2000FUN論壇

搜索
go

大F [複製鏈接]

EXP團你地慢慢係黃國玩.....我大F玩唔起啦~~你地講既就係岩嫁啦?踢...踢...踢
個個都有錯.....你地團錯就唔立即踢?因為你地個團名真係好代表你地
係...我地團D人個個都唔似你地咁有戰場意識....唔夠你地技術勁....一直比你地咁講....我都睇化
話我無所謂..話我地D人話到咁..個個團無新手?你地團D新手法C唔沖就唔話    我地D法唔沖話我地D法  淆....咩道理....大團道理講晒!!!~諗住專心係黃國發展....原來將所有心機投入黃國...係錯
我地團一唔配合....就賴我地....我地團一做錯野.....是但一個啦....即踢...我地見到你地某D團友做錯野時就包疵......
F.F團既團友...多謝你地一直陪著我同小F 咁耐....呢個剩係我大F個人意思.....唔關細F事~~~
我依家會轉去藍國!!~
倚天.羅利你地2個係我地FF既皇牌戰神^^~我唔係到你地要睇住FF班友仔
英雄.由血戰一齊跟到依家...多謝你
紅心.由血戰一齊跟到依家...多謝你
奶貓...唔好咁野蠻啦....唔好周街同人話你令女^^
斷影.你~係關心呢個團我知...我唔係到你要肩負重任!!!~
黑馬.憎小F..唔關我事^^~
多密.日後要搞多D笑比我地D新團友^^~你D爛GAG 真係好好笑
HIM仔.哈.我睇好你做我接班人~^^你係副隊材料~~~
雷仔.你係最聽教既一個^^係我愛將之一
大力.你都係同雷仔都一樣~~係我愛將之一
S仔.你要練多D~你技術係差D....但起碼肯聽.....係我愛將之一啊
依仔.你少D英雄主義啦!!!~跟多D大隊
小賽.每晚都同你通頂^^~
然仔..你唔洗擔心~~FEZ一定會係到~~~
"孫武"....身為隊長....推晒D責任係我到......我都好辛苦啦..../口\除飛你教好呢班友仔....否則我唔會考慮番黎\口/
仲有仲有..............好多好多既兄弟...........一時之間諗唔起!!!哈
我地唔理人地點睇我地......  能夠同你班手足一齊咁耐....我都好開心!!!~
我都會番黎玩下黃國!!~~
小F應該會留係到睇住你地^^~
我知黃國好多人都睇我唔順眼....亦都知...D人心諗少一個唔少.....
我個F都係延續.......哈~當日打個殺神特工時..打多左個F.......個F就一直用到依家^~

原來另有內情囧
等我仲以為有d人係到翻雲覆雨囧

唔好為左D咁既事轉國拉........

岩岩係沃格個場,你地問都唔問就踢左大f,係,可能你地覺得佢做錯野,但做錯少少野就踢?如果你地覺得岩既野,我點講都冇用..exp團我原本好睇好,自從c團d人走左,你地既出現令我對黃國有番信心,都跟過你系打過幾場,但係咪就可以亂踢人呢,可能你地會覺得踢人唔洗理由,但如果再係咁落去黃國恐怕會更加少人玩...
你地覺得新手十幾lv出去打怪仲快啦,但如果唔比機會佢地學習,點樣去玩呢隻game?你地都有做新手既時候,如果你地冇啦啦比人踢,你地會點,可能你地覺得係度開post好冇謂,但我只係發表下意見,第日如果係戰場你地想踢就踢啦,反正你地踢人唔洗理由...
我係上年11月加入破軍,諗番都有差唔多半年有多,自我加入破軍而黎,大f教左我好多野,佢係我好尊重既人,佢對黃國好有心,全部既分身都係黃國,有好多人都話我地團由血戰到e加都咁廢,可能我地真係唔夠勁,呢點我認....好似大fd咁有心既人,黃國得番冇幾個嫁喇.....

唔係掛........c團時代都唔走exp時代走???

exp仲勁過c團-.-?

原帖由 殺神特工F仔 於 2009-8-11 10:17 PM 發表
EXP團你地慢慢係黃國玩.....我大F玩唔起啦~~你地講既就係岩嫁啦?踢...踢...踢
個個都有錯.....你地團錯就唔立即踢?因為你地個團名真係好代表你地
係...我地團D人個個都唔似你地咁有戰場意識....唔夠你地技術勁.... ...

吊你死大F
無視我
vip你隻藍國人呀啦 凸

原帖由 秋心少 於 2009-8-11 10:59 PM 發表
唔係掛........c團時代都唔走exp時代走???

exp仲勁過c團-.-?

平心而論...
呢條問題 我會答你 係!

f仔 -.- 唔好轉國啦
果場我都覺得你冇錯=.=

原帖由 tst607 於 2009-8-11 11:34 PM 發表

平心而論...
呢條問題 我會答你 係!

邊方面先?

原帖由 多多羅 於 2009-8-11 11:38 PM 發表
f仔 -.- 唔好轉國啦
果場我都覺得你冇錯=.=

艾SO  話一定要踢.....我團D人事後話我知....
踢又唔夠薑話左我咩錯先....我勁唔服囉
我覺得我份忠誠無其他人可以取代...有D人都有D分身係其他國玩..D人話我蠢都好  我所升既ID全部都係黃國.......有咩事著唔到草.....依家我重升都係唔抵得你地咁樣.......我寧願係C團時代....都好過你地依家自己團係個團頻都講踢完人先至  同我D團友講番囉~~~~~你地艾氏好勁?吐C團的光.....
我係黃國由公測到依家...未玩過其他國....我場場都想黃國嬴..左下我佈重防都唔得...你地D人又無講話唔好用晒D  AT囉
重要...同我講都無講踢左我...我開隻新仔黎玩下姐  想升下LV....想點下技    我想玩果D  ID 都40LV
算啦,,,exp團點都比c團差.....係品方面

原帖由 jccy1101 於 2009-8-11 11:38 PM 發表

邊方面先?

原本想講踢人
但昨日佢踢左我十幾次都踢唔到

exp團算係d咩?
為左ed 亳無道德  橫行霸道 既團 而轉?
我覺得你冇需要轉..
我會支持你嫁..大f
               kiss乂殺 字

F唔好咁啦
雖然我on唔到
但我知道  錯一定唔係係你身上
你唔好走呀  佢地無非都係想趁我地亂  整散我地團人
又係你叫我「番黎」既  自己就走左  算點wo\口/
一個二個都係咁  一有事就轉團轉國
個團早就唔係完整  而家連你都要走?

雖然我同你唔係好熟
但係你唔為左黃國一部份野蠻人(exp團)
而轉國啦

你都話你想係黃國發展
唔應該禁輕易放棄
不要向惡勢力力低頭呀
番黎黃國啦

某路過的黃國人上

咁多人支持你~
識做啦
唔好轉牙

笑傲無雙 玩過星曲WEB

好難講既
對住幻影,烏合果d戰略性既團
會好好多唔同既變數

就算你起支ob(一般人都以為係o岩既)
但戰略上兩方壓線力一樣既時候1支ob,1個牆或者善用1支侵塔足以影響勝負

早已轉國的人

大f你真係唔可以走
FF要有你係度先得~~你帶團打國戰好好呀~~
咪比d少少既事就轉國啦,你都玩左黃國咁耐
雖然我大多數都留係藍,但你都唔好好似我咁轉藍吧- -
哇,咁如果你轉藍,咁細f咪冇得同你玩XD
p.s.做乜冇我個名\口/(謎:算啦,你係不起眼的)
(雖然我都唔中意EXP-.-)(記住講比我知你藍國叫咩名XD)

原帖由 殺神特工F仔 於 2009-8-11 22:17 發表
係...我地團D人個個都唔似你地咁有戰場意識....唔夠你地技術勁.... ...

3個字。。。何必呢

十週年勳章(賀詞)

我決定隨臭F仔而去。

自從尋日沃洛果件事,我己經開始對e團反感。我唔覺得大f有錯!大團玩曬?e隻game你架?自已團新人有錯就個個潛曬水,人地團有少少錯就踢踢踢,隻game有刻你地團個名?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 12:41 PM , Processed in 0.046416 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存