2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 魔力寶貝2 IC賣廣告之後....
go

[分享] IC賣廣告之後.... [複製鏈接]

呢排真係多左好多新手,又多左好多老手掛賣野
大家繼續加油攪好魔力2啦,雖然魔力2而家仲係好多野未開哂
但係睇住佢慢慢發展都係一件開心既事來
其實D人話悶係因為,魔2而家都仲係得兩個大陸,來來去去都係幾個練功點
當然唔及魔1有成幾個大陸MAP,同埋魔1咁多寵,仲有職業
俾D耐心等下啦,咪當發現新大陸囉,咁先有冒險FEEL

新手有乜任要找人幫拖解可以PM我^^
已有 1 人評分Good 收起 理由
~基路亞~ + 1 唔錯既話題 但係你既言論唔好太激動-0-

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) Alta活動勳章 笑傲無雙

我差10幾萬先做到生意
你係咪比我先?

請問你邊隻眼見到我話要俾錢人?

你地慢慢加油喇~~
雖然代理係垃圾+吸錢機~~
但用沙盤雙開一樣可以唔洗比咁多hkd~~

其實魔1都係一日1粒鐘卡時姐.....
我地而家玩魔2又唔駛話一定要下下食夠3粒鐘既...
食1粒鐘又平D,又跟番魔1
而且一張38蚊點可以買到25粒龍沙
差唔夠你玩一個月啦,你唔買雙生,唔用背包又唔會死既
唔夠位放道具最多咪自己開一個公會,成個公銀俾你用
開分身互傳野又得

原帖由 承仔哥 於 2009-9-15 07:45 PM 發表
你地慢慢加油喇~~
雖然代理係垃圾+吸錢機~~
但用沙盤雙開一樣可以唔洗比咁多hkd~~

個人覺得用沙盤都幾自私下......
BTW....魔力呢隻GAME唔多開係唔好玩的

魔力系列(包括1同2)要係慢慢玩先好玩
慢慢去開地圖,慢慢去升lv,慢慢去做任務
完全係好輕鬆,冇壓力,話說我試過同朋友解五寶,行錯左n次,解左個幾鐘先完到,全部路線d map都開晒,不過得好開心@@
只係當你要同時間競賽先有壓力(想快速解任衝lv轉game果d),先係覺得難玩(有話卡鐘貴又講效率又話易爆武防)

地圖係少,系統未開晒,因為呢隻game港版開左唔耐,咁快就定佢生死,會唔會早左d

M群:group581626@msnzone.cn

原帖由 xxx2000 於 2009-9-15 15:52 發表
呢排真係多左好多新手,又多左好多老手掛賣野
大家繼續加油攪好魔力2啦,雖然魔力2而家仲係好多野未開哂
但係睇住佢慢慢發展都係一件開心既事來
其實D人話悶係因為,魔2而家都仲係得兩個大陸,來來去去都係幾個練功點 ...

人係多左少少  ..但都係少人...比咁多錢做廣告不如 做好魔力D設定好過..
設定好 就易吸引到玩家玩   就算吸唔多 都重有魔力入面D人叫其他朋友一齊玩   
現在的魔力2  點叫朋友來玩  都沒人玩啦....
同多個少少人 都唔知能吸到佢地玩幾耐...自己覺得D人都係玩唔夠2日都驚到走  ....
日日買裝 嚇走唔少人
  同沒得正常合法同時多開幾個AC 都係好大問題  對好像我們D有錢人來講..  想儲返幾件直錢寶物  都沒位..
就算加到所有野最大  有幾多物品位?  身35+ 銀行50+ 公會50= 135...
135位  夠放D咩?  MP一次又要買幾十SET  裝又要幾套...    重邊有位放D想要的野..

暗殺者EX,好心你啦大佬
個設定人地已經係跟日本,日本都係咁快爆裝咋
EXP設定如果佢唔係改成4倍咁,D人兩日就升到59啦
你唔中意你咪唔好玩囉,唔駛日日係度講D悔氣說話
人地又唔係用支槍指住你個頭要你玩
135個位都唔夠你放,唔係個個都要入1X SET MP,食夠3粒鐘龍沙來升夠3粒鐘嫁
裝我一日都未必用得爆兩套囉,我唔係練功狂

原帖由 暗殺者ex 於 2009-9-15 10:53 PM 發表

人係多左少少  ..但都係少人...比咁多錢做廣告不如 做好魔力D設定好過..
設定好 就易吸引到玩家玩   就算吸唔多 都重有魔力入面D人叫其他朋友一齊玩   
現在的魔力2  點叫朋友來玩  都沒人玩啦....
同多個少少 ...

不過食炒面可以慳返好多位
但係貴d==

最鍾意睇D正面D既POST!
熱愛魔力既朋友加油!!!

而家太多負面野了~
話魔力就死丫 又話唔玩丫咁, 你唔玩咪賣ACC刪GAME囉講真,
自己唔玩早D消失啦~ 特登開個POST做乜Q者... 向度影響人! 新手入黎見到咁樣都驚啦

原帖由 vampire_lucy 於 2009-9-16 11:48 AM 發表
而家太多負面野了~
話魔力就死丫 又話唔玩丫咁, 你唔玩咪賣ACC刪GAME囉講真,
自己唔玩早D消失啦~ 特登開個POST做乜Q者... 向度影響人! 新手入黎見到咁樣都驚 ...

我同意
其實出左廣告後真係多左好多人..
以前登入s1個粒野..係(暢順)= =仲要星期5,6,日都係..
而家終於夜晚時間出返個黃色3角型...
但相比封測/公測冇耐果時都差好遠..
果時s1要撞入去...不過而家有返d起色都算好架喇..
加油啦ic..加油啦各玩家..

咁又的確好似多返d人,
好事黎o既~
希望魔2裡面唔好再成日彌漫住咁負面的氣氛就好更好了~

你地慢慢加油喇~~

原帖由 xxx2000 於 2009-9-16 00:13 發表
暗殺者EX,好心你啦大佬
個設定人地已經係跟日本,日本都係咁快爆裝咋
EXP設定如果佢唔係改成4倍咁,D人兩日就升到59啦
你唔中意你咪唔好玩囉,唔駛日日係度講D悔氣說話
人地又唔係用支槍指住你個頭要你玩
135個位都 ...

跟日本就=最好嗎?
難到不能改下..等玩家玩的輕鬆D?
重有exp方面 我徙沒覺得有問題...
最多都係覺得升寵 有問題....所以好多人都唔升寵...
同D唔算係悔氣...只係個人認為.... 也許有人同意但都數已不在魔力了...
135個位  你或者夠...   本人唔夠..因為我鍾意儲野..@_@  玩遊戲係咁現實都係咁...
.本人 玩魔力1 時  幾十個AC ..D位多現在幾倍的位先夠用...@_@
唔玩魔力1時 開倉放野都送到手軟..
送左幾次 都重有好多未送...

原帖由 暗殺者ex 於 2009-9-16 09:36 PM 發表

跟日本就=最好嗎?
難到不能改下..等玩家玩的輕鬆D?
重有exp方面 我徙沒覺得有問題...
最多都係覺得升寵 有問題....所以好多人都唔升寵...
同D唔算係悔氣...只係個人認為.... 也許有人同意但都數已不在魔力了.. ...

你玩魔1有幾十個帳號 咁你一個月買幾多點數卡?

如果佢D設定真係咁過分,我相信唔會得一小部份係度嘈,甚至可能一早就執左
你而家做既野只係你想改到佢岩你心水,唔係為左改到玩家輕鬆
你有俾錢玩GAME,你當然有權發言要求官方改野,但我都有俾錢玩
我都認為你而家既行為係趕走新手,想威脅官方改到合你水心
咁咪間接影響到我呢個覺得設定無問題既人?俾個無限倉你好唔好?

原帖由 xxx2000 於 2009-9-16 22:35 發表
如果佢D設定真係咁過分,我相信唔會得一小部份係度嘈,甚至可能一早就執左
你而家做既野只係你想改到佢岩你心水,唔係為左改到玩家輕鬆
你有俾錢玩GAME,你當然有權發言要求官方改野,但我都有俾錢玩
我都認為你而家既 ...

新手唔洗我趕都會自己走@_@
D人走  係因為D人自己都覺得遊戲有問題才走
我相信 如果一隻遊戲設定好.. 就算我發表1千編 文章  也沒能力趕走D人  
如有能力的話 哪被趕走的人 一定有問題 ........
睇完文D人講唔好玩就唔玩走?
你會嗎?
同我就算點做點衰都比不上哪些成日限職限技的人吧?   本人自己有魔C  和伐木可出到超魔橫掃所以D人點限都影響唔到我.........
同重點我比得起錢..唔係要佢改到岩我心水..  係要改到正常D
現在遊戲  你覺得沒問題? ..咁點解咁少人玩?

已有 1 人評分Good 收起 理由
路西法 + 2 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 2   查看全部評分

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 暗殺者ex 於 2009-9-16 11:06 PM 發表

新手唔洗我趕都會自己走@_@
D人走  係因為D人自己都覺得遊戲有問題才走
我相信 如果一隻遊戲設定好.. 就算我發表1千編 文章  也沒能力趕走D人  
如有能力的話 哪被趕走的人 一定有問題 ........
睇完文D人講唔 ...

呢句我好認同,隻game做得好,你講乜都唔會有人走,做得衰你點讚都大把人走。就係有批人麻木咁忍受呢d設定,所以IC先可以唔駛做野而錢就照收。

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 03:01 AM , Processed in 0.039319 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存