2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 石器時代2 ECDE代理 = 垃圾廢物
返回列表 發新帖 回覆
go

[閒聊] ECDE代理 = 垃圾廢物 [複製鏈接]

戰鬥一直當機都算..你把責任推到日本那邊..
搞了一個星期到了今天星期四更新你都還沒搞好..
你這代理做過幹什麼..你不如撿了石器佢..
等我死了心..別浪費我們這些愛石器玩家的時間..
你又不會補償..又什麼都不做..你想怎樣?
你的官網..現在都8月中了..那個寵物比賽還是7月的??
你的維修時間一早已經更改了..你還寫什麼星期xx 早上06:00-06:30維修..
真好笑..我玩這麼久遊戲也沒看過這麼廢的一個代理..
難怪你只代理幾隻遊戲..垃圾!!廢物!!
石器時代的名稱被你搞壞了..ECDE..起初你也做得不錯..
起馬有香港版專線任務..那次還會補償大智果x2給玩家..
由你一開始封殺外掛一開始就是錯我想跟你說..
你沒玩過石器1的請你先去玩玩..人家石器1也是有惡魔寶石原地遇敵道具..
他的內掛還比玩家現在用的外掛強..有自動set低過多少血量就出什麼技這樣..
現在都什麼年代..那有人會真的跟你人手升2d回合制的遊戲..
你是一個玩家你也會找一些3d即時戰略好玩的玩啦..
你要封就一係好像人地魔力咁..封到真係公平..一係你就唔好封..搞到隻遊戲唔平均..
我看你連怎樣做一個代理你也不會..你連基本賺錢的心態也沒有..
做的事情都很奇怪..人家石1要包月出很多寵物包也是被玩家買到斷貨..
你賣的商品毫無吸引力..你在賺什麼?只會蝕錢的代理你做來做什麼?

講得好, 完全100%同意!

無錯無錯~!

講得好~~
其實玩得石1 再玩石2大都有經濟能力的人~
而石2不用一分真錢都可以好好玩~
點解石2搞成咁 絕對是代理問題~

十週年勳章(賀詞)

個頭起得唔好,想變都難
汁得

支持呀!!!!
石器1完全好過石器2多多聲..
我以前係玩石1既~諗住石2出得~梗係會更加好玩啦
點知完全相反囉! 
其實~你唔洗整d全新既system呀~戰鬥個d野囉~
你完全copy返石1既program都已經好過而家n倍啦!!
ecde的確係垃圾之中既垃圾! 執笠啦!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 07:50 PM , Processed in 0.031532 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存