2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Efunfun 明朝時代 《明朝時代》齊齊玩(有相)
返回列表 發新帖 回覆
go

《明朝時代》齊齊玩(有相) [複製鏈接]

《明朝時代》自7.28號公測以來,已經近10天,在這段時間裏,在遊戲聊天頻道及各明朝專區討論區裏經常看到的是一些玩家對明朝的好評!更有甚者,一個貼子竟然在短短幾天點擊率會超過4000!現在大家一起來看看部分玩明朝的玩家靚照及評論吧~
《明朝時代》官方網站:
www.egame.hk
明朝时代,你您的参与更精彩!
Im麟麟:unkn0wn@live.hk
各位好
我係im麟麟`
其實我都好少玩0nline game`
係1次上上下網發現[明朝時代]呢1隻網頁遊戲..
由封測最後個幾日先開始玩`玩到呢家`
我覺得真係玩到上癮..
係隻game度`
我個角色名:im麟麟
國家:萬曆
現時宗族:黑色騎士團yaohi
對[明朝時代]既感想
um..公測唔係好內`
但係我已經玩得好開心;
因為`可以成為第一任戰神同埋萬曆國王`
同埋係隻game度識左好多朋友啦...

聽你說:

喜歡同人玩QQ!MSN!得閑就會搵下有咩game好玩!!結果俾 搵到明朝時代呢個好玩的game
對游戲:
Hi! 是明朝時代的玩家! 覺得呢個明朝時代同其他的網頁游戲好 同!!呢個網頁游戲 覺得俾其它好玩好多!! 本人喜歡玩國戰類型的game!明朝絕對好玩
對角色:
在游戲的名叫聽伱說!!呢個名是 哥幫 改的游戲名!! 覺得呢個名幾好聽!游戲有好多種玩法!!可以抓人做奴隸啦!可以建自己的國家!可以同人對打!好多元化的玩法!!呢個是 喜歡明朝時代的原因!等
亂刀刺殺
生日:02月6日
血型:A
星座:水瓶座
興趣:打電腦 聽音樂 運動
希望可以認識更多的朋友
我的MSN onlylove8126@hotmail.com
我的即時通 h3662010@yahoo.com.tw

咁多位睇我既文章既人 早晨
睇得我呢個文章既..
姐係你知道有明朝online 呢隻game 既存在
呢隻game呢 就係入面某個角色im麟麟
發比我..叫我陪佢玩既..
所以我開左個ac 玩呢隻game啦
拿.係入面我個角色名就叫做kaibAll
希望大家唔好針殺我="=
玩得唔算耐 仲算係一名小小新手..
見到我 say個hi say個bye 都好啦
Vincent33@live.hk
遊戲角色名:VINHO
生日:1984年05月28日
興趣:打機、音樂、電影
希望識多d朋友..add我msn打機
msn:vincent33@live.hk
你們好~
我角色名叫壯漢
我第一次玩網頁game~
覺得不錯~雖然平時冇乜係game入面講野~
不過我會次都會同我主人講野
game入面~
角色名:壯漢
國家:洪武
宗族:西廠
對[明朝時代]既感想
幾好玩呀~我由封測開始玩
玩到公測~感覺都唔錯~
覺得呢隻game比起平時玩果d比較
好很多
chungloveyou1314@hotmail.com
九十九龍介:wanger@live.hk
對自己...
平時鍾意開住部電腦同人Msn , 上Forum ,
依排介左OnlineGame但係轉左玩明朝(又沉迷)
得閒鍾意影下相 (此人龍友)
對角色...
"九十九龍介"這個角色來自木村的既一套Mr.Brain ,
遊戲入面d朋友都叫我"99" ,"99龍" 等.

對遊戲...
香港版既明朝時代我由封測玩到依家 ,
入左東廠 (當然真人唔係太監啦XD) ,
感受到係國戰同宗戰果種好激同好齊既感覺 ,
的確係我喜歡呢隻Game既一個原因.

鍋燒:tw173030@yahoo.com.tw
真實姓名是林信宏 生日年月日是 1988/05/25 星座是雙子座 MSN是tw173030@yahoo.com.tw
鍋燒:tw173030@yahoo.com.tw
自己
平常大部分時間都待在家裡當個宅男
而且一天有一半以上的時間都在玩電腦
上網幾乎都在看小說殺時間 或是玩玩WEB的GAME
我在遊戲裡的角色叫鍋燒 為啥叫這名字呢
是因為我很喜歡吃鍋燒麵= = 呵呵
明朝時代我雖然不是從封測開始玩起
但我覺得這GAME很好玩 因為還可以參加宗族戰跟國戰
而且裡面的大家也很不錯 在國家的頻道說聲被欺負了
馬上就有人去幫你打回來 很有人情味的遊戲! ^^
siu_hang1314@hotmail.com
各位好`
我係im小恆`
其實我都好少玩0nline game`
係朋友介紹我先發現[明朝時代]呢1隻網頁遊戲..
由琴日開始玩 我覺得真係玩到上癮..
係隻game度`
我個角色名: 海棠乂
現時宗族:沒有
對[明朝時代]既感想
我琴日開始玩 以經對呢個遊戲產生興趣
同埋我認識到明朝既時候D人物
chungloveyou1314@hotmail.com
月關帝:jjman814@gmail.com
網名:呀關
生日:1990年08月16日
血型:AB
星座:獅子座
興趣:打機、星座、音樂、電影
希望識多d朋友..add我msn打機
msn:jjman814@gmail.com

惡魔X紅豆
ran_tatwai@hotmail.com
星座:水瓶座
興趣:運動(籃球最鐘意)打機.堡動漫
希望識多d fd一齊玩 玩咩都好 一齊玩咩都係最好
msn:ran_tatwai@hotmail.com
遊戲角色系:頂你
elliott_wong2002@hotmail.com
生日:1985年07月31日
血型:A
星座:獅子座
興趣:打機、踢波
打機吹水都可以遇埋我的^^
msn:elliott_wong2002@hotmail.com
跳跳虎
生日:04月7日
血型:血型不知道=3=
星座:白羊座
興趣:打電腦 聽音樂 運動 閒聊
希望可以認識更多的朋友
我的MSN : crazyking1437@hotmail.com

jacky_csk@hotmail.com
各位好`
我係metal..
公測先開始玩,
其實我好耐冇玩online game ,
亦都一直冇咩念頭想玩返
但係玩左明朝之後就停唔到 ,哈哈
係隻game入面
我個角色名:metal
國家:永樂
現時宗族:kiss x 魔吻
對[明朝時代]既感想
明 係我第一隻玩既web game ,
雖然冇傳統online game做得咁detail
但係真係好好玩! 消磨時間既首選!
ok嗎?

大家好~
我係無相...
早幾日係諗住搵史料做關於明代宦官論文既時候,唔小心禁左呢隻game(我以為係明朝時代既史料黎- -)
跟住玩下玩下...晚晚玩到點幾...我係一個好學生...之前都未試過...搞到爆哂瘡orz
遊戲中既資料:
角色名:無相
宗族:東廠(ps未淨身)
對明朝時代既感想...
對於可以加入天下第一大宗族東廠感到無比光榮
為左能夠在宗族戰同國戰中取得佳績而努力鍛鍊
無論如何...明朝時代確係正!
siriuskmn@hotmail.com

遊戲角色名:零系
生日:05月9日
血型:AB
星座:金牛座
興趣:打機、聽音樂、看電影
希望識多d朋友..add我msn
msn:loklok9459@hotmail.com

笑傲無雙

無相
都支持下自己先

放吾到相上黎a_a

各位今日已經將D相加返上去啦!

好圖睇無到····

:ro00: :ro00:

哪裡有圖
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-24 12:44 AM , Processed in 0.029933 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存