2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新天堂II 分享一下免費天堂II [內地version]
返回列表 發新帖 回覆
go

[心得分享] 分享一下免費天堂II [內地version] [複製鏈接]

話說有日無聊入番天2板睇....見到有免費天2
就即時DL左...入去玩緊..

費話小說..
首先要面對ge問題係打唔到中文(簡)
攪到我都係用英文名..最衰係一打速成即hang機...(要山左天2再開)
server方面唔lag...人一定唔方多..我玩62 ser  (23/7 開的)
第2問題係搵錢...攪到有小小似番公測年代咁...- -
大家都唔係唔知天2掉寶訊有幾高嫁啦- -
攪到爆蛋 回卷 都冇錢
好彩係佢會送幻象新手包 比曬普頂一套(重+輕+法+彎刀/雙手杖)
仲有D頂幻象包.都係有防有武器(我未開唔多講,但都一定咩都有曬)
仲有新手包 1.5陪exp + 1.5 sp 呢d野都可上番佢內地官網有講
http://image.lineage2.com.cn/eve ... f2pEvent_enter.html

重點在此..!!
佢話就話免費,岩.....但唔係任玩-____-
佢比你一星期最多衝等 40小時

計法係咁...一入城就唔扣..一出城就開始倒數40小時(唔理你有冇打怪)
都好ge...d變態老冇得日煲夜煲- -

總括而言,,最煩係
1.打唔到字
2.打唔到不良字
(如:i have no time 會變成 i h-_-e no time                AV<~係禁字- - )
3.賺錢 買裝 難
4.升1-20好易..佢有任務比你跟住做...一做完升到10級...跟住15級...跟住18級
跟住20級- -...千其唔好自己走去打怪升1-20!!!! - -放心爆蛋1-20..任務會比好多你!

有人玩的一齊玩62ser 呀,,開得耐d起馬裝冇咁貴先啦- -

已有 2 人評分威望 Good 收起 理由
惡魔之火 + 1
civiclau + 20 你的文章對我很有用及非常同意。 支持你!下 ...

總評分:  威望 + 20  Good + 1   查看全部評分

不如開個for大陸天2玩家的m群啦@@

我都有玩
係62

40小時後會如何?斷線?無經驗值?

2KF足球隊 十週年勳章(賀詞)

看來呢個server唔係谷level
純俾d人輕鬆下看風景0.0
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 06:58 PM , Processed in 0.031798 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存