2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 中華英雄Online 《中華英雄》幫會區 [ 香港PK SER 天煞﹞暗月弒靈殿 現正招生'' * ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[ 香港PK SER 天煞﹞暗月弒靈殿 現正招生'' * [複製鏈接]

公會名稱: 暗月弒靈殿

長註分流: 2 SER

公會中心人物:  屮DarK×黑o白 (幫主)   DarK×雪紙 ( 副幫主)  

目前人數: 30名 [缺3 個位喔 ]

加入公會條件:
1)具有基本溝通能力
2)持有合作精神        (1 齊打副本 ,, 打幫任 )
3)多參加官方活動      ( 用梨加公會聲望喔 )
4) EC 等級25以上  
5)其他職業等級35以上
6)不亂退公會
7)經常聊天   ( 要中意吹水喔 )

公會基本規則:
1)4樣重規:唔白目 唔亂開紅殺 唔亂罵人 唔利用公會個名 
2)會員應每天準時與同會兄弟打幫任
3)必須經常上線 如果有問題不能上線 可以提前通知管理人
4)每週需交$400給公會,收費由文士於星期六/日收取
5)對公會事務熱心 要作出最大貢獻
6)如果發現等級不足 或做出不當行為 將被踼出公會

公會 M 群 : group583725@msnzone.cn

最後 ,,                                                  入得呢個會 GE 都係我地GE 兄弟,,
                                    吾好入左梨唔理呢個會,,  
                                    最小都要做返D 公會任.'

本會現在公開招同盟如有意就ADD
    MSN:anson_rock520@hotmail.com

如果有意加入本會.'  
       請在本帖留 ID  '
       或者留MSN  '
       我地會有專人跟進.'

或者加我msn: anson_rock520@hotmail.com

唔通冇人想入.'   
失望InG .'

報道報道
我係牙橋丫xd

終於有我會D 人梨報到啦.'XDD

屮DarK×黑o白 (幫主)  黎踩下場

黑白,辛苦晒您啦
darkx雪紙...到此一遊xD

原帖由 mix1018 於 2009-8-16 02:44 PM 發表
黑白,辛苦晒您啦
darkx雪紙...到此一遊xD

佢有幾辛苦.'
  個帖我開gE>'= =

殲滅萬惡雌匪,
光我幫會河山.

====================================================
本人:......................................................................『不攻不守做自閉』.............................................................................................................................爆炸
================================================================================================================

==================================================================================================================
無視我無視我無視我無視我無視我無視我無視我.................................................................................................................................................................................................無視我

原帖由 chgundam0 於 2009-8-16 11:44 PM 發表
殲滅萬惡雌匪,
光我幫會河山.
====================================================
本人:......................................................................『不攻不守做自閉』....................... ...

爆炸.''==
  sOr丫.' 原來你嬲架.'??

推1 推先.'=]]

我係 28lv  血族 入唔入得???

原帖由 路人甲║ 於 2009-8-20 02:40 PM 發表
我係 28lv  血族 入唔入得???

得.'冇問題''
你叫咩名.'??
我密你..或者你自己申請入梨我地幫.'

我叫 歪文 30lv 血族 已經申請左 咖啦...

原帖由 路人甲║ 於 2009-8-20 11:36 PM 發表
我叫 歪文 30lv 血族 已經申請左 咖啦...

Ok.''
我已經批左你入啦.'
歡迎丫.'=]]     (掌聲掌聲)  
    [[拍拍拍]]]   = =''

戰x堂好似無人黎2kf??
我尋日開我fd ac入戰x堂, 忽 第1次唔批, 我係盟頻大叫收人, 佢第2次批左, 幾鐘唔夠就踢左...真係吹漲...
唔係大懶爆到無人踢到 我都唔叫我fd入戰x堂啦...
反正入盟幫,都係風流既意思...

今晚我開我fd ac入 好似45lv 武宗 , 叫伏龍..

原帖由 morrishk2 於 2009-8-21 02:11 PM 發表
戰x堂好似無人黎2kf??
我尋日開我fd ac入戰x堂, 忽 第1次唔批, 我係盟頻大叫收人, 佢第2次批左, 幾鐘唔夠就踢左...真係吹漲...
唔係大懶爆到無人踢到 我都唔叫我fd入戰x堂啦...
反正入盟幫,都係風流既意思...

...

我地就係風流戈個盟啦.''
你想入.'??  得.'冇問題.'
  你今晚自己申請入我地會.'
  我地會係NO 7.'
     到時會有人批架啦.'

推下 先

好玩嗎
已有 1 人評分威望 收起 理由
女商之領導者 -5 惡意灌水

總評分:  威望 -5   查看全部評分

A_A.........
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-12 06:39 AM , Processed in 0.050452 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存