2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 天書奇談2.0 Gov Wi-fi connect 天書問題
返回列表 發新帖 回覆
go

Gov Wi-fi connect 天書問題 [複製鏈接]

大家有冇試過用 Gov Wi-fi 上網之後玩天書?
我 connect 左之後, 上到網, 不過上唔到天書......
大家知唔知點解決?

十週年勳章(賀詞)

回復 1# ae86trueno86hk 的帖子

呢樣我唔知..睇下有無專業人士幫到你

估唔到我呢個 post 都有人抄 -.-
不過都好 o既~ 我反正冇果邊 acc, 幫我問埋 ^^
係唔明點解佢會一字不漏咁 copy =.=
抄功課抄得多? XDDDD

From 17t 17p......
   [綜合討論區] Gov Wi-fi connect 天書問題  「神通棍 」

其實政府個d 免費wi-fi 係唔會俾用家上d game 網
你可以試下去d其他 website game 既網都應該係唔得既
而解決方法我可以幫你問問我個hacker fd
不過佢方法有可能係犯法既(話明係hacker)
我覺得最好宜又係合法既方法就係用自己屋企既網絡
順帶一題:
我覺得政府個d 免費wi-fi 好慢同唔係好constant
case:
一次過有四部電腦上yahoo,
結果四部電腦都上到,
不過有少少既time delay,
o者係話有部比其他三部load 得慢
結論Gov wi-fi 可以勉強咁供三部電腦同時上網

政府wifi會block左game既ip唔出奇
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-10 11:43 PM , Processed in 0.029324 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存