2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 海王傳說(81Keys) 《命運之鑰》心得資料區 鋉金術士既問題(高手請入)
返回列表 發新帖 回覆
go

鋉金術士既問題(高手請入) [複製鏈接]

我有幾個問題想問
希望有人答到
1.我想玩鋉金術士咁玩法定打好(主要升得快,「快」就得)
2.咁點加屬性同技點(最好加埋解釋)
3.我對一轉既技唔係好知(好多藥,d藥有咩用,最好講哂)
4.聽人講咩都可以分解,係唔係真(唔係既話講低有咩唔可以分解)
就係咁多問題
希望有高手幫手解答我既問題

第一 練金靠炸彈  點打 點法呢   可能其他人有其他玩法..本人無沒殺其他玩法
第二 我加左體先+到衰求五 再加智衰求3 再加精 衰求五            我都係跟人玩 但係ok..應該無錯
第三 當你1轉就會明白-.-..e+我講你都唔明
第四 咩都可以分解 係任物唔得.. 好似仲有..不過我唔記得0.0

解答完0.0

我係練金既0.0
一開始研究點用d技我就...(暈

沒錯  係可以分解;v;
但我淨係分解武器同裝囉z_z

笑傲無雙

×法型 :暗箭9 吸血9 西洋6  魔再生6 分解2 投擲4 訓1(可有可冇) =37 之後留留留點........(鍊金係一定要開2隻人升既...因為你一隻人升又做水  2轉包冇技點)
×戰型 :暗襲9 幻影3(加爆擊) 吸血1 訓1 魔再生3 分解2 投擲4 訓1 西洋9 =33 之後都係留留留點......(不過難升d)
×法型升法 :最好就炸>暗箭>吸血>訓>炸暗>箭吸血.....(我唔信佢唔死==)
×戰型升法 :炸>幻影>(毒)(暗襲)>訓>炸>吸血...(冇血就狂吸水先炸)

×魔儿見到唔好口 xD

玩鍊金之前要提醒你有心理準備
因為鍊金既技點係一定唔會夠用 (除非你唔整水)
如果你要學整哂全部水 最少要用3x 點
建議你有一隻正身之後  再開始玩鍊金 因為最少都要開一隻分身幫手 ( 因為整水既關係所以要開分身幫手整水 )
唔係既話到後期你就會變到要勁唔勁 想殺人又殺唔到 :)
以上係玩台版既心得

- -

- -"唔識玩...就另一個職啦..- -"你問人ge時間..都up都好多啦..= =

+多個字...係玩.
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 12:01 AM , Processed in 0.031834 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存