2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 "AngelRan"好多野1積分買到,泡點1小時20積分" ...
樓主: 大野一枝
go

[台灣] "AngelRan"好多野1積分買到,泡點1小時20積分" [複製鏈接]

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 tiong0921 於 09-10-25 03:43 PM 發表
內容是說
為何那個裝備(王爆出來的)關閉了
而有兩位玩家有的 你沒收回?(是指天使他們)
以下就是那個白癡兄台的對話
你們這樣做難道說 會對其他玩家公平?
為何他們兩個沒收回去? 我工會的人天天問我爲什&# ...

你真利害 竟然仲可以搵得返件事 我都忘記左 呵呵

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

咁點解GM唔收番果2個人既裝

十週年勳章(賀詞)

原來如此 眼紅有2000血裝 唔like 咪拎1250買一套

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 赤城千葉 於 09-10-25 07:28 PM 發表
咁點解GM唔收番果2個人既裝

gm好似係話 果個係活動黎 果件裝係打只有活動打出
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-20 07:14 PM , Processed in 0.060070 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存