2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 大家小心(毀滅者)呃人買時裝的人版
go

[消息] 大家小心(毀滅者)呃人買時裝的人版 [複製鏈接]

一個族員的親身經歷
琴日有族員同我講有人賣牛牛新年裝全套,雖然唔滿耐但都覺得值,因為真係幾靚
之後就賣了自己的45lv火岩換現金再問人借錢
點知佢坐地起價同懶皮話唔賣
唔賣就唔好開檔話賣喇╤_╤
ID:毀滅者
電話:67397503
家族:聖殿騎士

一個好痛的教訓...

小朋友  咪 ON9  人地高你30M 我更 賣比人  
你出得50M  人出80M..
身為一個玩家 更係價高者得
重有我已好好心
我以比機會你  只要你搵20個人來影下影 留諗 我就賣你50M  但你覺得好難做唔到=_=
重要 爆粗,,問人老母... 所以就算你出2百M我都唔賣比你....
送比人都唔賣比你..
你咪再玩電話 ...
我電話24小時開住等你
等你再打來就 等收律師信... 洗定屎忽 等坐囚

邊個出80萬呀~?俾個名黎CC,根本係你自己坐地起價
我冇聽過叫人搵20個人裸體跳叫做好心囉...一睇就知你玩我既族員喇聰明人

講到律師信就驚你咩~你傻少一陣喇-W-加你又唔應人,我搵齊20個黎搵你又唔應我,雖然唔係20個裸體,唔好意思啵~

有人出200m 你仆 到去賣啦

人地都賣埋佢自己隻45lv寵啦
係你唔岩 ~ !
比著係我我應承左人 幾高價都唔會賣

樓主又慘左D既賣埋自己隻LV45....
但賣家做得9左D 但又吹佢唔脹==

我想用88M買個陣 你唔理我= =

原帖由 罐頭刀2009 於 2009-8-26 23:43 發表
人地都賣埋佢自己隻45lv寵啦
係你唔岩 ~ !
比著係我我應承左人 幾高價都唔會賣

我唔知佢d錢用咩方法得來..唔關我事...
我有比幾會佢..只係搵20個人來影下相  有幾難..
因為我已算係一半離開魔力了  所以我咪叫佢搵齊人打比我  因為我都數係到掛機..
如果佢做唔到好聱好氣  我一叫賣左比佢
點知佢一打來就問候人老母....狂爆粗..比你重會賣嗎?
.咁我自然就唔賣比佢...返正我唔等錢洗 //

隻45lv火岩 冇50萬以上咩 ?.? 仲要問人借錢既

賣埋自己隻45lv火岩 之後收唔到 真係幾慘
其實宜家件牛牛裝 賣左未先~_~??賣左既話 佢講大話做乜-,-
不過呢=]]
樓主去玩人電話好唔掂囉...
比著我 仲洗等多個電話- -??
已經報左警...

樓主唔好玩魔力2啦快D走啦
唔好害人害物啦,又叫人唔好玩魔力2
自己又要玩又要係度怨IC唔改到你岩心水
而家仲要言而無信唔賣俾人,俾著我都爆粗啦

咁唔滿意魔力2你快D走啦

十週年勳章(賀詞)

原帖由 xxx2000 於 2009-8-27 07:22 AM 發表
樓主唔好玩魔力2啦快D走啦
唔好害人害物啦,又叫人唔好玩魔力2
自己又要玩又要係度怨IC唔改到你岩心水
而家仲要言而無信唔賣俾人,俾著我都爆粗啦

咁唔滿意魔力2你快D走啦

唔好硬膠

人地走唔走關你屁事

玩家可以有權力要求改好d

樓主有無mail過佢話你要sin, if no, 佢賣比其他人合情合理bor!!
如果有, 就係賣家問題, 無理由傾好左價唔比你, 就算有更高出價者都應該同你講聲...
"叫人搵20個人裸體跳"根本就係玩野...= =
算la, D人, 見佢係咁話要改咩裝耐久都知...
根本人地隻game係咁寫, 咁耐無人投訴過, 賣得咁多錢仲要係度嘈喧巴閉= =
都non scene ge...
不過玩電話又唔係幾好...起碼133ma XD

回復 13# 津路烏龍 的帖子

>算la, D人, 見佢係咁話要改咩裝耐久都知...
>根本人地隻game係咁寫, 咁耐無人投訴過, 賣得咁多錢仲要係度嘈喧巴閉= =
>都non scene ge...

英雄所見略同

就算樓主133左

受害人都可以去佢既電話服務供應商果度申請一張單

題示今個月有咩電話打過俾佢

133無效

除非樓主用太空卡啦~"~

得閒到玩電話,膠=.=

講真, 一玩電話就唔岩law
去報警la, 警察FD大把...= =
原來雷帝, 見到賣家個post...:)
雷帝好好人ga (雷, i am the one 解ak2 with you arXD), 唔似D人係度嘈裝備野...XD

原來就係毀滅者係度嘈話改= ="搞到咁lag

1.答返大家先,我冇叫佢唔玩魔力==”唔好誤會
2.我唔係惡意玩你電話喇~你聽我電話當面講清楚~

人地賣哂主力寵想換套野~你坐地起價都唔止又要玩人我睇唔過眼喇.
就算我叫成村人跳俾你睇我都唔信你會買喇~我有試過幫手搵人跳,但大家都覺得你係度玩雷帝,大家睇唔過眼先一齊黎嘈你喳.~

p.s.玩魔力2咁耐我真係冇試過嘈架,你都係第一個搞到我咁火

原帖由 津路烏龍 於 2009-8-27 11:27 發表
樓主有無mail過佢話你要sin, if no, 佢賣比其他人合情合理bor!!
如果有, 就係賣家問題, 無理由傾好左價唔比你, 就算有更高出價者都應該同你講聲...
"叫人搵20個人裸體跳"根本就係玩野...= =
算la, D人, 見佢係咁 ...

如果玩野會留電話比佢嗎  你都傻的@_@"
同我又沒叫佢要出到同人 同價  我都只係叫佢比原價+1條件

原帖由 不是女人 於 2009-8-27 15:29 發表
原來就係毀滅者係度嘈話改= ="搞到咁lag

1.答返大家先,我冇叫佢唔玩魔力==”唔好誤會
2.我唔係惡意玩你電話喇~你聽我電話當面講清楚~

人地賣哂主力寵想換套野~你坐地起價都唔止又要玩人我睇唔過眼 ...

我沒起過價  我只係要條件@_@  條件又唔洗錢  我覺得沒問題..
如玩野就唔留電話啦..  同電話我從唔聽沒來電的  因為多數係廣告電話晒我分鍾=_=

原帖由 xxx2000 於 2009-8-27 12:11 發表
>算la, D人, 見佢係咁話要改咩裝耐久都知...
>根本人地隻game係咁寫, 咁耐無人投訴過, 賣得咁多錢仲要係度嘈喧巴閉= =
>都non scene ge...

英雄所見略同

你就沒人投訴過...上官網睇返以前D  但多數被官網版主魔力寶寶刪晒
  不知幾多....  但D人大多數已離開魔力=_=
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 08:28 AM , Processed in 0.042888 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存