2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 "AngelRan"好多野1積分買到,泡點1小時20積分" ...
樓主: 大野一枝
go

[台灣] "AngelRan"好多野1積分買到,泡點1小時20積分" [複製鏈接]

原帖由 MiNg乂 於 09-10-12 04:44 PM 發表

你唔知唔好答我啦你又唔係楓葉 既人你只不過係個玩家(玩家係我既推測) 佢做過乜野心照啦 笑唔笑死人就唔知喇 香港有條友為左呢D野笑死呢真係好柒

呢位朋友~~ 我有玩開楓葉一二區~~ 但完全睇唔到你所講既問題,通常有D 人 好LIKE 中傷某D 亂架喇~
見慣不怪~~~

十週年勳章(賀詞)

咁我就唔係太清楚因為我無玩楓葉
我只係將我知既講下比其它人知

原帖由 MiNg乂 於 09-10-12 04:44 PM 發表

你唔知唔好答我啦你又唔係楓葉 既人你只不過係個玩家(玩家係我既推測) 佢做過乜野心照啦 笑唔笑死人就唔知喇 香港有條友為左呢D野笑死呢真係好柒

你講D野好好笑~  人地做過D 咩心照??? 你好似好清楚咁喎~~ 講D 黎聽下喇~~
唔怪得香港地日日有人俾人呃~~ 人地講乜你信乜 囧~~

原帖由 MiNg乂 於 09-10-12 04:50 PM 發表
咁我就唔係太清楚因為我無玩楓葉
我只係將我知既講下比其它人知

你唔清楚咁你又話人地偷人野~~ 真係笑死我喇

十週年勳章(賀詞)

你咁想知問邪狼
因為係佢話比我知既
仲有唔係佢偷左邪狼D野點解邪狼花左8000蚊既ac會楓葉封左?
點解邪狼問完楓葉D野個ac就無左呢層你真係同楓葉個gm溝通下
咁就一清二楚

原帖由 MiNg乂 於 09-10-12 04:59 PM 發表
你咁想知問邪狼
因為係佢話比我知既
仲有唔係佢偷左邪狼D野點解邪狼花左8000蚊既ac會楓葉封左?
點解邪狼問完楓葉D野個ac就無左呢層你真係同楓葉個ac溝通下
咁就一清二楚

我玩左楓葉唔算好耐,1年幾到~ 但又唔見我俾人封AC 既???
我用左5000幾係一區度玩~ 到而家都無俾人封過= =
仲有GM 如果封得佢AC 一定係佢做左一D 有問題既事喇~~
好人好者點會俾人封AC 呢..... 另外呢....我想問你話楓葉抄人,但係楓葉點會知佢開咩SERVER 先???
邪狼個SERVER叫咩名 = = 講黎俾大家聽下 ! 我都好想知

十週年勳章(賀詞)

真係要問返佢先知 因為佢而家返緊工 而且我都唔玩楓葉唔係點過問...=="

原帖由 無限TypeR 於 09-10-12 05:06 PM 發表

我玩左楓葉唔算好耐,1年幾到~ 但又唔見我俾人封AC 既???
我用左5000幾係一區度玩~ 到而家都無俾人封過= =
仲有GM 如果封得佢AC 一定係佢做左一D 有問題既事喇~~
好人好者點會俾人封AC 呢..... 另外呢....我 ...

你係1區玩左幾耐先 ? 我玩足3年 ~~ 劍道 七世151轉269lv 就咁比人封左 ~~€ 歐菲爾 識 ?

楓葉點會唔知我開ser者 ... 我係楓葉叫哂d fd過黎玩 仲有qq亂 and 其它亂既gm都有入過隻服玩 咁多正野唔偷就膠啦 ~~~

十週年勳章(賀詞)

咦原來你係度  唔洗返工

原帖由 乂邪o狼乂 於 09-10-12 05:27 PM 發表

你係1區玩左幾耐先 ? 我玩足3年 ~~ 劍道 七世151轉269lv 就咁比人封左 ~~€ 歐菲爾 識 ?

見過你喇~ 我係滅殺魔~ 晶姐個會既~

原帖由 乂邪o狼乂 於 09-10-12 05:29 PM 發表
楓葉點會唔知我開ser者 ... 我係楓葉叫哂d fd過黎玩 仲有qq亂 and 其它亂既gm都有入過隻服玩 咁多正野唔偷就膠啦 ~~~

下?? 你叫D FD 去你個SER 度玩?? 咁你個SER 叫咩名?? 仲要講到其他亂D GM 都去你個SER度玩???
我真係好想知你個SER 叫咩名??
仲有咁點解你開亂又走去玩亂呢??? 你同你D FD 係你自己個SER 玩咪得囉駛乜晒錢玩人地D 亂???

原帖由 無限TypeR 於 09-10-12 05:32 PM 發表

見過你喇~ 我係滅殺魔~ 晶姐個會既~

下?? 你叫D FD 去你個SER 度玩?? 咁你個SER 叫咩名?? 仲要講到其他亂D GM 都去你個SER度玩???
我真係好想知你個SER 叫咩名??
仲有咁點解你開亂又 ...

原來你就滅殺魔啊 ~~~ 你係滅殺魔本人 ???

我初初玩果陣未開ser的 ~~~ 當我一上左第一後我就放棄左 !!! 然後果陣都仲未有楓葉fd知我開ser !!!
我差多半年後先同佢地講我開左ser ~ 佢地都有過黎玩 !!! 我家用機開點可以同租ser比 !!
所以d fd緊係玩番楓葉啦 ~~ 我果種無聊果陣玩下都ok既 !!!

原帖由 MiNg乂 於 09-10-12 05:31 PM 發表
咦原來你係度  唔洗返工

5點30收左工啦 a_a ~~~ 我而家準備出街架啦 !!!
pk官網又上唔到

十週年勳章(賀詞)

又出街頂你個肺

原帖由 乂邪o狼乂 於 09-10-12 07:13 PM 發表

原來你就滅殺魔啊 ~~~ 你係滅殺魔本人 ???

我初初玩果陣未開ser的 ~~~ 當我一上左第一後我就放棄左 !!! 然後果陣都仲未有楓葉fd知我開ser !!!
我差多半年後先同佢地講我開左ser ~ 佢地都有過黎玩 !!! 我 ...

你係楓葉叫咩名、? 歐菲呢個名應該好近期先改、!因為無見過呢個名係十大!
另外你開個個ser叫咩名姐!你講到人地偷你野喎!我都好想知道點偷你野?會唔會你攪錯左?

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

EP3就咁copy人地個data就可以用人地個服d野黎開服架啦

原帖由 赤城千葉 於 09-10-12 08:53 PM 發表
EP3就咁copy人地個data就可以用人地個服d野黎開服架啦

有人話楓葉亂抄人?? 抄邊隻亂先??? 講黎聽下...好想知道 邊隻亂有其他亂既GM 都會去玩 ....
D人講到佢自己開亂好PRO 咁喎.....叫晒成班朋友同其他亂既GM 去玩喎...連個服個名都無??
咁偷PAT PAT 咩...... 郁D 就話人抄人....好膠~~ 囧~~~

而家D 人狗UP 當秘笈

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

e家既亂 唔係都抄以前強仔果個服既版再改嫁咩
我見識少 我問問咋

原帖由 無限TypeR 於 09-10-12 08:35 PM 發表

你係楓葉叫咩名、? 歐菲呢個名應該好近期先改、!因為無見過呢個名係十大!
另外你開個個ser叫咩名姐!你講到人地偷你野喎!我都好想知道點偷你野?會唔會你攪錯左?

魯路修 ~~~ 前劍道第一 !!! 後尾pasu果pk由弓手轉劍 我趺左第2位 ...

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

洗鬼去玩人個服咩 下載人地個data就已經可以用到人地d野啦

係LO 咩服咁勁啊 我都想玩啊

點解天使果官網成日都死 係咪汁左 ?.?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-6-3 08:46 AM , Processed in 0.078842 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存