2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戰爭策略 英雄之城[Web] 【英雄之城】新手玩家發展指南
go

【英雄之城】新手玩家發展指南 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

【英雄之城】新手玩家發展指南
       為了方便各玩家快速發展,所以我們先来了解一下在英城前期需要注意的3個方面:

1、任務
            任務是一開始得到最多資源金錢的地方 在前期可以利用新手任 日常任 得到兵力,行動,資源等等有用東西
            這一些東西對一開始是【超級有用】
            在聲望不停上升之下  得到任務會開始多  之後會有一些是利用其他资源换黄金的任務

2、記錄坐標
            在英城上差不多所有東西都有他坐標可記錄
            如何使用記錄方便自己是一個成功方法

3、聲望 保護期
            新手玩家希望你會對自己聲望和保護期睇重d,因為有時間限制和2200聲望之後就會出保了!
            這時你的生命要如何去行,就自己決定了....
            不想成為他人的中午晚餐 就在保護期,加強自己的防禦,這樣才可能保護到自己安全
            加上升級會増加聲望,聲望是有關你分城,英雄多少,行動力,野外資源數,每小時回復行動力等等的。

文中大多數是轉中國的指南
但我加工改了一點點
希望不要介意...
已有 1 人評分Good 收起 理由
yan210695 + 1 精品文章

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 hkughkug 於 2009-8-22 09:51 PM 發表
【英雄之城】新手玩家發展指南
       為了方便各玩家快速發展,所以我們先来了解一下在英城前期需要注意的3個方面:

1、任務
            任務是一開始得到最多資源金錢的地方 在前期可以利用新手 ...

我想問,係唔係出左保就可以打人,我想知,點解有D人話你唔可以打你聲望5倍下的人,係唔係真的

玩過星曲WEB

原帖由 PC@諾 於 2009-8-23 12:17 AM 發表

我想問,係唔係出左保就可以打人,我想知,點解有D人話你唔可以打你聲望5倍下的人,係唔係真的

出左保就可以打人
無錯 唔可以攻你聲望5倍下的人
已有 1 人評分Good 收起 理由
PC@諾 + 2 唔該曬

總評分:  Good + 2   查看全部評分

原帖由 hkughkug 於 2009-8-23 12:26 AM 發表

出左保就可以打人
無錯 唔可以攻你聲望5倍下的人

明白曬,唔該曬

玩過星曲WEB

原帖由 PC@諾 於 2009-8-23 12:52 AM 發表

明白曬,唔該曬

唔洗客氣
能力做到都幫

原帖由 hkughkug 於 2009-8-23 12:53 AM 發表

唔洗客氣
能力做到都幫

好多野都明,但唔知岩唔岩,我訓啦,天日8點爆升

玩過星曲WEB

原帖由 PC@諾 於 2009-8-23 12:56 AM 發表

好多野都明,但唔知岩唔岩,我訓啦,天日8點爆升

好,睇下邊個快

友好之戰= =!?

玩過星曲WEB

文章上去!!!!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 09:15 AM , Processed in 0.063708 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存