2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 SD鋼彈Online 嘩.......辣椒真係..........
返回列表 發新帖 回覆
go

嘩.......辣椒真係.......... [複製鏈接]

仲想要我地洗幾多$$係佢到,今次又話用點用夠數,送做任務非常難攞既機,連紅星星都攞埋出泥送(我之前做得超辛苦先做到),禁d人米好着數= =
http://event.wasabii.com.tw/SD/090730_sggift/index.html

仲有,不過最多都係得特2,打任務果d係要攞設計圖合(特3),做左個任既人(包括我),至少冇白費到之前做個任所花既心機..............

原帖由 sd568111 於 2009-8-3 12:57 PM 發表
仲想要我地洗幾多$$係佢到,今次又話用點用夠數,送做任務非常難攞既機,連紅星星都攞埋出泥送(我之前做得超辛苦先做到),禁d人米好着數= =
http://event.wasabii.com.tw/SD/090730_sggift/index.htm ...

我相信...佢d用點拎ge野陸續有來- -
咁畢竟隻game佢唔收費...而且又唔洗用點買必須品...so我諗佢遲下...如果要s機一定要點數= =

題外話:唉.........台服可能會越泥越差
果3隻機(炮筒刃,gp01fb,紅星星),根本就係靠實力而得到既機,除非d懶人佢地又想要又唔努力去做,e+有e個活動就走去買點攞晒果3隻機,e d人,根本無資格得到果3隻機

如果想幫解任務,一齊玩,可pm我

黑椒又出招吸金啦,之前又紅西又自由,依家連任務機都要拎出黎"賣",偏偏就唔肯出最值錢ge s機....

原帖由 sd568111 於 2009-8-3 02:18 PM 發表
題外話:唉.........台服可能會越泥越差
果3隻機(炮筒刃,gp01fb,紅星星),根本就係靠實力而得到既機,除非d懶人佢地又想要又唔努力去做,e+有e個活動就走去買點攞晒果3隻機,e d人,根本無資格得到果3隻機

如果想 ...

感覺台服真係愈玩愈差,黑椒完全將精力放係搵錢到,改版又求求其其

我唔明咩m錢-.-?
50$ =200m錢-.-?

原帖由 雷克斯 於 2009-8-3 11:04 PM 發表
我唔明咩m錢-.-?
50$ =200m錢-.-?

係...你當1點換到1M

回復 1# sd568111 的帖子

辣椒在台灣 已經上報了

消基會都去 調查了
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-11 11:51 PM , Processed in 0.040887 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存