2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 霍爾丁王國 有關EXP團踢人及近日有人拉人轉國事宜
go

有關EXP團踢人及近日有人拉人轉國事宜 [複製鏈接]

唔該入黎D個POST~不論係過激言論定係理性討論,甚至借刀既朋友都好~
請唔好諗住係度同我咀炮(咀炮無效化)

首先,想講既係~EXP團宣場~
我地宣場,大多數都係3-40人入去企入場,如果大家覺得同時間有3,40人係同一個場打怪既~我冇所謂
我地3-40人+人地3-40人,加埋70幾人係一個場~我諗應該唔洗係黃頻打字都知係團戰吧.

第二,講踢人~
我地踢既都係低LV而又唔係主.副水,高LV而亂破冰
有人問巨龍破冰有咩問題~我答你好似曼"駝"羅禁~上A石既盾戰一大隻,你巨龍破佢冰,扣得唔到200都算,之後火法比你CUT晒技~冇MP.
曼"駝"羅衝埋黎~條戰線禁就完架啦~我地有試過唔踢~同佢講(唔好巨龍破冰呀~)結果~點?結果有人答返我地(巨龍破冰有咩問題呀?唔通等你地火法食呀?) 唔踢?可以點?
水工既,有人夠膽唔係主水,副水坐,係第三水,戰線水度坐....可以點?唔通每次都問低LV既係邊度坐水~?

仲有一班,入左場,咩都唔做,淨係禁反對投票同埋搵交嘈既~可以唔踢?
你地成日都話底LV比人踢~我可以話比你地聽~我眼見都有唔少底LV我係跟地團做水工做禁多場都冇事
點解?因為人地勤出水囉~

你可能話~點解我做水工比人踢~你諗下~50人打50人~人地搵5-6個坐水,我地成7,8個坐水~都算~仲要自易.自易仲要等幾秒先SO你.
你踢唔踢?

大家唔好成日都覺得我地亂踢人~同埋我地冇踢自己人~
我話比大家聽~我地連自己人都唔放過,做錯野咪踢囉~
我地唔係打緊街團呀~我地打緊幻影,V團果D呀~
唔知大家有冇見過幻影30個戰士既拆塔隊?
仲可以亂擴?慢擴?

第三,有人話我地成日打輸,我想問幻影,烏合冇輸過?
唔好用矛頭直指我地,唔該

同埋,我想講既係,我地都係黃國架,我地都想為黃國著想,試問我地成日打大團為咩?除左想打大團之外就係想你地黃國既團去打其他地,而唔係見到大團打大團走入去之後比人踢就開POST~

我想講既係~中土禁多地~黃國禁多團~點解一定要入我地D場?眼見個場轉眼間80幾90人,都知道咩事啦~

點解其他團唔去搶地??

以上 個人意見~並唔代表全團意見
佐藤字

哦,你開帖係想講~
你地可以睇邊個唔順眼就踢
邊個唔小心破你冰就踢,嘈你又踢

哦,你E團原來就係法律
哦,你E團講咁多廢話掩飾自己自私

你E團多人,但係廢呢
廢物一大堆係個團到,好心你收啦

哦,你開帖係想講~

哦,你E團原來就係法律

你E團多人,但係廢呢
廢物一大堆係個團到,好心你收啦

----------------

唔使打真好

佐藤 其實同呢d人嘈又有咩意思
我地打我地o既 佢地打佢地o既
既然人地話 佢打機唔到我地管
我地做又都唔到佢地管啦
人地鐘意亂黎 我地鐘意亂踢 理黎都多餘

剛登入又未爆人鬼知你包場打??

原帖由 wjhg 於 2009-8-12 02:50 PM 發表
剛登入又未爆人鬼知你包場打??
+1
唔夠字數tim
加字的第三行@@

難怪我好多fd都玩玩下唔玩...
大家玩遊戲都係為左娛樂, 試問有邊個人想玩一隻總係被踢既game呢? 如果你話總係被kcik就要檢討~ 好~點樣檢討?
第一次玩, 新手初試, 咩都唔識, 只係想試下感受50 vs 50既大型戰爭, 若果好玩既先再深究相關技巧, 奈何一直只係被自名為對fez熟練度高既不知名玩家踢除, 每次被踢又要變返做waiting online, 對一個新手而言, 何樂之有? 何趣之有?

好, 高lv唔識玩, 踢~ 的確滿有道理~
但有冇聽過, 聖人也有過失? 再者呢個係網絡遊戲唔係現實世界, 好多時會有delay出現, 縱使當時網絡暢順, 陌生人與陌生人之間既合作都唔會係無間吧, A一直想打C, 一出招果下, B就冰左C, 呢d情況好普遍吧, 若樓主話只會踢d好明顯破冰既, 者係該玩家唔識玩la, 貴為大團成員既閣下, 會唔會係事後指教一番呢? 定只係抱住「阻x住我發達」既心態一踢了之?

水工方面, 若果唔係一個有默契, 組織既團, 好難會自己分配到幾多個水工, 有d人既目標係人傷, 有d係人頭, 有d就係貢獻, 而貴團就因為「為左黃國」而阻止其他玩家達成目標, 真係言之有理~ 如果話好耐先so人既, 原因可以係wc, 屋企人突然要求幫手, 有私事要辦等等, 呢隻係遊戲, 現實世界有事要辦係米應該優先處理?

查實貴團有冇係新手, 唔識玩, 有私事要辦既玩家角度出發, 再考慮過先踢人呢? 或者目光可以再大d, 有冇為fez呢隻game考慮過? 以滿有道理既踢人行為會令玩家上線人數低下~ 令遊戲冇新玩家加入~ 令遊戲變成fd與fd之間被論為「入面d人online ga」既存在~

踢人, 其實係非常必要時先用既手段, 如果貴團認為該場戰事異常重要, 務必係由貴團主宰, 萬請貴團派遣一人由世界地圖宣佈一切, 以便新手, 唔識玩, 有私事既玩家迴避~ 應可減低貴團被冤枉既情況發生~

告辭

十週年勳章(賀詞)

你地咪唔好入我地d場lo,你地有你地打,我地有我地玩.你唔入黎咪唔會比我地踢lo sosad~_~

ha 想唔比exp團kick好簡單

入exp團咪ok lo

何必轉國 a_a

笨蛋 想轉去強國咪轉lo

無謂指責別人

原帖由 小.鬼 於 2009-8-12 02:59 PM 發表
你地咪唔好入我地d場lo,你地有你地打,我地有我地玩.你唔入黎咪唔會比我地踢lo sosad~_~

原來你未入場就知係唔係團戰

原帖由 暗影乂楓 於 2009-8-12 03:25 PM 發表

人地有第6感

原帖由 wjhg 於 2009-8-12 03:26 PM 發表

人地有第6感

定係膠到冇得救  踢人踢上腦

回復 9# 騙徒 的帖子

人係有尊嚴嫁
就係因為佢踢你你就要入佢團?
哩d只係盲目跟從  唔係醒目
真正既笨蛋  應該係你

原帖由 傻下傻下 於 2009-8-12 04:57 PM 發表
人係有尊嚴嫁
就係因為佢踢你你就要入佢團?
哩d只係盲目跟從  唔係醒目
真正既笨蛋  應該係你

傻下傻下轉左頭像

十週年勳章(賀詞)

原帖由 黃國 於 2009-8-12 01:42 PM 發表
  哦,你開帖係想講~

哦,你E團原來就係法律

你E團多人,但係廢呢
廢物一大堆係個團到,好 ...

你說的內容我非常同意。

1.你地有3-40人去宣場,竟然搵一個人係大地圖出頻話包場都冇能力!?
2.低LV唔係主水副水,你唔比佢去左出騎?
3.仲有一班,入左場,咩都唔做,淨係禁反對投票同埋搵交嘈既<--你地冇做錯,人地點嘈?
4.我想講既係~中土禁多地~黃國禁多團~點解一定要入我地D場<--未入場點知你係咪EXP團~_~

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

玩家的品質太低了

黃國一日有堆害蟲系度,那就沒新手玩Fez了:smilie_:):

原帖由 騙徒 於 2009-8-12 03:11 PM 發表
ha 想唔比exp團kick好簡單

入exp團咪ok lo

何必轉國 a_a

笨蛋 想轉去強國咪轉lo

無謂指責別人

真係有強權 冇公理

原帖由 暗影乂楓 於 2009-8-12 03:25 PM 發表

原帖由 wjhg 於 2009-8-12 03:26 PM 發表

人地有第6感

真心膠發現

好明顯 小.鬼係曲線串exp啦....

原帖由 RunToFreeForFly 於 2009-8-12 06:44 PM 發表

真心膠發現

好明顯 小.鬼係曲線串exp啦....

小鬼EXP的說
你無睇到人地話 ''我地場'' 咩
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 08:22 PM , Processed in 0.042051 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存