2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 電腦技術問題交流 有關玩GTA4 用以下方法由SP2轉SP3 的問題
返回列表 發新帖 回覆
go

有關玩GTA4 用以下方法由SP2轉SP3 的問題 [複製鏈接]

有關玩GTA4 SP2轉SP3問題
1.開始---->運行------>鍵入 regedit
2.備份你的註冊表
3.去到HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows下
4.雙擊CSDVerison,把200(SP2)改成300(SP3)
5.關掉註冊表
6.重啟電腦
7.開玩

如果我咁樣改  實制上係變左SP3定係SP2?

因為我唔想轉SP3= =轉用左SP3聽人講 BT會慢左好多

bt慢左應該係只tcpip問題
只要改返應該就會快返
至於你上面咁樣唔係太清楚

原帖由 美人魚暗之惡魔 於 2009-9-12 12:53 AM 發表
bt慢左應該係只tcpip問題
只要改返應該就會快返
至於你上面咁樣唔係太清楚

因為我呢個SP2係破解版黎 所以TCPIP而家係無限制左嫁啦-v-

如果玩GTA4佢一定要改SP3 我見到有破解方法係咁樣改做SP3所以想問下咁樣改係算SP3定係SP2 -v-

咁樣改係唔會變sp3
最多只係呃 某d程式  誤認為sp3
咁樣就玩到
已有 1 人評分Good 收起 理由
kwok5e + 2 唔該哂

總評分:  Good + 2   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:14 PM , Processed in 0.026811 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存