2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 中華英雄Online 《中華英雄》心得資料區 我系劍手.我成日都俾刀/腿 玩PK個陣相克.一個封我技.一 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

我系劍手.我成日都俾刀/腿 玩PK個陣相克.一個封我技.一個隱身(劍手請入) [複製鏈接]

我系劍手.我成日都俾刀/腿 玩PK個陣相克.一個封我技.一個隱身

同刀玩PK個陣..倒數1秒個個陣時..劍手應該出邊招尼.?

天羅八絕劍?   ..次次都一開波都俾人用刀唔知邊招封技'..點打..教我..

仲有我對住腿...佢一開波..都隱.之後打完我落地..我都一半血.

有冇一D技可以 克住刀手/腿....我EQ4件加10..人地個D垃圾 EQ都夠我玩.

(有冇高手可以回答我的問題..玩PK時.一系俾刀封技..一系就隱..之後打我落地.)

原帖由 tony54321 於 2009-8-28 08:29 AM 發表
我系劍手.我成日都俾刀/腿 玩PK個陣相克.一個封我技.一個隱身

同刀玩PK個陣..倒數1秒個個陣時..劍手應該出邊招尼.?

天羅八絕劍?   ..次次都一開波都俾人用刀唔知邊招封技'..點打..教我..

仲有我對住腿...佢 ...

講真...
我未輸過比武宗...佢隱都一樣,
先講武宗先la~

武宗:  就算佢隱身,你真係冇佢辦法,唯有企定定比佢無常腿,可以走,但機本上係0%可以避到無常腿--'

開始PK果時,你要同武宗有距離,要係天羅八絕劍既範圍,一開波 ,要即卡天羅八絕劍,一定打中,佢隱得唔夠你快,
之後陰極食劍,之後佢應該都會到隱身...
隱身之後你冇佢辦法,等佢打你,無常腿後開始連技 白家劍 >四季劍 >無量神,倒地固然好 ,唔倒地你都未必輸!
照常理,劍係可以打嬴腿-.-''     要注意一樣,如果要出必殺技就等佢出左隱身先,因為未出的話,佢會斷你技!_!

刀皇:   我本身未試過同刀皇打... 不過聽你講封你技,應該都係拒諸門外...
不過都係機率倒地而已~_~
我真係未同刀皇打過--''  唔識打--'
不過劍通常切磋都係先有個距離,用天羅八絕劍, 之後陰極食劍,之後連技,
天羅八絕如果冷完卻就即卡拉遠再用,就咁~

PS: 你貼錯區~_~ 轉番先

我自己係刀皇..

我同劍聖p次次一開波就比佢衝暈..

之後我暈完都冇左一半血我先可以用拒諸門外暈返佢(仲要唔一定中..)

到左最後都係我死先我只能夠打到佢淨幾十血..

我個人覺得劍聖有心法加防又加血..

刀皇雖然話係6職入面最高攻最高暴但我自己唔多覺=.=

加埋劍聖又有衝暈(我唔知係唔係必中)點都比刀皇用縮地+拒諸方便(縮地cd10秒..拒諸cd20秒..)

以上係個人意見..可能係我廢啦..我淨係得把+8lv40刀..166攻..20x防..6命..6迴避..8暴擊..全力!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 09:41 PM , Processed in 0.026412 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存