2000FUN論壇

搜索
go

mk淆底獸 入< [複製鏈接]

受到警告
星夢入邊出左個mk淆底獸叫佚名/ tblcms 佚名係佢爆ac得番黎的 佢老婆叫喵女欣
先講喵女欣 成日以為自己條友好有料? 成日問人係米嘈嘈嘈 我想同你講死低能
上之佢同某某嘈 佢叫某某出mk 點知第2日某某出左啦 之後某某番左黎啦等左佢成日都吾見人囉z_z
某人話5點幾見到佢0n星夢  我係到諗成日叫人出mk e家係淆左?
佚名個淆系
金日我去左上游紅左你7次 所以你7.7係台地又叫人殺我 最後冇人殺要你親先操刀?
咁辛苦 吾該曬啵@_@
我一下秒你你要幾十下先殺到我 下次想殺我米同我講囉 我落裝讓你丫
係到同星夢既玩家講 吾洗淆佢2個 同佢地嘈過< 佢2個無料係到扮曬蟹

369,雖然唔知佢兩個乜水
但係佢爆MK??
我想知佢邊條街?
1街?2街?定3街?
定係最終都係得仆街?

叫佢得閒同我吹下水=.=
佢到左MK邊得同我講
我叫肥仔壕幫我睇下佢係咪企左係到等我
如果係我飛的去搵佢又點話
不過幫我講定比佢知,肥仔壕夜晚先得閒置佢要早上既我叫大佬強都得

又要威 又冇帶頭盔

你係星夢同佢吹下水啦 佢有時係上游 尼中 同台地<

屌 拿 星 . 我 都 同 佢 幾 個 on9 傾 過 計.. 成 日 叫 人 出 尼 嘈 嘈 嘈... 打 到 過 去 笑 佢 兩 野 屌 佢 2 句 又 話 算 數 ... 仆 街 打 機 就 打 機 啦.... 出 尼 ...托 ?? 你 唔 好 出 到 去 嘈 話 入 到 星 夢 再 嘈 過 .. 7.7 真 係 77.77  冇 撚 腦...打 機 咪 講 出 尼 啦...講 到 咁 有 料... 衣 幾 條 友 見 一 次 實 紅 一 次 ... 升 親 新 手 ac 都 見 佢 幾 個 ... 個 乜 撚 名 .. 白 名名 出 到 尼 .. 一 見 人 ... 出 城 都 出 唔 切 .. kai...
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 07:50 PM , Processed in 0.027211 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存