2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 STING(台灣) 近期既「恆生指數〉大起大落 對你有否影響? ...
返回列表 發新帖 回覆
go

近期既「恆生指數〉大起大落 對你有否影響? [複製鏈接]

如上....最近sting 唔知係咪因為颱風 or因為 netvigator(網上行)既問題  全部問題都係發生係網上行既用家身上

我既ping數 好似恆生指數咁....大起大落.....依幾日更一直係100-400左右之間........搞到有d唔想玩

但係有依個諗頭之際 諗住玩最後1場 訓 佢又無啦啦......黎個 恆生指數 急潟 跌到20-40ping 真係ynk吹到 啤一聲

講真100-300ping真係lag到玩唔到 動作慢幾秒..

依隻game可唔可以隱定小小架.....唔想再見到 恆生指數呀......!

玩過星曲WEB

原帖由 我不是小杜 於 2009-8-12 11:09 發表
如上....最近sting 唔知係咪因為地震 or因為 netvigator(網上行)既問題  全部問題都係發生係網上行既用家身上

我既ping數 好似恆生指數咁....大起大落.....依幾日更一直係100-400左右之間........搞到有d唔想玩
...

你有冇睇新聞.........佢地係颱風唔係地震= ="
而我本身網上行,一到左1800~2200會慢......
2230~0100會仲慢

原帖由 tibia 於 2009-8-12 04:55 PM 發表

你有冇睇新聞.........佢地係颱風唔係地震= ="
而我本身網上行,一到左1800~2200會慢......
2230~0100會仲慢

哈哈 打錯字....
我都係8點幾-9點幾ok.....9點幾-12點會2-4百ping...
12點後....又正常返

玩過星曲WEB

原帖由 我不是小杜 於 2009-8-12 18:17 發表

哈哈 打錯字....
我都係8點幾-9點幾ok.....9點幾-12點會2-4百ping...
12點後....又正常返

我1800(6pm)開始會慢,之後網速會慢慢下降。
到左2200會正常,但一到左2230(晚上10點半)
速度立即下降= ="仲要慢過2200之前。
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 09:52 PM , Processed in 0.028071 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存