2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 綜合娛樂討論 詩雅愛得清純唔咀William
返回列表 發新帖 回覆
go

詩雅愛得清純唔咀William [複製鏈接]

詩雅對暗戀多時的陳偉霆千依百順。
詩雅在新片中暗戀陳偉霆,十足兩小無猜般做盡甜蜜冧事。不過,陳偉霆竟投訴二人的關係太清純,連咀戲亦欠奉!
詩雅在新片《愛出貓》中有不少談情說愛的場面,但對象並非洪卓立與陳家樂,而是另一位型男陳偉霆!在片中暗戀陳偉霆多時的她,自嘲十足一名小Fans:「我會去偷拍佢跳舞,然後製成CD送畀佢,呢啲咁Sweet嘅嘢,現實中嘅我一定唔敢做,亦唔會小鳥依人。不過,如果遇到心儀嘅男仔,我都會好自然咁去偷望,但梗係唔會畀人知啦!」她在片中與林司敏同時愛上陳偉霆,導致三人都不開心,她說:「好在我未試過三角戀,如果真係遇到,我認為朋友比較重要。」

詩雅在片中飾演學生妹,造型十分討好。

詩雅經常偷影陳偉霆跳舞,並製成CD當禮物送給他。

其中一幕講述詩雅痛罵好友林司敏,詩雅坦言拍攝時用上真感情,不自覺感到鼻酸,還流出真眼淚,她說:「當時我鬧到個心好痛,忍唔住流出眼淚。現實生活中,我真係唔捨得鬧我嘅朋友!」
兩小無猜
至於陳偉霆則投訴導演沒有安排咀戲給他與詩雅,他說:「洪卓立都有得咀,點解我冇呢個機會呢!真係唔明導演嘅用意,搞到我同詩雅好似兩小無猜咁,純過清水,淨係掛住跳舞同出貓。」

感謝大大分享 ... 好文推推!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:19 AM , Processed in 0.025793 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存