4升級檔 有exe檔 可以由1.0直接更 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

轉貼遊俠: PES2009 1.4升級檔 有exe檔 可以由1.0直接更新 [複製鏈接]

PES2009 1.4升級檔 有exe檔 可以由1.0直接更新
下載地址:http://www.rayfile.com/files/0d3 ... -ae7a-0014221b798a/
裡面兩個文件,1.4EXE壓縮包裡的pinfo和pdata直接放在IMG文件夾裡,另一個解壓後也直接放在IMG文件夾裡的文件,最後覆蓋exe文件,finish.........
唯一不足需要安裝RaySource下載 本人試過絕對download到

其實我好迷惘..我又唔想玩[PES2009]WEYX 4.0
我download玩過..覺得畫面好差..又簡體亂碼
一把火刪哂所有
呢加諗住由頭download番原版
咁我想問1.0係咪即係最初個版本..
如果唔升級會點? 咁1.4又有乜野好

原帖由 「Ching」 於 2009-8-3 01:59 AM 發表
其實我好迷惘..我又唔想玩[PES2009]WEYX 4.0
我download玩過..覺得畫面好差..又簡體亂碼
一把火刪哂所有
呢加諗住由頭download番原版
咁我想問1.0係咪即係最初個版本..
如果唔升級會點? 咁1.4又有乜野好

1.0係最先個版本 至於原版你係2000fun都好易搵到 至於你個個[PES2009]WEYX 4.0問題 唔中意簡體的話 你可以下載WECN&WSI 4.3補丁 呢個補丁有繁體 你係yahoo打「WECN&WSI」就會搵到 至於1.4更新如下:
1、更新了3月28日英格蘭對斯洛文尼亞的全白球衣;

2、更新了轉會,並且增補人員

3、增加了「部分技能」其實是,給一些人增加了馬賽迴旋,還有給更多人設置了跑步姿勢

原帖由 「Ching」 於 2009-8-3 02:29 AM 發表
咁我洗唔洗跟呢個步驟做?
http://www1.2000fun.com/bbs/view ... &extra=page%3D1

你而家想裝d咩??想裝你個網入邊個補丁定係就咁想升1.4定係想裝我頭先講個個WECN&WSI 4.3

原帖由 chilung442 於 2009-8-3 02:34 AM 發表

你而家想裝d咩??想裝你個網入邊個補丁定係就咁想升1.4定係想裝我頭先講個個WECN&WSI 4.3

想問下呢加最update既version係乜?
我岩岩裝左最初版本既版本啦..(照你所講應該係1.0)..
裝補丁同升1.4有乜分別?
其實我要求唔多..想有真實衫..d人轉會update 有新人...咁樣.....
WECN&WSI 4.3 <<唔計呢個

原帖由 「Ching」 於 2009-8-3 03:07 PM 發表

其實我要求唔多..想有真實衫..d人轉會update 有新人...咁樣.....
WECN&WSI 4.3  

最update就係1.4 1.4改ge野我上邊答左你 至於點解要安1.4就睇下你安邊個補丁 如果你要安WECN&WSI 4.3就一定要升1.4 但照你上邊咁講你只係要真實衫..d人轉會update 你完全可以安番
WEYX 4.0而唔需要安更新...至於你上邊話唔靚睇唔到簡體無可能個wor=.=最多用埋app轉....安完在安個1.4補丁

原帖由 「Ching」 於 2009-8-3 03:07 PM 發表

WECN&WSI 4.3  

如果唔計WECN&WSI 4.3你完全可以就咁安番你之前個補丁就做到你要求 至於你話唔靚同睇唔到簡體無可能個wor=.=最多用埋app轉碼 安完在升做1.4就得
已有 1 人評分威望 收起 理由
龍雪 + 5 活動參與

總評分:  威望 + 5   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-22 10:24 PM , Processed in 0.034469 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存