2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero FEZ 納茨瓦王國 希望新手唔好做遊俠
go

希望新手唔好做遊俠 [複製鏈接]

唔好諗全誅俠隱左身無人知
有d經驗既都會見到(特別係水路)
你低防低攻,比戰士暈暈,法c冰冰你都可以按下c加快死亡速度^^
介??小跳係可以避介的,at可以防介(有時唔得
你介完之後可以走到??
我當你20lv介一個15lv無法c>一下死>之後你比人打死
1命換1命之中你係輸左
因為好似高lv扣國血係多點點的說
所以希望唔好做遊俠,紅國太多遊俠

反而火法18lv開始有大技>火d>高攻,中距離>殺人好用
        雙手戰士有巨龍同重壓2招做主攻,但因距離短要多點技術在小跳,淆底方面
  戰士比 較高攻高防但輸在距離,但只要跳+巨龍係足夠殺入敵方陣地
        戰手戰...主要係暈左人之前sm,高lv先好玩,但紅國須要大量單手戰    

弓遊>新手不合之二..弓遊要看好時機        家下既新手弓遊唔好見到幾個人比人冰左>貫!
重複一次:冰左>貫係錯!冰左>貫係錯!

紅國就係多遊俠係度
搞到壓線超級水皮
咁多遊把鬼咩
對面一放大技 成堆遊俠出晒黎
弓遊就有=冇
淨係識箭雨同精準呃傷
貫骨用黎破冰都唔救人
我寧願你做法師/戰士幫壓線好過

十週年勳章(賀詞)

遊一定要搵埋戰士/法 先有得打

火/雷/冰 法 + 弓 / 刀遊 (自己) = 中,遠距離的組合,比較易走到.

雙手/ 單手戰 + 遊 = 雙手有吹技的話,你可以配合到有遠同戰技果招吹風技

單手有暈人,你都可以同佢配合到. (佢比人打,你如果有貫/拆武,就救到佢)

(以上內容只計 不多於4人)

如果你同 刀遊 / 弓遊  只有拆武同貫先救到......

原帖由 我是雞仔 於 2009-8-13 11:26 PM 發表
遊一定要搵埋戰士/法 先有得打

火/雷/冰 法 + 弓 / 刀遊 (自己) = 中,遠距離的組合,比較易走到.

雙手/ 單手戰 + 遊 = 雙手有吹技的話,你可以配合到有遠同戰技果招吹風技

單手有暈人,你都可以同佢配合到. ( ...

單手暈左人,你遊(刀/弓),都唔好去打暈既人...
交比戰士或者火法會最好
戰士:重壓(但我成日出錯招用左巨龍=_="  之前用慣左)
火法:地火
兩者就咁攻一下都可以扣到三百幾血...
單手都可以用火斬...
但係雷法/冰法/刀遊/弓遊就最好唔好去打暈左既人...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 櫻花奈葉 於 2009-8-14 12:05 AM 發表

單手暈左人,你遊(刀/弓),都唔好去打暈既人...
交比戰士或者火法會最好
戰士:重壓(但我成日出錯招用左巨龍=_="  之前用慣左)
火法:地火
兩者就咁攻一下都可以扣到三百幾血...
單手都可以用火斬...
但係雷法 ...

用職業上的優勢

先可以幫到人.....

個個唔合作,到時就......

遊 就擾亂佢,戰士先有機會沖......

(盾戰暈左人,遊就唔好貫,但係自己友比人暈,有PW就一定要用貫救自己人.....)

只有D傻仔先會.......

原帖由 我是雞仔 於 2009-8-14 02:30 AM 發表

用職業上的優勢

先可以幫到人.....

個個唔合作,到時就......

(盾戰暈左人,遊就唔好貫,但係自己友比人暈,有PW就一定要用貫救自己人.....)

唔關職業優勢事=_=
你合作得好呀...乜職都殺到啦~
關咩事姐...
合作果陣...用既招用得配合~
咁就得啦~

呢句...可以講唔洗~

盾戰暈左人,遊就唔好貫,但係自己友比人暈,有PW就一定要用貫救自己人.....)
呢句...正常識玩都會咁做...

呢句就係岩你~

十週年勳章(賀詞)

原帖由 櫻花奈葉 於 2009-8-14 03:36 AM 發表

唔關職業優勢事=_=
你合作得好呀...乜職都殺到啦~
關咩事姐...
合作果陣...用既招用得配合~
咁就得啦~

呢句...可以講唔洗~

盾戰暈左人,遊就唔好貫,但係自己友比人暈 ...

呢句就係岩你~

你欠揍嗎 ?

傻仔先會,仲要係講我,這你姐係串我啦.....

原帖由 我是雞仔 於 2009-8-15 07:28 PM 發表

呢句就係岩你~

你欠揍嗎 ?

傻仔先會,仲要係講我,這你姐係串我啦.....

係唔係要開個post寫:阿雞正式挑戰奈姐

十週年勳章(賀詞)

原帖由 櫻花失影 於 2009-8-15 10:50 PM 發表

係唔係要開個post寫:阿雞正式挑戰奈姐

總知,如果我做個雙修遊

我一定要計劃好點幫自己友 (A同B正在1打1,我會隱身過去拆武/A唔夠打,我用貫幫佢走)

做遊都要知道自己個定位....係打咩戰術.

(好呀,正式挑戰奈姐都得,不過要有人幫我係MSN教我玩12次大細,抽到個重點先啦.....)

十週年勳章(賀詞)

講真1句 新手鬼理你?
好玩既 新手..殺到人咪得
仲有 新手打國戰唔會理咁多

原帖由 ◎康仔● 於 2009-8-13 11:25 PM 發表
紅國就係多遊俠係度
搞到壓線超級水皮
咁多遊把鬼咩
對面一放大技 成堆遊俠出晒黎
弓遊就有=冇
淨係識箭雨同精準呃傷
貫骨用黎破冰都唔救人
我寧願你做法師/戰士幫壓線好過

紅國多遊,,而家質素參差係事實....
但係都唔可以將[壓線弱]/[紅國弱]既責任推曬落遊既身上

話說,,我玩弓手果陣...經常都身處最前線 或者 無啦啦身處最前線
紅國戰士唔敢衝同怕死,,都係唔夠壓既原因囧

原帖由 feisss 於 2009-8-18 02:03 AM 發表

紅國多遊,,而家質素參差係事實....
但係都唔可以將[壓線弱]/[紅國弱]既責任推曬落遊既身上

話說,,我玩弓手果陣...經常都身處最前線 或者 無啦啦身處最前線
紅國戰士唔敢衝同怕死,,都係唔夠壓既原因 ...

你岩=﹏=b
所以我地前線要有返d人指揮下= =如果唔係就同1個個散開打咁冇策略=. =
<<<我多數都係出召用擴建方面後防指揮
,前線壓線上既指揮好多時冇理=- .=
所以係前線既朋友們要互相配合大家見d戰士淆應該即場提下佢呀._.b(要塞頻._.b

回復 12# 渡邊君 的帖子

有次有個藍國朋友泥左紅國玩,,佢玩左一陣就問 [點解你地咁少用塞頻既]   (前線作戰時)
令我發覺...
我地紅國好少係前線用塞頻比指示

所以話...我地比藍國人sm,,係有理由的

原帖由 feisss 於 2009-8-18 02:16 AM 發表
有次有個藍國朋友泥左紅國玩,,佢玩左一陣就問 [點解你地咁少用塞頻既]   (前線作戰時)
令我發覺...
我地紅國好少係前線用塞頻比指示

所以話...我地比藍國人sm,,係有理由的

我諗因為@有d人係用vent之類既語音軟件掛= =
又或者大家真係冇呢個習慣._.

十週年勳章(賀詞)

原帖由 渡邊君 於 2009-8-18 02:36 AM 發表

我諗因為@有d人係用vent之類既語音軟件掛= =
又或者大家真係冇呢個習慣._.

打打下的時候

會唔會彈左句仆.........
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 05:59 PM , Processed in 0.049095 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存