2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 現在d小朋友真係好煩(補充下紅字)
go

[分享] 現在d小朋友真係好煩(補充下紅字) [複製鏈接]

現在d小朋友真係好煩...
有天有個叫 雷帝  小朋友+咁係講想買我件牛牛裝..
煩左我好耐 ...我就答應左以50萬賣比佢..之後佢叫我等陣...佢問朋友拿錢..
點知等到晚上12點幾先講....唔得要天日先...
咁第2日我沒野野做又見唔到佢上線   咪掛下賣牛牛裝  因為掛網沒咩做咪賣下
本想高價d(88萬)諗住沒人買......點知好幾個人... 出價都差唔多80萬左右..
咁正常的人都會賣...高成30幾萬.. 唔係1~2萬....
但因d人都係未出到88萬所以咪 沒賣住
之後佢(雷帝)上線..我講只要佢搵30個人分身又得咩都得重之夠30人就得 再+50萬魔幣我就賣給你
我係想30人 一齊唔著裝影返張相 ..主要係官網論壇到講d裝太易爆令玩家沒裝著..
之後佢雷帝就講30太多10人吧  我就講20人啦 佢答應左
因為我都算係一半離開魔力 所以咪留電話比佢叫佢搵夠人 打比我..
如果佢搵唔到都唔更要 好聲好氣講下 我都賣比佢  
點知佢一打來就問候人老母..又爆粗...
咁我更係收線.. 唔理佢..
之後條小朋友雷帝咪係魔力到 同佢d朋友你一言我一句咁講    講到好像我厄左佢野咁@_@"
補充下先  答應了要賣係應該...但只限係當天(難到答應左要賣你唔買下年再來買我都要賣比你?)...佢個日交易唔到唔早講...佢講解更45禁..解完就來買...咁等我就等等了好幾小時去到十二點幾 再問佢 佢先講唔得未有錢...  放我飛機....
我第2日重要6點幾起身返工@_@  比你係賣家 被人放完飛機你重賣比佢嗎?
第2日掛下機賣野 我點知佢重會唔會買? 玩遊戲D人成日放飛機...難到一定要等嗎?比你會等嗎?
第2天佢來買..但已有人出得比佢高價... 但我都只係要求佢以原本  50萬+多個條件..我覺得好少沒問題.. 佢做唔做到都沒所謂...所以先留電話比佢..等佢打來咪賣比佢.. 但佢自己又要傻仔打來講粗口....  重要係遊戲講我厄佢..  如你係我你重會賣嗎?
同我叫佢做的條件佢覺好膠係佢地一相情原的諗法 佢地重講唔著裝叫裸體
.  小朋友個D唔叫裸體 個D叫唔著裝....  魔力D人仔沒著裝都有底褲..同睡衣..咁都算裸體@_@".....我相信佢地智商同隻眼都有問題 .... 快去青山睇醫生.唔係好快沒得9
..
.

最後  本人 件件裝都係會掛賣88萬 有人 夠錢就立即賣..沒人買都沒所為..反正唔急錢用...本人1小時左右入魔力1次因為伐木升公會唔想升級=_=  升來唔知做咩  封左頂又沒野做 ...又要成日買裝煩.重要晒錢..晒精神...
其實玩單機 重正又唔洗錢@_@又沒壓力又唔洗日日買裝買MP買這樣買個樣....玩單機D npc 重識講英文@_@"" 地圖又大魔力2好幾倍   重要係即時戰鬥  見怪就打..又可殺NPC又可血洗D城鄉@_@"

最後回應下D人講我重咩成日講要求修改武防耐久..全遊戲得我一個覺得有問題..
咁更係啦 D覺得有問題的都走晒..離開晒魔力..   係官網論壇都有人講但有好多要求修改武防耐久的帖已被版主魔力寶寶刪除...
同重咩我係城到用粉筆..因為爆左商城位..=_=  商城位得個120格...本人 早前買了好多粉筆來玩一直未用晒 所以咪...

爆粗

原帖由 暗殺者ex 於 2009-8-27 12:19 AM 發表
煩左我好耐 ...我就答應左以50萬賣比佢..之後佢叫我等陣...佢問朋友拿錢..
咁第2日我沒野野 ...

根本上你自己心態都係有d問題,答應得賣俾人咁仲掛賣?有心賣都唔爭在等多一陣人地上線吧
原帖由 暗殺者ex 於 2009-8-26 10:37 PM 發表
小朋友  咪 ON9  人地高你30M 我更 賣比人  
你出得50M  人出80M..
身為一個玩家 更係價高者得
重有我已好好心
我以比機會你  只要你搵20個人來影下影 留諗 我就賣你50M  但你覺得好難做唔到=_=
重要 爆粗,,問人 ...

其實你會唔會有d矛盾....?講真如果佢搵到人黎,突然又有人出多d錢,咁你又會點?身為一個玩家 更係價高者得?

如果你答應左等人而人家在指定時間內有錢同你買 你又不賣比人就是你錯啦(ps可以報吧?)

咁樓主 本身都想做下好人 50萬 係多左個條件姐
個一個條件 唔係認為值到30萬呀-,-?? 明顯樓主 都做左好人la
仲要一打去就爆人粗

回復 5# polim741 的帖子

個條件 你覺得佢係咩語氣講
我又唔信好語氣下會發哂脾氣丫 ._.

你仲小朋友啦,仲要叫人搵30人俾你影相之後又唔賣俾人,你都幾好野
自己唔岩心水就叫埋人一齊去投訴IC叫佢改
唔係就擺玩,要走就走咪賴死,唔好拖人落水

同埋封之介都話日版既耐久同香港版係一樣
希望你唔好再吠,尊重下自己作為一個人

十週年勳章(賀詞)

nonono....

人不嬲係貪心ge

所以係人都想賺翻多d $$$

樓主既錯.....
賣野就賣野喇.....開埋d無理既要求   
根本就唔想賣比人

回復 8# 炎髮‧灼眼 的帖子

>nonono....

>人不嬲係貪心ge

>所以係人都想賺翻多d $$$

樓主既朋友你好

原帖由 xxx2000 於 2009-8-27 12:08 PM 發表
>nonono....

>人不嬲係貪心ge

>所以係人都想賺翻多d $$$

樓主既朋友你好

"被騙者"ge朋友你好

原帖由 暗殺者ex 於 2009-8-27 12:19 AM 發表
咁第2日我沒野野做又見唔到佢上線   咪掛下賣牛牛裝  因為掛網沒咩做咪賣下
本想高價d(88萬)諗住沒人買......點知好幾個人... 出價都差唔多80萬左右..
咁正常的人都會賣...高成30幾萬.. 唔係1~2萬....
但因d人都係未出到88萬所以咪 沒賣住
之後佢(雷帝)上線..我講只要佢搵30個人分身又得咩都得重之夠30人就得 再+50萬魔幣我就賣給你
我係想30人 一齊唔著裝影返張相 ..主要係官網論壇到講d裝太易爆令玩家沒裝著..
之後佢雷帝就講30太多10人吧  我就講20人啦 佢答應左
因為我都算係一半離開魔力 所以咪留電話比佢叫佢搵夠人 打比我..
如果佢搵唔到都唔更要 好聲好氣講下 我都賣比佢  
點知佢一打來就問候人老母..又爆粗...
咁我更係收線.. 唔理佢..
之後條小朋友雷帝咪係魔力到 同佢d朋友你一言我一句咁講    講到好像我厄左佢野咁@_@"

無話邊個騙邊個...樓主一早講左"我就答應左以50萬賣比佢"...就已經係樓主唔岩。
樓主話"一齊唔著裝影返張相 ..主要係官網論壇到講d裝太易爆令玩家沒裝著.."好牽強.
一來, 果D人根本唔係因為無裝著而咁做, 而係幫人, 根本無左抗議ge意義.
二, 果D人唔係樓主召集, 樓主咁樣根本係擺人上檯, 如果樓主係想抗議, Y唔自己召集?
根本個理由都唔合理.
爆粗呢D野, 就的確係人地唔岩...

d小朋友係咁架啦,好鐘意爆粗
所以唔鐘意同小朋友玩

成件事我唔知頭唔知路 無謂多講
不過我有第2件事想提提樓主
你d粉筆用還用
唔該唔好用到成個東e花曬
我地唔係盲ga
唔洗同一個地方用三十幾次ga
真係眼都花埋
你咁樣 人地本來想支持你都支持唔落la

樓主 掛賣88萬 冇錯 粒聲 唔出 要你等到佢12點 先回你 仲要話聽日
都唔知佢有冇心買  比我都囉去放啦

由幾點等到12點先 ?  如果係下午 等到晚上 就真係過份啦

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB

佢地就真係過份啦..買唔買都講聲啦...
不過...樓主你唔賣個陣通知下佢地好d=-=

十週年勳章(賀詞)

原帖由 屍機 於 2009-8-27 12:51 PM 發表

"被騙者"ge朋友你好

唔該~~

我省翻d口水-v-

原帖由 炎髮‧灼眼 於 2009-8-27 01:57 PM 發表

唔該~~

我省翻d口水-v-

佢又係7少少ge,冇計

原帖由 屍機 於 2009-8-27 12:51 PM 發表

>"被騙者"ge朋友你好

你好,我係"被騙者"既朋友,原來你都咁認為雷帝係受樓主所騙的人

原帖由 xxx2000 於 2009-8-27 02:14 PM 發表

你好,我係"被騙者"既朋友,原來你都咁認為雷帝係受樓主所騙的人

係呀,事實上佢係畀人呃呀,你覺得唔係咩???但我覺得有d人無啦啦話另1個係暗殺者ex ge朋友真係7過頭^^
喂,果個一定唔係你黎啦

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 03:42 AM , Processed in 0.039708 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存