2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 蓋布蘭德帝國 覺得F團自以為事既入黎~~~
go

覺得F團自以為事既入黎~~~ [複製鏈接]

F團的傻仔們 個個都唔知係度扮大佬串柒柒? 唔係個個既 點都有d正常人既 不過大家心照我講緊邊d人 係咪講緊你,佢啦
好撚勁呀而家? 以為自己係紫國最多人既團就係度扮撚哂柒 以為自己係大佬?鐘意踢邊個就踢邊個???醒下啦小朋友們 你玩緊GAME咋
真係睇你地班白痴仔唔順眼特登要開個2k fun A/C呢 打隻GAME可以係度扮哂大佬扮哂撚咁 係現實受得太多打擊呀?睇你地有唔小人會考拎0分架啦 比盡你地3分啦 醒下啦 以為自己邊個呀小朋友們

仲有阿果位阿草 唔該你張相咁撚樣就唔好放出黎啦嘛 博咩呢係度? 你方有D妹妹仔LUM你呀?真係, "收皮啦"

仲有呢 我純粹以一個紫國平民身份 睇F團既所作所為唔順眼先至咁
人地贏一條國血爆QML就講人成世?真好笑 大把人都贏一條國血爆QML啦 你地就捉住呢個廢POINT去話人 你地班廢HI係咪真係諗唔到其他野講?

我知道你地實會覺得我係OT團既人  我可以發誓我唔係 唔係切柒~~~

我都覺得佢地太自以為事...而家咩料呀??? 佢地受好大打擊咩??
你地玩緊game咋...做咩受咁大打擊丫 問你地呀...
都係唔係喇...呢d人...應該報警拉曬佢地...做咁多陰質野 有報應嫁!!

呢...果個呢...睇下佢受幾大打擊呀...幾憤...

系Lor 系lor自以為是lor
點解你唔開正身呢? 肴底??

呀叔 人地呀草無辜架
不過我係覺得F團自以為是
SO?
想我地點呀?
係唔係想我地解團 從此消失?
我冇咩問題 打機姐 唔似D人緊張到打左篇文出來

用正身講啦....
我唔想估係邊個 /_\

依家d小朋友係咁 夠膽做唔夠膽認

玩game啫 做乜要人身攻擊人呢- -
開新acc講有鬼用乜~.~

令吊  自以為是果個吾知會吾會係你-.-我icon用咩相關你屁事??

仲有阿果位阿草 唔該你張相咁撚樣就唔好放出黎啦嘛 博咩呢係度? 你方有D妹妹仔LUM你呀?真係, "收皮啦"<<我個樣咁撚樣都吾關你事  要怪就怪我呀媽   同埋我開post起碼夠膽用正身開
吾似你發表意見都吾敢  同埋f團吾係最大最多人既團 你要串都查清楚先

原帖由 紫色羽毛 於 2009-8-8 05:08 AM 發表
我都覺得佢地太自以為事...而家咩料呀??? 佢地受好大打擊咩??
你地玩緊game咋...做咩受咁大打擊丫 問你地呀...
都係唔係喇...呢d人...應該報警拉曬佢地...做咁多陰質野 有報應嫁!!

呢...果個呢...睇下佢受幾大打 ...

有機係爆丸黎 憤青

F團的傻仔們 個個都唔知係度扮大佬串柒柒? 唔係個個既 點都有d正常人既 不過大家心照我講緊邊d人 係咪講緊你,佢啦
好撚勁呀而家? 以為自己係紫國最多人既團就係度扮撚哂柒 以為自己係大佬?鐘意踢邊個就踢邊個???醒下啦小朋友們 你玩緊GAME咋
真係睇你地班白痴仔唔順眼特登要開個2k fun A/C呢 打隻GAME可以係度扮哂大佬扮哂撚咁 係現實受得太多打擊呀?睇你地有唔小人會考拎0分架啦 比盡你地3分啦 醒下啦 以為自己邊個呀小朋友們

你打d野真係好有point   中point+1分
個個都唔知係度扮大佬串柒柒?<<首先 我地串同埋柒姐  幾時有扮大佬 仲有我地扮邊個大佬 如果有得簡我想做大飛  撩鼻屎同濕尻好襯我
唔係個個既 點都有d正常人既    <<上一句又話個個扮大佬  呢句又話吾係個個
不過大家心照我講緊邊d人 係咪講緊你,佢啦  <<大家心照就吾洗開POST啦 咩都心照咪得 吾洗打字吾洗用口講 用心照咪了解曬
以為自己係紫國最多人既團就係度扮撚哂柒 以為自己係大佬?鐘意踢邊個就踢邊個??? <<試問我地幾時話過f團最多人 正常人都知v團先最多  同埋咩叫扮撚哂柒 ??  要扮都扮型啦 我地本身都咁柒 仲要扮柒 吾洗扮我地都夠柒
醒下啦小朋友們 你玩緊GAME咋
真係睇你地班白痴仔唔順眼特登要開個2k fun A/C呢<<吾玩緊game 吾通你以為我身份證刻左紫國個盾上去? 比龜豆 我同佢講:我紫國人黎嫁 吾好拉我?
係現實受得太多打擊呀?睇你地有唔小人會考拎0分架啦 比盡你地3分啦 醒下啦 以為自己邊個呀小朋友們  <<吾洗以為自己係邊個  我地就係我地 吾似得你 要開分身黎講野
睇完你篇中point文章 我發現 你應該係一個憤青 由細到大比黑社會逼害 搞到你染上毒隱  令你15分鍾落一次車
你應該好尊敬你大佬 只要有人ok柒 你就話佢扮你大佬 係咁問人:你以為你自己係大佬呀???
  同埋你鍾意既大佬應該係串柒柒 有好多o靚  同埋係現實無受過打擊 你大佬好憎踢人入黑社會 因為你大佬好憎人鍾意踢邊個就踢邊個

大家冷靜少少先-.- 不排除有第3國份子開新acc挑撥離間的說-.-

悶post 一個

依家d小朋友係咁 夠膽做唔夠膽認
不過我係覺得F團自以為是
有機係爆丸黎 憤青

唔知拉0.0€

f團不嬲多on9仔全fez都知架啦
樓主家下先黎講,,遲左d喎
樓主話自已唔係ot團又唔講下自已係邊位,,令淆

我認為呢d post冇意思亦冇意義去睇...
真係想吊f團的話...請開正身既名...

原帖由 奧巴馬o的池帶 於 2009-8-8 12:08 PM 發表
f團不嬲多on9仔全fez都知架啦
樓主家下先黎講,,遲左d喎
樓主話自已唔係ot團又唔講下自已係邊位,,令淆

最on9個好似叫奧巴馬的池帶(好似係)

V團是紫國中最老的團
OT團是紫國中最多人的團
神羅是紫國中最多高手的團
FZ團是紫國中最努力後勤的團

F團麻~什麼也比不上別人呢
(迷聲: 凰閃在那裡)

原帖由 上戶彩 於 2009-8-8 12:09 PM 發表

最on9個好似叫奧巴馬的池帶(好似係)

呢位同學雖然我大體上同意你既講法, 但係奧巴馬的池帶只係最on9之一!!!

原帖由 kennethpang 於 2009-8-8 12:11 PM 發表
V團是紫國中最老的團
OT團是紫國中最多人的團
神羅是紫國中最多高手的團
FZ團是紫國中最努力後勤的團

F團麻~什麼也比不上別人呢
(迷聲: 凰閃在那裡)

你既見解怪怪地....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 06:44 PM , Processed in 0.045757 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存