2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 倚天Online 真係笑左..仲以為個代理只係衰在...
返回列表 發新帖 回覆
go

真係笑左..仲以為個代理只係衰在... [複製鏈接]

真係笑左..仲以為個代理只係衰在遲開活動,ser姐..
佢識唔識搵銀架.. 有點 個個抽錢 仲要比到咁大..經又係 辛辛苦苦去搵隻王打 風險又大
都係得10幾萬經 其實 我覺得根本佢未搞好哂..
師徒 做師父坐享徒弟升級比既經 錢 功德
徒弟 師父唔帶 你都無師父方法  分明搵笨 仲要賺勁多錢... 收多幾個 日收幾百萬
而點數又唔可以比得太少

原來做師父有咁既著數

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

超級唔平衡....
真係冇眼睇落去

原帖由 拳霸阿倫 於 2009-8-3 03:07 PM 發表
真係笑左..仲以為個代理只係衰在遲開活動,ser姐..
佢識唔識搵銀架.. 有點 個個抽錢 仲要比到咁大..經又係 辛辛苦苦去搵隻王打 風險又大
都係得10幾萬經 其實 我覺得根本佢未搞好哂..
師徒 做師父坐享徒弟升級比既 ...

開箱其實用途唔大,你地而加睇落去一野有十萬經驗,但後期其實做夜晚果d活動任務,每解一個都有成廿萬經驗值
仲有,後面幾千萬經驗先升一個lv呀,開箱係有數量限制,夜晚解任務升得仲易架

其實係新手先會開乾坤袋拎game錢...呢隻game賺錢好易,錢做任務都有大把,過多段時間根本會多到洗唔哂,所以乾坤袋先會咁平,game錢影響唔到你地變勁架

原帖由 楚留香1992 於 2009-8-3 03:48 PM 發表
其實係新手先會開乾坤袋拎game錢...呢隻game賺錢好易,錢做任務都有大把,過多段時間根本會多到洗唔哂,所以乾坤袋先會咁平,game錢影響唔到你地變勁架

乾坤袋唔止有錢仲要有悟....

個game 原全未搞好
連官網裡面d資料都未開放

乾坤袋又唔係多錢同多悟-__-出黎都冇咩所謂

忍影世界

我亦都想講講自己既意見...的確..唔少人覺得開箱..乾坤袋 係好有用...但其實係唔係真係咁有用..1個乾坤袋先得1x m $$....其實你買個九轉sell出去..仲多錢..而且..你去打eq..一件平平地都幾萬至幾十萬..勁果d..仲有成幾百萬tim....又可以去捉寵去sell 錢..凡是講恆心架姐...乾坤袋其實用途真係唔大..悟性..我又唔覺得佢好多..我依家升招技..都要成150m 悟先可以升1重..你覺得要開幾多個乾坤袋..先至可以算到1重..就算有人咁做..我都估你會笑佢啦...開箱...又係另1個問題...銀箱大約7m exp 金箱12m exp..但係我依家升1 lv 都要3千幾萬經...要開幾多日..先可以升lv..情願開自動..開雙經..個效果可能會更好..1場成萬幾經...就算你想開箱去輔助升下lv..(銀key都係60m 姐..金key 120m到)<--大約價錢....你日日打eq sell..1日都買到啦..依家又唔係冇市場..大把人sell key...師傅唔帶個徒弟升...應該係出唔到師的..同埋你唔想佢做你師傅..咪用絕情散囉...同埋搵師傅..唔係應該覺得佢好..先做佢徒弟咩...你出師都有唔小禮物啦..大家都有利益..到你50 lv..咪又可以收徒..唔好講到樣樣野都好唔公平...既然冇錢用點數玩..唔係應該比其他人更加努力...更加要搵多d錢咩..你冇用真錢..而係用game 錢收點數野..個心情唔係應該更好咩...我開ser第3定唔知第4日升到50 lv...咪又係咁樣比人追...好多人都冇出聲啦..依家咪又係好地地咁樣玩..唔好講到樣樣野都唔公平...我覺得..隻game同個世界一樣..都係冇乜野係公平lor...適者生存姐

以上係個人意見..不喜勿插

:dump: :dump: :dump:
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 03:38 PM , Processed in 0.040463 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存