2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 古惑仔懷舊版 終極聯盟online?殺人搶王大哂?
go

終極聯盟online?殺人搶王大哂? [複製鏈接]

笑傲無雙

成日等打法老殺人犯時...有終極既人黎殺人搶王...每次係王就死時就殺人

咁樣叫人點打 ...

無錯隻game係有得自由殺人..但唔代表呢個行為係有品+正常

就算你話呢個係特色係正常..(但你講既唔代表全部人 )

隻game咁樣叫人點玩?警察就戇鳩鳩咁..仲要得1個 (唔好又果句唔想玩就走.. 隻game出得就預左比人批評)

再係咁..ser1 就只有終極的人係到玩

你夠強未做低佢囉,有咩計呀

笑傲無雙

eg:唔通比人強姦時..唔夠能力反抗個強姦犯就=佢強姦係合理? (唔好扭曲哂唔該)

強既就一定要欺負較弱既?

不過我已經唔介意...岩岩都周街派哂d野同錢...
隻game玩黎都哂氣...唔入某一團既就終日比人殺同比人搶王

都唔係話好多人玩仲要搞小圈子..

似乎你好似咩都就晒你咁...
你都傻,呢個世界弱肉強食架,你走黎講人權?
人類文明幾多年呀,傻仔
我本身都成日比人群秋架,唔夠做?未入著百大先囉
不過班友有幾多真係強有眼睇架啦,不外乎人多打人少....成班癈物,係未?

原帖由 24460657 於 2009-9-2 03:21 AM 發表
人類文明幾多年呀,傻仔
不過班友有幾多真係強有眼睇架啦,不外乎人多打人少....成班癈物,係未 ...

呢個世界弱肉強食架 但我地係玩遊戲唔係住係大自然過緊原始生活WO-.-

搶人怪就係唔岩 呢個係對與錯既問題 講緊人品同埋玩家既質數    至於你講咩群秋 唔夠做 咁姐係唔洗有其他新手玩家黎玩啦-.- 百大先好揪
成班高LV係到恰新手 果d叫強 係有眼睇 ps:睇佢地班友仔係到圍嘔新手lo 仲有十大咁神揪咁勁唔好揪下神槍手?   咪又係一槍收工 唉
不外乎人多打人少....成班癈物,係未 呢句好有問題唔知你想表達D咩
另外樓主好似係講緊人品 唔知你係文肓定係讀書障礙 我幫你放大佢
你又九唔搭八爆左句人權出黎 人權係意思係點解你知定唔知架?
人權係人民應有既權利同埋等等既含義 唔詳細解釋清楚 你有咩唔明 楚下字曲先   人權同人品好似係無咩關係

原帖由 奶茶溝可樂 於 2009-9-2 12:53 AM 發表
eg:唔通比人強姦時..唔夠能力反抗個強姦犯就=佢強姦係合理? (唔好扭曲哂唔該)

強既就一定要欺負較弱既?

不過我已經唔介意...岩岩都周街派哂d野同錢...
隻game玩黎都哂氣...唔入某一團既就終日比人殺同比人搶 ...

而且我好認同班人係到搞小圈子
樓主可能你無玩夜晚咋-.-
ser1 夜晚果個25-55任務 果班終極友係到封哂路 一有新手埋黎解就殺你
有佢族解無其他人解既貓樣  
夜晚想做任務都唔得LO  周街見人就片  係又打唔係又打
唔係佢地終極既就比佢圍嘔   開口埋口屌哂老母 以為自己好潮 打機姐 洗唔洗咁投入 以為自己真係古惑仔 追住人地搵老母
想多新手玩都唔得啦
係又殺唔係又殺 唔係佢個族就要殺架啦

原帖由 shinne810 於 2009-9-2 06:43 AM 發表

呢個世界弱肉強食架 但我地係玩遊戲唔係住係大自然過緊原始生活WO-.-

搶人怪就係唔岩 呢個係對與錯既問題 講緊人品同埋玩家既質數    至於你講咩群秋 唔夠做 咁姐係唔洗有其他新手玩家黎玩啦-.-  ...

1.你都傻既,你走去同終極班人講人品
試下呀拿,試完就番黎講
2.你話打機唔係弱肉強食,係你覺得,唔係我覺得
3.我講人權係因為樓主話eg:唔通比人強姦時..唔夠能力反抗個強姦犯就=佢強姦係合理? (唔好扭曲哂唔該)
強既就一定要欺負較弱既?-----要求人地要就佢放佢生路呀,你有冇睇過架定你冇眼睇野
仲有人權唔係得你個意思既,仲包括生命權,自由權等,等於d人成日怨成日比人殺冇得玩

原帖由 24460657 於 2009-9-2 07:22 AM 發表

試下呀拿,試完就番黎講
3.我講人權係因為樓主話eg:唔通比人強姦時..唔夠能力反抗個強姦犯就=佢強姦係合理? (唔好扭曲哂唔該)
...

智障 請看清楚 我有寫明等等既含義 無需要同班無腦既人解釋wo
你無讀過書我唔怪你

我自認 我係百大 咁耐 都重未對過新手做唔好既野 haha^^

我地百大 真係有高lv 圍嘔新手咩 - -..由出洗任 到現在都仲係比佢地sm緊
可能有我唔知 走左好多個勁人啦

原帖由 shinne810 於 2009-9-2 07:59 AM 發表

智障 請看清楚 我有寫明等等既含義 無需要同班無腦既人解釋wo
你無讀過書我唔怪你

咁你即係自打嘴巴啦,智障
等咩等呀,識講等就未挑我骨頭,屌你

回復 10# 24460657 的帖子

你講乜呀
咩識講等就未挑你骨頭呀-.-
而家邊個挑邊個骨頭呀,,好似係你執著緊人地講等等喎-_-

等等你唔識解咩-_-

原帖由 chiu_400 於 2009-9-2 02:47 PM 發表
你講乜呀
咩識講等就未挑你骨頭呀-.-
而家邊個挑邊個骨頭呀,,好似係你執著緊人地講等等喎-_-

等等你唔識解咩-_-

所以我咪話 佢未讀過書我唔會怪佢  公道自在人心

佢覺得打機係要sm新手 亂片人就好勁好神架啦   油佢啦 小朋友黎 又講粗口啦 行到出街咪又係電車男果堆

原帖由 24460657 於 2009-9-2 01:54 PM 發表

咁你即係自打嘴巴啦,智障
等咩等呀,識講等就未挑我骨頭,屌你

我如何打嘴巴
ps 智障得你一個
仲有你連講果句 句子出黎本身都有問題 我想知邊個睇得明 >識講等就未挑我骨頭
另外想講既 唔洗加句屌你 加左個助語詞並不等於你會威D 或者我會驚

原帖由 夜狼虫 於 2009-9-2 10:58 AM 發表
我自認 我係百大 咁耐 都重未對過新手做唔好既野 haha^^

我地百大 真係有高lv 圍嘔新手咩 - -..由出洗任 到現在都仲係比佢地sm緊
可能有我唔知 走左好多個勁人啦

佢地終極D人 係封哂路係到SM D新手 真係見高LV就行埋一邊唔夠膽打人  見底LV就幾個追住去圍嘔

佢地終極D人解解下任務都可以無聊唔知係唔係手痕 打死你 搞到你解唔到 或者好似樓主講既情況

係到搶王 明明我地打左先 佢會打死你 佢自己係到打lo 又或者賤格D 等你打到隻王紅血 佢打死你 跟住搶你個王黎打

我都唔明點解個團可以收埋咁多賤格佬 連小小玩遊戲既品都無 問口埋口搵哂老母 實係果句   都唔知係唔係野蠻人黎

隻game得兩個地圖 D高lv人無野做就周圍打人斬人
如果可以分更多個地圖 D高lv就只會係高lv地圖出沒 比較少係低lv地圖出沒 打王,吹雞另計
新手一到左21lv就周圍比人打 打王比人殺然後搶王
到最後 新手流失 老手只會一路係到單機 到最後 最大得益是game  恭喜恭喜~

笑傲無雙

原帖由 24460657 於 2009-9-2 03:21 AM 發表
人類文明幾多年呀,傻仔
不過班友有幾多真係強有眼睇架啦,不外乎人多打人少....成班癈物,係未 ...

唔係咩都就哂我..而係呢D已經係基本
弱肉強食本應用係動物界..人係有智慧識辨別是非對錯
(如果係一隻畜生,一隻狗就例外..動物係無正常人既思考)

照你講弱肉強食..比人強姦都岩啦?
弱肉強食都有限度既唔該

笑傲無雙

原帖由 shinne810 於 2009-9-2 06:47 AM 發表

而且我好認同班人係到搞小圈子
樓主可能你無玩夜晚咋-.-
ser1 夜晚果個25-55任務 果班終極友係到封哂路 一有新手埋黎解就殺你
有佢族解無其他人解既貓樣  
夜晚想做任務都唔得LO:smilie_: ...

我經常夜晚都有玩...呢個情況都見怪不怪

好彩咪爆水走得甩

笑傲無雙

原帖由 24460657 於 2009-9-2 07:22 AM 發表

試下呀拿,試完就番黎講
...

有人話同終極班人講人品咩?..我只係講出一個事實:就係佢地無品

笑傲無雙

試下呀拿,試完就番黎講
...

咩叫要佢就哂我?. 唔好講得個搶王行為咁偉大

成日將D不該既行為 扭曲 為合理...你真好野

原帖由 shinne810 於 2009-9-2 03:07 PM 發表

佢地終極D人 係封哂路係到SM D新手 真係見高LV就行埋一邊唔夠膽打人  見底LV就幾個追住去圍嘔

佢地終極D人解解下任務都可以無聊唔知係唔係手痕 打死你 搞到你解唔到 或者好似樓主講既情況

係到搶王 明明我 ...

係阿 佢地係咁嫁 比較冇品..
玩game玩到咁 真係唉..
搞到依家d玩家係加自己壓力 唔係玩online game黎減壓
仲知唔知點講啦
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-3 01:28 PM , Processed in 0.042543 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存