2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 月X之舞 ? 手下敗仗.
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] 月X之舞 ? 手下敗仗. [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

首先多謝貴 公會既公會點數

話說  前幾日有人聲大大系到開帖
說甚麼 開戰見~!
這裡是pvp server
有咩吾滿意你可以開紅
一味靠把口系到口up up有咩用?

好喇 跟住又話我地比華麗踢我地出盟
吾知頭吾知路就吾好亂甘up
系我地廢事麻煩到佢地 所以我地退盟okay?

一開始 我地1個小公會 打人地 月泣X舞 同埋人地既同盟~~
我承認我地呢個小公會人吾多
最多3個  3個打人地5個公會
ok無問題 無所謂~
打還打 講野就吾好甘過份
吾好以為我地吾出聲就當我地淆晒底
你地講野一次比一次過份
見到敵人就殺嫁喇 right?
殺完你 你叫人黎~ 好正常既事
3個打你十幾廿個
吾通仲企系到比你地輪住黎殺?
將心彼己喇 掉返轉 你系我地 你都走喇 拜託
轉個頭...戰X既某龍 又開大頻話我地公會D人去晒邊
跟住又話 叫我地巨大場到打場交. 後面仲要括住 "垃圾" 兩隻字

每次我地去搵佢地D人黎殺
殺完 佢地D人就走黎開大頻
我想講 你甘威水 甘巴閉 咪自己郁手郁腳 搵我地出黎殺囉
跟住 好啦 又過一陣 逍X仔 又開大頻話咩 招人暗殺佢 又話要殺就殺佢 吾好搞佢D細喎
吾想人搞你d細既 咪叫佢地退會囉
成日系到嘈嘈閉.
開口埋口 垃圾. 你地好勁咩?
講野太過份會有反效果嫁.
你地甘勁而家就吾使投降喇
手下敗仗:smilie_:D5: :smilie_:D5:

回POST既~ 你要話我 曬命又好 乜都好
I DONT CARE
我開POST既目的系
只系吾想某D大公會講到似層層 每次都得把口
以為多人就好威好叻好型
人少吾代表垃圾 亦都吾代表無戰略
送你一句 少人是福

去圖~~~~~~~~~某大會長~~~~招人暗殺 結果被暗殺既圖:smilie_:D5:

我路過...
佢講就講到自己嬴晒咁
大家留意下下面對話個到,
我就睇到次次都係人地勝利囉

gc d野係甘架喇,應該係留左個從字,從某某某中得到勝利,
你有打過會戰就知~得到2分係嬴,失去4分係輸
月泣狗輸得甘慘丫~o~"

原帖由 yiu_198897 於 2009-8-13 12:51 PM 發表
我路過...
佢講就講到自己嬴晒咁
大家留意下下面對話個到,
我就睇到次次都係人地勝利囉

朋友 你打過會戰未@@?
勝利同失敗系掉轉左

wow 犀非利  支持支持!!打倒月泣xD"

上左鏡添@@ 影得唔太靚

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

哦~我聽FD講..你地成日係釣魚場偷殺人@@吾知係咪瓜仙人淺行玩炸彈@@專烤月泣公會D人@@?

雖然我以經冇玩

但我眼見所見

你同月泣都係不相伯仲姐

自己死幾百次唔貼 專影炸死人既時候 呢種心態係乜 心知肚明啦

何謂會戰?

你眼見既會戰=挑左機之後唔打 專等人地升lv時潛行+炸彈

叫做會戰嗎? 原來呢種"會戰"咁易滿足你呢種人

又會死幾百次囉!o!~

原帖由 ____Luv☆Msc 於 2009-8-13 06:12 PM 發表
又會死幾百次囉!o!~

咁你有冇本事同人地正面交鋒 光明正大打一場呀?

唔好又講埋D幼稚野"戰略"呀嘛

你都識講大公會啦,你估我地好得閒同垃圾細公會打?
日日搞釣魚人(垃圾)
升level搞(呢個無乜野)
你地又得3人幫/.\係人都知我地挑信念
無啦啦退盟彈個垃圾3人幫出黎同我地打@_@"笑料
係華麗信念唔敢接 踢你出盟3人幫打我地姐
日日不定時隱殺 又要比人反殺先好笑 死幾次就走 又唔長期同我玩
次次見多人個陣又走~廢

回覆返樓上講既垃圾野先

好喇 跟住又話我地比華麗踢我地出盟
吾知頭吾知路就吾好亂甘up
系我地廢事麻煩到佢地 所以我地退盟okay?
(係囉 廢事麻煩到主盟啦,出盟玩隱殺仲好)

見到敵人就殺嫁喇 right?
殺完你 你叫人黎~ 好正常既事
3個打你十幾廿個
吾通仲企系到比你地輪住黎殺?
將心彼己喇 掉返轉 你系我地 你都走喇 拜託
(點解得3條友你都要走,唔好講口水戰!睇相)
(唔會走囉SoR,,玩得會戰遇左死嫁啦,好似你地咁死幾次走路A_A"?)

每次我地去搵佢地D人黎殺
殺完 佢地D人就走黎開大頻
我想講 你甘威水 甘巴閉 咪自己郁手郁腳 搵我地出黎殺囉
(你地得3人幫,搵黎都哂時間啦^_^"巨大古代肥肥,我地實長時間有人嫁)

跟住 好啦 又過一陣 逍X仔 又開大頻話咩 招人暗殺佢 又話要殺就殺佢 吾好搞佢D細喎
吾想人搞你d細既 咪叫佢地退會囉
(啊先生,唔知你訓醒未,定打咁多字既文章緊張得制,我講呢句野個陣係未會戰嫁-.-傻仔,而且後面個句你自己作嫁?你作家黎??)

開口埋口 垃圾. 你地好勁咩?
講野太過份會有反效果嫁.
你地甘勁而家就吾使投降喇
手下敗仗
(啦,你地3人幫搵件出黎隻揪咪知邊個垃圾,我真係完完全全唔覺得你地勁,
對你講野過份就緊嫁啦,愛我別走,獨愛Msc出左名搶人場,依家d人真係好窮,
場都無錢買,你地咁勁既就唔使玩隱殺,專等人地升lv隱殺,守等人地掛釣魚殺
係勁既,約個時間出黎1打1 幫戰都得喎,我開個新幫 搵3條友入去你地3個
企定定互打ok?我驚你唔敢接 邊個係手下仗自己心知啦,3件搵件夠我打都難)

我開POST既目的系
只系吾想某D大公會講到似層層 每次都得把口
以為多人就好威好叻好型
人少吾代表垃圾 亦都吾代表無戰略
送你一句 少人是福
(我不嬲就唔玩口戰既,開大頻都係搵你地,唔好話我得把口
同埋我唔係好多人,唔覺好威好另好型,而且我地唔係覺得你地人少就垃圾
係覺得你地唔敢正面出黎打,日日得2隻字 偷打,無7用咁解,唔好係度同我講戰略啦,
係有玩過會戰既人都知,長時間會戰=哂時間,,送你2個字 垃圾)

你地貼6張圖,我又貼6張圖啦,廢事話我串你地啦,,反殺圖去相

另外我投降既原因作為一個好會長呢 點都要為會員,同盟著想
唔想再比d  《垃圾》 掛釣魚人,專等人地升lv個陣隱殺
好同意#8既朋友講野
『   你眼見既會戰=挑左機之後唔打 專等人地升lv時潛行+炸彈

叫做會戰嗎? 原來呢種"會戰"咁易滿足你呢種人                           』

對話欄個忽見到逍遙得到勝利啵@_@
點解唔影下自己死個樣?
對事唔對人~

原帖由 月泣之舞-小角色 於 2009-8-13 08:55 PM 發表
你都識講大公會啦,你估我地好得閒同垃圾細公會打?
日日搞釣魚人(垃圾)
升level搞(呢個無乜野)
你地又得3人幫/.\係人都知我地挑信念
無啦啦退盟彈個垃圾3人幫出黎同我地打@_@"笑料
係華麗信念唔敢接 踢你出盟3人 ...

我又吾覺得你地殺左我地幾多次啵
講就易咋
真系面對十幾廿人打你 你吾走咩^^ 笑料

自己講過d野吾認?
講過乜都吾記得? gag~
anyway 多謝你d公會點數

乜q野踢我地出盟~_~
吾好甘gag啦你
吾通戰國退左盟 我又要話你踢人出盟?
on9-.-

仲有 你搞清楚邊個撩邊個打未?
等你搞清楚再回帖啦 大哥-.-

PS: 釣魚個陣 企埋系你隔離 吾殺你 等你殺返自己好吾好?
掉轉角度 我釣緊魚 你殺吾殺我呀 傻仔-.-
成日淨系諗自己個角度~_~
系人地個角度諗下啦

原帖由 kingtom 於 2009-8-13 09:42 PM 發表
對話欄個忽見到逍遙得到勝利啵@_@
點解唔影下自己死個樣?
對事唔對人~

訓醒未?
睇下d回帖好嗎?
你打下會戰先講啦.....

打贏就串
打輸就唔服
呢D咪月x 之舞
隱殺就話人狗, 咁所有玩刺既都狗啦
你地20人守門口就最君子啦
總之事實係眼前
有d人淨係識係把口串,最後比人打到要投降

原帖由 chiosan 於 2009-8-13 10:12 PM 發表
打贏就串
打輸就唔服
呢D咪月x 之舞
隱殺就話人狗, 咁所有玩刺既都狗啦
你地20人守門口就最君子啦
總之事實係眼前
有d人淨係識係把口串,最後比人打到要投降

鬼叫人地系吾識為人著想既人咩

成日講笑料丫逍遙狗@,@..
次次大頻得你班狗係到亂吠,(((明明係你地玩口水,屈到我地.係你先講得出呢d大話!o!
仲有係你地個淚淚老公挑我機~叫我打會戰v__v,,
識我既都知我唔搶場,咪成日屈我搶場,你班豬狗朋友掛機睇場又唔打我先打既^^,,掛機睇場係你個大會先做得到

打仗同打交唔同,要食腦ga
不過你地無
人多錢多口水多又點
打幾多次你都係輸

d會員叫我唔好係度嘈,同埋廢事係度嘈-v-明眼人同pvp服既人都知邊面好邊面勁
邊面得把口邊面係垃圾^_^"last回覆

明眼人都知邊個比人打完開大頻串人
遊戲規則一早就定左,玩唔起以後唔好學人挑啦
話唔嘈咪又係要回個post嘈
門口狗除左吠無野叻
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-9 03:30 PM , Processed in 0.046841 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存