2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 2000Fun網絡遊戲專門店 openshop買野問題
返回列表 發新帖 回覆
go

openshop買野問題 [複製鏈接]

我想問下係咪買左野之後,再去銀行入錢比你地,之後msn問番你地攞番張點卡?

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 p031028 於 2009-8-30 09:28 PM 發表
我想問下係咪買左野之後,再去銀行入錢比你地,之後msn問番你地

店鋪區(本版)置頂及商城首頁,
有提供商城購物流程教學,
入去睇睇,包您疑問盡解~

http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... 5663&extra=page%3D1

原帖由 泰瑞爾 於 2009-8-30 10:13 PM 發表
[quote]原帖由 p031028 於 2009-8-30 09:28 PM 發表
我想問下係咪買左野之後,再去銀行入錢比你地,之後msn問番你地

呢度有完整 教學

http://www.2000fun.c ...

唔明,我想知係咪8達通咁,銀行入左錢之後,我個openshop ac就有錢係入面,之後買野?

原帖由 p031028 於 2009-8-30 10:17 PM 發表

唔明,我想知係咪8達通咁,銀行入左錢之後,我個openshop ac就有錢係入面,之後買野?

不如您認真睇晒商城教學流程,所有提問都有晒解釋
唔明再問啦

原帖由 泰瑞爾 於 2009-8-30 10:18 PM 發表

不如您認真睇晒商城教學流程,所有提問都有晒解釋
唔明再問啦

明明地啦,守先,8達通咁,去銀行入左錢先,入左之後,再同你地既客服話入左點話埋個ID同埋密碼比佢知,之後佢就會幫我入,入左之後就買野啦……之後買左之後就再問番客服攞番張點卡,岩唔岩?

唔多o岩,不過差唔多~
序號會經商城你帳戶內發放;
你咁問,即係未睇晒教學啦
全部有講晒架啵!!

原帖由 泰瑞爾 於 2009-8-31 05:43 PM 發表
唔多o岩,不過差唔多~
序號會經商城你帳戶內發放;
你咁問,即係未睇晒教學啦
全部有講晒架啵!!

我問題係點比錢呀,我入果去,但係睇唔明

你自己都貼左出黎啦,各銀行入數,
網上轉帳,PPS,Pay-pal,信用卡,
銀行匯款......全部都可以!!
仍然係果句,商城教學全部教晒您~

選擇合適之付款方式
(PayPal, 支付寶, PPS, i-banking網上轉帳,
銀行櫃位入數轉帳, ATM櫃員機轉帳, 信用卡)

付款後馬上通知客服提供資料

如果咁都唔明.......真係唔知點幫您=.=?

十週年勳章(賀詞)

其實好簡單= =
正如果個帖講咁 有咩心水想買 直接按一按佢 佢會入佢果個連結
之後你會見到 下小小 有d詳細既講解 個包係有d咩
之後你想要 就好似佢講既咁 按一按"加入購物籃" 當然你要登入左先<-
按完啦 到最後一步 比錢果到 其實你睇下你有咩野卡可以比 就得嫁啦= =
其實我就咁睇你 你應該仲未有信用卡果類吧 你真係想係網上買 你爸爸媽媽應該有
佢地肯幫你 你直接叫佢睇果個帖 應該很快可以理解
已有 1 人評分Good 收起 理由
泰瑞爾 + 1 鼓勵

總評分:  Good + 1   查看全部評分

原帖由 ×╳Sky☆〞 於 2009-9-1 05:20 AM 發表
其實好簡單= =
正如果個帖講咁 有咩心水想買 直接按一按佢 佢會入佢果個連結
之後你會見到 下小小 有d詳細既講解 個包係有d咩
之後你想要 就好似佢講既咁 按一按"加入購物籃" 當然你要登入左先

其實唔一定信用卡,
銀行過數都可以~
不過入錢之前一定要先通知客服及查貨,
入錢後一定要即時通知客服人員確認!
已有 1 人評分Good 收起 理由
×╳Sky☆〞 + 1 講姐= = 我係感覺上 佢2樣都冇

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 09:54 AM , Processed in 0.033347 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存