2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 香港人同大陸人打機態度無分別~所以成日話悶 ...
樓主: squallnip777
go

[分享] 香港人同大陸人打機態度無分別~所以成日話悶 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

原帖由 『銘』 於 10-2-19 02:39 PM 發表

人地換寵都輸
放過人啦...個次我同你都清左人地8隻寵

個話題其實無咩拉遠到
我想表達係香港人本身都向自有唔同玩法
唔可以一桿竹打沉晒全部香港人
加上因為同樓上p過k
對呢個post有點兒疑問先發言唧 ...

"大公會"成日話你地限吾換寵係為左人地就你
講到尾我地都好ENJOY依種玩法,倒不如話"大公會"想人地就佢個種限EQ限職限換寵既玩法

原帖由 『銘』 於 10-2-19 02:39 PM 發表

人地換寵都輸
放過人啦...個次我同你都清左人地8隻寵

個話題其實無咩拉遠到
我想表達係香港人本身都向自有唔同玩法
唔可以一桿竹打沉晒全部香港人
加上因為同樓上p過k
對呢個post有點兒疑問先發言唧 ...

wow~ 睇黎你真係覺得自己清左我地8隻寵好威咁播... 仲記住咁耐添~
不過題外話啦,我突然記起果次我唔係同艾堤組team架,我隊友叫2蚊。
我升寵都係為左有得用下佢o者~ 死咪死囉~ 升左PK無得用我就點都唔開心架喇~
係播~ 你地PK 好勁,我又無否認過,同得你地打都預左輸架啦,加點都唔同...
不過贏還贏,你又唔駛咁串o既... 反正我都唔勁,大把人都打贏過我... ~_~
不過睇你黎真係好自豪... lol

Anyway,多謝你地賜教,我真係唔夠你地P。~_~

原帖由 chan_hei 於 10-2-21 05:59 AM 發表

wow~ 睇黎你真係覺得自己清左我地8隻寵好威咁播... 仲記住咁耐添~
不過題外話啦,我突然記起果次我唔係同艾堤組team架,我隊友叫2蚊。
我升寵都係為左有得用下佢o者~ 死咪死囉~ 升左PK無得用我就點都唔開心架喇 ...

唔係自豪
係你自己話我地限寵都定義為乜都玩
點解我會記得係8隻, 係因為我地個日計緊玩換寵可唔可以殺晒10隻寵
我只不過係提下你我地換寵都玩, 唔係成日限乜限物, 以免有d人話我地有口話人無口話自己
我從來唔會覺得pk 羸輸係咁重要, 最緊要p完有品

可以既話 我好想玩返彩虹冒險
彩虹冒險係一隻 LV=垃圾 既GAME

原帖由 『銘』 於 10-2-24 08:50 PM 發表

唔係自豪
係你自己話我地限寵都定義為乜都玩
點解我會記得係8隻, 係因為我地個日計緊玩換寵可唔可以殺晒10隻寵
我只不過係提下你我地換寵都玩, 唔係成日限乜限物, 以免有d人話我地有口話 ...

我印象中係同你P過果場,之後我都無同你再P過(團P就唔知)。
不過你會入面D人真係叫「1P1 自點+++++++++ 禁換寵」播。
我唔係話你呀,我根本好少見你o係東醫度撩人PK,我一直講緊o既係你個會入面部分o既會員... ._."
不過有樣野我好認同你:我都覺得P 完有品最重要。._.

原帖由 chan_hei 於 10-2-25 10:25 AM 發表

我印象中係同你P過果場,之後我都無同你再P過(團P就唔知)。
不過你會入面D人真係叫「1P1 自點+++++++++ 禁換寵」播。
我唔係話你呀,我根本好少見你o係東醫度撩人PK,我一直講緊o既係你個會入面部分o既會 ...

「1P1 自點+++++++++ 禁換寵」話緊我? xd
你唔講 我都諗住唔應ga la...係都要拉我落水
算...就當我對號入座自己入黎 xd
我基本上都只係禁識補血既人玩換寵ga jar
唔識補血既 同我講左先 我一樣會p
我只係接受唔到d傳師係咁搵寵擋招 自己補自己e d低能combo姐 xd

只要係一隻識換屬既傳師 根本都無可能會打輸
用果d "寵擋招後人換寵 寵換位後人自補" ~ 無腦 連第1日玩既新手都識既combo玩pk
魔師都重話有d機會打到
騎士風來果d? 你預打3日都贏唔到一鋪la xd
1場1次我都重覺得ok ~ 不過同陳生你打 你係用足4次law
下下拉翻開500血差 補左成2k血 不如你真係玩掉水算la陳生 xd
至於點解你都重係打輸 原因係你唔識換屬 下下比人克住黎打姐 xd
如果係一隻識換屬 識玩劍盾既傳 下下比人打都係扣得果百幾血 根本就無可能會輸
重要限人地唔比用h裝 連果一絲希望都唔想比人 真係唔話你唔勁都唔得la陳生
個白癡combo "十足果d玩online槍game 開足曬瞄頭外掛 加速器 穿牆 玩無限子彈炸雞既低能仔一樣"
e句野 唔係我講甚至唔係我地公會既人講 係一個之前係夏ser既人對於你地d傳師玩低能combo既感受
我相信唔係淨係我地公會唔想玩 而係你地會以外 成個ser所有唔係傳師既人
都無興趣同你地玩d半個鐘都打你唔死 根本就係曬時間曬精神曬電曬上網費既pk

當然 你地有人鍾意做被虐狂 鍾意日日比人用外掛屈果d 我緊係阻止唔到 xd
但我地唔係果d鍾意比人地用d無腦combo殺既人
唔該你就唔好話我地禁換寵係無理取鬧
亦唔好覺得係因為我地自己唔練寵 就唔比人玩自升寵咁law xd
由始至終我地都無話過我地set果條rule好公平 不過點都好過你玩緊果d低能combo law xd
而且我地set既rule亦唔係好似你諗緊係"phantasm d人玩曬 專for佢地玩既rule"
一山還有一山高 打得贏我地ge大有人在 係你未見過/未諗到點打姐 xd
如果你諗到一條新rule 比我地條rule更公平更全面既話
即使係對我地d打法 配點 寵物 裝備等等不利既 我都會好樂意去跟

如月流水

原帖由 久遠。奏 於 10-2-26 06:30 PM 發表

「1P1 自點+++++++++ 禁換寵」話緊我? xd
你唔講 我都諗住唔應ga la...係都要拉我落水
算...就當我對號入座自己入黎 xd
我基本上都只係禁識補血既人玩換寵ga jar
唔識補血既 同我講左先 我一樣會p
我只係接受 ...

哈哈~ 既然你對號入座左咁我就唔客氣講埋落去了。

首先,如果你係淨係唔俾傳C換寵o既咁不如你打清楚D話「1P1 自點 傳C禁換寵」啦,你而家先話淨係唔俾傳C換。
另一樣野,我想講我換寵唔代表我係用你所講o既「寵擋招後人換寵 寵換位後人自補」低能combo黎同你打囉。
如果係o既話我唔駛升火舞啦,我升5隻血火岩都夠啦。我升得力寵血寵同魔寵我就知道佢地o係PK上o既分別,我唔係淨係用佢黎頂血。
(我都試過用獵人同我會某某傳C打,佢真係出盡晒5隻寵,1隻魔兵3隻白手最後連1lv雪鹿都出埋,不過我想講我同佢係有分別。)
無錯呀,第一次同你P我覺得好驚訝係因為合ser前夏ser都無乜人會玩換屬。
所以同你P幾場先贏你一場仲要有換寵,因為果陣我無諗過會換屬,自己都無屬可以換。
跟住有一場我係問你試下用A裝玩,我只係想試試個效果,試左一場之後我都無再要求過你只係用A裝同我玩。
之不過我仲係唔明點解唔可以換寵囉,我又唔係唔俾你換,我換得時你都換得o者。既然大家都可以換咁有咩問題呢?
換寵無疑係間接令PK時間加長,不過你真係想要D10秒鐘就可以玩完o既PK咩?我反而覺得時間唔係太大問題渦,亦都唔似你所講要打成半粒鐘囉。=]

我地條rule梗係唔公平啦,之不過我覺得同你地set o既都係不相伯仲咋渦。
咁不如乜都唔限囉,大家都可以換屬換寵,咁有咩問題?況且,你地D魔師咁大力,如果你真係打中我的話我點補點換位都係要死架啦。xd

P.S. 我唔係姓陳,所以唔好再叫我陳生了。 -v-

Chan-hei

公平 = 大家都有既野先叫公平

你無寵換, p前同人地講唔換寵 = 公平
對方無得換屬, 你去換屬 = 不公平

開p之前換寵換屬都要講聲就最公平 XD

原帖由 MightyDanny 於 10-3-3 03:31 PM 發表
公平 = 大家都有既野先叫公平

你無寵換, p前同人地講唔換寵 = 公平
對方無得換屬, 你去換屬 = 不公平

開p之前換寵換屬都要講聲就最公平 XD

我幾同意你最後o個句既
正所謂有強姦無"局"賭
唔鍾意既可以唔p right?
要講公平
咁不如玩場唔轉屬唔換寵丫
咁夠公平喇掛?
p番十幾廿場
睇下 d "換屬人"贏多定"換寵人"贏多
邊一邊輸得多咪知邊個制度有問題囉
不過都係o個句
唔鍾意既可以唔p既 =]

原帖由 chan_hei 於 10-3-3 01:28 PM 發表
哈哈~ 既然你對號入座左咁我就唔客氣講埋落去了。

1.首先,如果你係淨係唔俾傳C換寵o既咁不如你打清楚D話「1P1 自點 傳C禁換寵」啦,你而家先話淨係唔俾傳C換。

2.另一樣野,我想講我換寵唔代表我係用你所講o既「寵擋招後人換寵 寵換位後人自補」低能combo黎同你打囉。
如果係o既話我唔駛升火舞啦,我升5隻血火岩都夠啦。我升得力寵血寵同魔寵我就知道佢地o係PK上o既分別,我唔係淨係用佢黎頂血。(我都試過用獵人同我會某某傳C打,佢真係出盡晒5隻寵,1隻魔兵3隻白手最後連1lv雪鹿都出埋,不過我想講我同佢係有分別。)

3.無錯呀,第一次同你P我覺得好驚訝係因為合ser前夏ser都無乜人會玩換屬。
所以同你P幾場先贏你一場仲要有換寵,因為果陣我無諗過會換屬,自己都無屬可以換。

4.跟住有一場我係問你試下用A裝玩,我只係想試試個效果,試左一場之後我都無再要求過你只係用A裝同我玩。
之不過我仲係唔明點解唔可以換寵囉,我又唔係唔俾你換,我換得時你都換得o者。既然大家都可以換咁有咩問題呢?

5.換寵無疑係間接令PK時間加長,不過你真係想要D10秒鐘就可以玩完o既PK咩?我反而覺得時間唔係太大問題渦,亦都唔似你所講要打成半粒鐘囉。=]

6.我地條rule梗係唔公平啦,之不過我覺得同你地set o既都係不相伯仲咋渦。
咁不如乜都唔限囉,大家都可以換屬換寵,咁有咩問題?況且,你地D魔師咁大力,如果你真係打中我的話我點補點換位都係要死架啦。xd

P.S. 我唔係姓陳,所以唔好再叫我陳生了。 -v-

1.無人同我要求過 點解我要自己講出黎先? 況且我自己都唔係特別想玩換寵 xd
之前維ser d人玩慣唔換 我都係跟佢地條rule 咁我set左果句做f5 懶改姐 xd

2.練多幾隻寵的確係志在玩pk可以多元化d
但係 點解一定要一場玩曬咁多隻先叫多元化?
重有你同我打又係咁同銘打又係玩果個低能combo
見親你地會d人玩pk都用 你都重可以話自己唔係 咁我無野講 ~ qq ~ off topic =]

3.e樣野我反而都幾好奇 點解合ser前我去夏ser睇 見你地識玩換小刀換斧換槍 但係唔玩換屬 囧
我果時見到你地換武 真係以為你地識玩換屬ga

4.e樣唔係話你 係話你地個會果d人 限人唔用h裝打
你唔講 我都唔記得我地有用a裝打過 xd
重有 我講咁耐 你唔係重唔明傳師換寵同魔師換寵既分別下話?
其他職換寵之後 自己唔會無lala多左血 換5隻寵自己都重係果個血量
你地下下傳師換完寵就自補 換5隻寵就每下補多成幾百血 點打? 不如你掉水算la xd

5.我同奇奇試過 佢玩淨補 就算唔換寵都打成差唔多10min xd
你唔係覺得換埋寵玩補血可以唔洗30min ar ma? xd
有興趣既我可以show我計果條數比你睇 換寵係可以搞到場場打30min都未打完ga xd

6.Danny話公平 = 大家都有既野先叫公平
咁 世上根本就無公平la 我無火舞你無屬杖
大家都有h裝 唔怕同你講我套h裝同你套h裝都差左起碼1x攻la 你又係無我果個魔攻 又唔公平 xd
我就覺得 一條rule公唔公平 基本上都係取決於有無d咩可以令到隻game失衡姐
一隻game有失衡combo 其他人無可能用到 又會屈得死人 咁用左咪對其他人唔公平law xd
好似傳師換曬4隻寵玩自補 其他職根本用唔到 又打唔贏 e d咪唔公平law
你地成日話 我地條rule唔公平 因為殺寵先就玩曬
其實 你都可以殺寵先ga xd
你話魔師殺寵最快 最著數
其實 你地係咪睇得我pk太多? xd
基本上得我一個會玩殺寵先 其他多數都係殺人
重有我玩殺人先 係絕對會勁過殺寵先ga 你見我同d用岩既勁人打都係殺人先 xd
重有我到e+都重未搵到我地條rule d失衡漏洞
反而你地條rule 玩劍盾傳師換寵
下下克住人黎打 重要比人打2m血先死
唔win都打成半粒鐘
你覺得算唔算失衡? xd
有嚴重失衡位 你地條rule重叫公平? 自己諗下la xd

套奇奇果句 唔鍾意既可以唔p
換寵問題合ser已經開始嘈 嘈到e+都未完 就知個問題係魔力汁之前都唔會有定案
自己用翻自己果套就算la 我無意challenge你地既做法
自己覺得自己果套ok就得 我都無興趣干涉過你地
我一路都只係指出你地個system有咩問題 無強迫你地跟我地果套 重要就算我迫你都有權唔跟 xd
我地最多都係成班fd踩下場 然後結果都係得淡笑姐
不過 其實我地會都無嘈過pk換寵system個問題好耐 一路d回帖都係無無謂謂得淡笑姐
點知你地又咁唔玩得 xd
所謂道不同不相為謀 我地都係算數吧la xd
不過你無lala拉我入黎講到底想點?
你唔夠銘佢地講 就想拉埋我落水多個位比你入? xd 係既話你又真係幾天真wor xd

原帖由 久遠。奏 於 10-3-3 05:18 PM 發表

1.無人同我要求過 點解我要自己講出黎先? 況且我自己都唔係特別想玩換寵 xd
之前維ser d人玩慣唔換 我都係跟佢地條rule 咁我set左果句做f5 懶改姐 xd

但係 點解一定要 ...

終於中point \口/ (第6點)
點解你可以咁鬼死長氣下下都覆咁長!!
不過周不時更新有post追下又幾好睇a_a
仲有我pk都唔鍾意玩補血既\_/
等你地死哂先氣絕先過癮的說a_a
o個日就黎救哂你地4個之後一個超魔講拜拜
笑死

原帖由 night29 於 10-3-3 05:36 PM 發表

終於中point \口/ (第6點)
點解你可以咁鬼死長氣下下都覆咁長!!
不過周不時更新有post追下又幾好睇a_a
仲有我pk都唔鍾意玩補血既\_/
等你地死哂先氣絕先過癮的說a_a
o個日就黎救哂你地4個之後一個超魔 ...

長又話唔想睇 短又話無野睇 你想點ar? \口/

原帖由 久遠。奏 於 10-3-3 06:03 PM 發表

長又話唔想睇 短又話無野睇 你想點ar? \口/

想你覆返39禁o個個post=v=
off topic

原帖由 久遠。奏 於 10-3-3 05:18 PM 發表

但係 點解一定要 ...

俾唔俾換寵呢樣野,我諗真係有排講。不過我想講o既係,請你睇返我第一個reply (第11個POST)。
「聽講你地唔俾人換寵... 咁叫「乜都玩」?」
我回 post o既原意係質疑銘話佢地D人鍾意乜都唔限乜都會玩。
既然你對號入座認左你係禁換寵咁就夠了,咁就證明左我o既質疑係無錯。
其他野,已經唔係我 concern 以內了。=]

原帖由 chan_hei 於 10-3-6 12:42 AM 發表

俾唔俾換寵呢樣野,我諗真係有排講。不過我想講o既係,請你睇返我第一個reply (第11個POST)。
我回 post o既原意係質疑銘話佢地D人鍾意乜都唔限乜都會玩。
既然 ...

咁難溝通
你回post話「你地唔俾人換寵」
好明顯個矛頭係指向我同奇奇怪怪
如果以你咁既concept 去諗既話
「聽講你地pk唔鍾意人地補血...就叫「好好玩」?」
一樣道理a_a 唔通一個人等於成個公會咩
由頭到尾我回應緊既都係「我」._.
你就走去拉埋其他人
小弟不才, 我第一次見咁既論證方法

原帖由 『銘』 於 10-3-6 07:55 AM 發表

咁難溝通
你回post話「你地唔俾人換寵」
好明顯個矛頭係指向我同奇奇怪怪
如果以你咁既concept 去諗既話
「聽講你地pk唔鍾意人地補血...就叫「好好玩」?」 ...

咁係你自己對號入座。我一開始講o既「你地」意思根本就係講緊「你公會入面某部分人」。
我無指明係你同奇奇怪怪,而且一開始我就無打算講你同奇奇怪怪。=]
只不過我見你個 post 話「我地鍾意乜都玩...」,我咪諗緊你講o既「我地」係邊個囉。?.?
如月流水的而且確係你公會o既人,佢亦都承認左PK叫禁換寵果個係佢。
我只係想證實我講o既「你地唔俾人換寵」係無錯o者。=]
唔好再同我講話我講o既「你地」係指你同奇奇怪怪喇,一開始我就唔係講緊你同佢。^^
而且我自己回你果陣我打出黎o既「我地」應該係由我自己黎定義講緊邊個吧?-v-

原帖由 chan_hei 於 10-3-6 12:42 AM 發表

既然 ...
原帖由 chan_hei 於 10-3-6 02:01 PM 發表

咁係你自己對號入座。我一開始講o既「你地」意思根本就係講緊「你公會入面某部分人」。
我無指明係你同奇奇怪怪,而且一開始我就無打算講你同奇奇怪怪。=]
只不過我見你個 post 話「我地鍾意乜都玩...」,我咪諗 ...

wow 唔夠人講就走去轉移視線話人唔睇你個reply
避曬人地d point唔講 係都要針住人地話唔比人玩換寵黎講
咩都唔理淨要攞尾彩  點夠你玩? xd
唔同d傳師玩白癡combo 叫唔係咩都玩 咁就有錯
咁我開曬外掛set到幾萬攻 你係咪又會同我玩先 咁你唔同外掛玩又有錯? xd
之前政府想23條立法 我反對 咁就叫唔愛國? 咁我點夠你講ar xd
一路講人地唔玩換寵係人地唔岩 但又唔比d實則d既reason點解人地要玩換寵
淨係一味係到講你自己練左好多隻寵所以要跟你地個規 唔好搞笑la ok? xd
重有...證明到我地唔比人玩換寵 係咪好威ga? ._."? 係咪會有獎攞?
如果你覺得證明到我地pk唔比人玩換寵就係你贏 咁對唔住 我輸比你law今次
你d目標不如再無聊少少la? xd

如果你仍然係要針對我 繼續用"你唔係咩都玩 你錯"e點黎講 我都無辦法
不過勸你 同埋果個話"人地同你打城戰有掉水就當自己贏"既會長
唔好玩埋曬d"人地有呼吸你就贏"果類 幼稚園初班都唔會玩既game ok? xd

原帖由 久遠。奏 於 10-3-7 01:26 AM 發表

避曬人地d point唔講 係都要針住人地話唔比人玩換寵黎講
咁我開曬外掛 ...

雖然我唔明點解玩魔力玩到要將個重點放左係pk 同攻城果到!
但係概然玩得ge實係有d野吸引到大家ge!不過如果太著重pk ge話,
咁玩魔力就顯得唔夠刺激喇!大把遊戲做得更有刺激感!
魔力最大ge特別係在戰鬥系統以外,加入了生產同輔助系!
令到遊戲更生活化。我本人著迷魔力也在於佢有一個生產市場,
買賣ge物品少靠運氣!可惜ge係人氣下跌,d人開始唔玩!
當然係我ge角度去睇,流失人除左代理ge問題以外,其次pk系統也比唔上其他大型online game。
係到唔係話pk有問題,而系指出pk 並不是魔力的主要特色!
公迷係魔2的特色呢點銘都有講過!我從來就無打算去打個公迷返黎!
只不過係有會員實在無聊先同佢地去行一轉!
熟識我ge人都知道我中意收新手!可能你地會覺得我收d唔識玩ge人返黎可以威下咁!
但係我唔中意pk 好多人都知!對我黎講pk 可以話係一件幾無聊ge事!
倒不如去同fd吹下水仲黎得實制!
對於我地一個咁ge公會~話要打公迷就實無ga la
有裝就唔夠lv~夠lv 就唔齊裝~而且d人又係百撘,升lv 點數亂咁升!
就似果晚咁~去攻ser2 team人 7xx hp都有!攪笑在掉水果個仲要係我囧~仲要第一個死
咁點有得玩呢!但係作為目標黎講,我地已經逹到左喇!唔通要攻到座城先叫win? xd
或者換轉係你組果晚team人去攻城,唔當掉得比對方少水係win咁當咩?去曬一張公迷卷同key 入去比人滅團?咁不如係東e到叫團p黎得實制 xd
做得到ge事唔去做自然係不值得一提,但係明知做唔到而去做就係要set個目標呀ma~xd
我玩game 從來都唔睇低任何一位玩家!所以組咩team都無咩所謂,除非係本身個玩家有問題,
唔係ge話我唔需要一班特定ge戰友!除左對叛軍有少許偏見外我都無公會之分ge^^ 開玩笑果陣就難講xd
btw 我覺得你地太過睇重pk only~如果個個都照pk ge方法去升人咁就失去好多特色!
你地pk ge 規則自然有道理!59lv 上齊h,禁轉寵!我都中意^^
不過...真係低lv 玩家無得玩囉!次次攪親d pk 賽個個望住只有恨~恨自己唔夠lv@@"
無份攻守城/任d堅任都算,連攪比賽都只可以做觀眾!
另外一個就是那些唔跟pk升點ge玩家!無寵換又係無得玩,30lv 騎得3xx hp(夏ser 好多較為早期人仕都知有個咁ge騎,34lv後終於升返體xd)...一野就無左...難到要為左個比賽特登去回點?xd
當然係到唔係指責禁唔禁換寵ge問題,不過禁寵呢個規則似乎係pk型ge玩家較為合適!^v^如果有一個玩家拎住35s r5 水同我p ge~ 佢係咁想嬴ge話!又何彷?xd 既然人地都肯付出,有咩理由話佢呢!除非講明唔比ge姐^^
"人地有呼吸你就贏"<--我地唔係咁^^ 逹到目的就滿意嘛!xd 人唔係神~實會有出錯,唔通係到捉對方的語病係咁去反擊就表示唔幼稚?xd
大陸減少污染計劃都係set 左每年減少幾多% 啦為目標ga la^^ 唔通要一次過減曬先叫ok? xd 如果照你咁講ge話我地ge中國政府都幾幼稚xd 明明可以即時解決但係就唔去做-3-
p.s:當年立法禁用白泡膠第二日就無左白泡膠產品囧 <--中央政府做起來可不是講笑xd
如果講幼稚,我諗果d 食住肉叫環保ge人就真係幼稚xd 食肉係全球增溫ge一個主因@@ <---如果咁都唔知而係到叫環保ge人...都唔知比咩評價佢好~o~
不過都係觀點同角度的不同,父母成日話講完大學就有前途~.~ 而家成班大學生畢業份人工幾多大家心照la~真係有「前途」。
你睇完之後可以當無睇過xd 我只不過係想借你講講我ge感受姐^^真係唔好意思><本篇野無針對性ga~
我係魔2到ge任務唔係攻城唔係攪針對,係盡力為有需要ge玩家服務姐^^~可能有d人會覺得幫人係一種怪癖haha~ 當然game不過係用黎打發工作以外ge 多餘時間~我都係以現實行先=0=

補充少少^^ 有關話有人係限裝pk 賽到做左手腳一事~
其實係一個game 姐~ 參加都係為左餘興^^~
而且做手腳ge人~佢既然係過得到自己良心果關~
咁又有咩好計教~o~

原帖由 久遠。奏 於 10-3-7 01:26 AM 發表

咁我開曬外掛 ...

唔怪得你會咁樣回覆我啦,睇黎你都仲係好執著o係換唔換寵o既問題上。@o@
我當然唔係話「你唔俾我換寵所以係你錯」啦,個重點係:
「你地會有人話你地咩都唔限咩都玩,但事實係你地有人限換寵」囉。=]
當然唔係話我證實左你有限換寵就係我贏你輸咁無聊啦,我所講o既你誠信問題。=]
你既然唔係,唔該你唔好吹到自己係。你吹到自己係之後俾人踢爆左,錯果個係邊個?係踢爆你果個嗎?/_\
錯左咪算囉,其實認左佢,咩事都無。不過有D人係鍾意轉移視線,將話題由誠信問題轉到去「唔俾換寵o既原因」。@o@
根本我唔係想同你講換寵問題,一直都係講緊誠信問題,唔該你唔好將話題愈扯愈遠啦。你明唔明架??.?

不過我都明點解你會咁做o既,有D人係好無誠信架,仲要死撐添... ._."
借得出件R4A色o既H袍俾人地o係限裝o既PK賽入面扮A色袍,呢D人o既誠信有幾多?大家心知肚明...ccc =]
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 01:09 AM , Processed in 0.059704 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存