2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢龍物語 jc的散裝 +敏定智好!?
返回列表 發新帖 回覆
go

jc的散裝 +敏定智好!? [複製鏈接]

jc的散裝+體是必須
咁第2個能力...+敏定智好!?
敏+命中...智的攻擊可以用武器補上... 但體敏>體智 !?!?

智體....祭C命中唔太重要....因為佢唔係咁好打多數拉王/回血

個人認為係敏....

你有錢(HKD)既話 上哂史詩唔洗愁0,0 (高防係pvp入面簡直係不死,if 你既隊友係你比人屈既時候..識救人)

不過你玩得pvp就一定要玩命中....如果唔係...你係pvp入面只有回血同加下防..

想出詛咒性魔法去陰人都難

因為怪叔叔,偵測術,青蛙,沼澤 ~ 全部都計命中

雜裝一定高防d 同 易砌d ~ 但少左混沌54lv裝既13.2命中....

咁你就要係飾/酷裝/翅膀到入手....

講緊d飾唔係就咁+命中飾...係什麼專注帶子..海星介子???

除非你上哂史詩啦...唔係你玩雜裝都幾難高命中

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-7 10:24 PM , Processed in 0.037181 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存