2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 百變Online 都吾明點解香港某部份玩家同公會咁冇品 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

都吾明點解香港某部份玩家同公會咁冇品 [複製鏈接]

今日同條友玩3地混戰...
佢-6殺我= =係到(能)嘈
白(能)痴,係到話自己好勁..
叫佢食(能)屎..成(能)日係到自殺
勁0n尻尻
我話同佢1.1
之後佢勁(柒)

*大家請看圖

大佬..佢又話自己好勁...咪又係廢柴一個

之後佢又話可以收我皮..我好驚囉...佢得果場混戰嬴到我囉吾該...我收左佢3次皮

佢勁可愛囉..又話自己可以嬴我..最後又係7.7,,,x4喇...佢番屋企食多幾年屎先同我打啦..
我用一個w裝嬴哂佢囉...佢又叫我用最勁既裝...我都吾想屈佢= =
我之前用g裝...我同佢講w裝都未用就收佢皮啦...佢又以為自己好(能)勁...話我窮
唉...香港既玩家幾時變到咁冇品...我玩左一陣台百,,,番番黎就係咁...吾該叫佢個公會收皮啦
仲有叫埋佢收皮,,廢吾緊要//最緊要吾好話人廢

黎台版吧啦你

你屈裝姐-.-
打到人地訓低再zxc
但係呢招好易破
條友咁都唔識就真係佢既問題

十週年勳章(賀詞)

果d 魔術手 ,比我打過啦,廢既 ..仲諗住見他金虎 應該玩得幾耐下
有番咁上下實力..點知...唉..唔想講落去
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:18 PM , Processed in 0.036391 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存