2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 LFO 小鬥士大冒險 LFO玩咩升快d
go

[問題] LFO玩咩升快d [複製鏈接]

我個享利104lv有信物想快d升到150lv

十週年勳章(賀詞) K歌達人

你有冇裝/招?

十週年勳章(賀詞)

睇你咩裝同有咩招,,通常穿心同降龍都夠用

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

打關方面最重要係搵又快又易的怪打,
小d經但係speed 快好多

招有降龍同漫天 依家用的裝有謎裝 十卡 古龍鞋 雷手 謎盾 皇鍊 羅倫斯手

十週年勳章(賀詞) K歌達人

多數都係打霸力個d升會好d

你比錢就可快, 呢隻垃圾game屬屈點裝垃圾商城game
成本要比番人,但好明顯賤公司是昆過頭了

原帖由 xx陳 於 09-9-29 02:52 AM 發表

...

依家你咁同我講 就諗番以前我點鬧a乜hau, 撐左幾個月我都發現遊戲差左撐唔得好耐
你就一味死撐到今天, 你呢D死替月9辯護的心態我以前未試過?

你呢D只係假設隻game問題不大就可以咁講, 好似我以前咁, 依家得番幾多人仲可以認同你個套?
月黎月無人仲有能力接受你個套 早就預左呢隻game有今日.
我唔信你會願意說game有問題唔玩得, 到你願意果陣, 你覺醒得太慢了

識你咁耐唔知你硬頸 任性 頑固? 話左你個別極少數意見只會誤導人架啦...我地真係救番D人喇!
呢隻汁左你又賭過, 利用呢隻game幫你戒賭仲要用到依家, 你有冇戒左賭? 死番去玩你個爛game啦

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 光明仔~sky 於 2009-8-28 04:33 PM 發表

你比錢就得,lfo呢隻垃圾game屬屈點裝垃圾商城game

好多game都是這樣的,
如果唔係佢地又點賺錢呢?
冇錢賺又點會有公司做online game呢?
為什麼你唔話下另一隻game呢?

打魔王幾快下,我連娜一日又100lv可以到107lv

原帖由 *CHUN* 於 2009-8-28 05:03 PM 發表

好多game都是這樣的,
如果唔係佢地又點賺錢呢?
冇錢賺又點會有公司做online game呢?
為什麼你唔話下另一隻game呢?

鬧一隻都唔得閒啦,咁梗係揀最熟個隻爛game來鬧,

依家唔係只係平貴問題,賤u1大把衰野,無論你自己幾有錢都好,u1都係黑店.
咁有錢,又成日lfolfolfo,咁梗係唔會覺佢昆緊錢係d咩問題- -跟著就等如冇問題
點解d人死都要lfo咁任性= ="

係又點唔係又點呀 我地鍾意比人食$ 係咪吹呀 洗你理呀
又冇人叫你玩e隻games一定要買佢d野

敢人地咩都益灑你
敢d人仲洗賺$呀
e個世界冇免費的午餐嫁

原帖由 光明仔~sky 於 09-8-28 22:19 發表

鬧一隻都唔得閒啦,咁梗係揀最熟個隻爛game來鬧,

依家唔係只係平貴問題,賤u1大把衰野,無論你自己幾有錢都好,u1都係黑店.
咁有錢,又成日lfolfolfo,咁梗係唔會覺佢昆緊錢係d咩問題- -跟著就等如冇問題
點解d人 ...

你回去玩你的gameone的game啦,你介紹的機戰啦,外掛連對戰勝負都可以控制,你快d去玩啦,呢間公司最好嫁,你從來有推薦無彈嫁啦,你去玩吧,唔好係度煩啦。
我從來不信邊間公司,因為間間公司都是想讚錢,讚唔到,因為佢d   game唔夠吸引,好心就叫佢地d  game提升下吸引力,並不是成日發埋d不知所謂言論去攻擊人,第二間公司唔想搶錢的、無bug的、從來無呢d問題的,如果是你先好話其他公司啦,間間公司都係咁,你只針對一間公司擺明就是你問題。
你足足煩了一年三百六十五日啦,如果唔係你上年ac有問題,你而家玩緊合體戰神啦,而家lfo越多人玩你只會越眼火爆,佢一日唔死你一日都唔安樂嫁啦。
就算係小熊的game都要多人玩,吸引到廣告商先會繼續更新啦,你唔好話佢一個人創作無成本,做咩要多人玩有廣告商支持先繼續更新?人地唔會無條件為你服務嫁,人地有家庭要支出嫁大哥。

回主題:用鳳凰大劍打木仍伊都可以一試,當然綠魔劍會更好用,但要打魔獸。

外掛最快=]
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 12:47 PM , Processed in 0.037289 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存