2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Grand Chase 永恆冒險 GrandChase貼圖分享區 好奈冇貼圖喇,大家睇下佢係咩黎??係羅技樹呀,有圖了 ...
go

好奈冇貼圖喇,大家睇下佢係咩黎??係羅技樹呀,有圖了 [複製鏈接]

玩過星曲WEB 忍影世界

大家估下咩黎?????冇錯喇,係羅技樹呀,hk就出黑2了,但台先出左羅技呀,4點就有圖睇啦

..無言了

hk應該是按韓國出的次序

而tw 會不會是按人氣而定?

韓台港,一直就係咁啦,但e+一人出一樣,所以下次台出番黑2,hk出羅技囉,可能係驚有bug,hk太多bug,所以先出左試驗先,咁e+有2種野玩囉

羅隻頭都垃圾黎既

台人真串,一直係度煩好鬼嘈,之後重叫人圍我,之後隻魔唔打,但2個都輸左,隻魔又輸埋,佢走都走唔切,拉4都咁弱,重話我用鎖技,點狗,台鎖咁平唔用唔通hk用咩,拉鎖技唔係好勁姐,唔夠弓鎖技秒到75lv1000攻防,hk弓改到鬼咁弱,萊技樹冇咩好開,得毒球,d鎖開哂羅了,終於用得上,之前6蚊一個鎖,e+10蚊,貴哂啦,但都比hk平,hk有優惠最平先3x蚊,去圖啦,羅技中文圖,只開了少許鎖技,因為白魔太強
隻跳跳殭屍迷你寵,有=冇

殭屍裝

共用技
只會比箭射先回血,重有範圍性,7秒回30%

一般技能

屬性攻擊-火,有成幾十hit,得5秒冷卻7秒

不是電鍊唷,一下扣34,普攻2倍咁

出左迷你寵,姐係腳裝囉,跳下跳下

黑金剛裝

超痴線,整一整多一隻,整下整下咪出到5轉

本身黑1打到3hit,幾十血咁上,變左lv2有4hit,最後果下弱左,係勁左d既,到lv3打得遠左又有5hit,又推開人 ,但唔實用,太快擋唔到野又一下比人走到,用鎖技可以彈起人,又打得快連技多,不過都冇咩用的,技2冇咩好講啦,長痛不如短痛麻 ,之後lv3可N字咁彈開人,但會cut氣..........冇咩用既,不過技2本身好易cut氣啦,3技之前重好用,但定太 奈好易比人跑走左,之後向前沖去人地後面,出果陣小心沖過左,有好多刺打中隻人定左之後出5把大劍,lv2沖果陣可出劍氣定人先

白魔就勁啦,1技唔使學鎖技都得,唔改的話,本身普攻打19,出左劍陣加攻後22,lv2就24,lv3就勁啦,係1.5倍,比 得上魔的點技,第1下打到28,打任回魔快左,打得又傷d,之後又可以再用白魔了,佢維持25秒,lv1就冇變,到lv2可累積 lv3,下面個圖,好似羅3儲魔球咁用,l最高lv3,每用一次就重新計算,所以得番幾秒再用就變番25秒,所以之前狂用,到左 lv3之後就要慢慢儲mp,差不多完就用,咁就一直保持住lv3了,個技lv3就冇咩用,多個盾,防一次攻擊,同埋得幾秒,2技 呢lv2比之前大粒左扣多左血,地下d火又有5...5.........5,係hk的話咪1xxx........1xxx. ......e+都咁鬼勁啦,lv3同lv1一樣大細,但有3粒,而且重可改變前後,小範圍,3技.........咪變左2粒 囉.......之後又有得改變方向,但呢個時候就冇左無敵時間,如果人地咁岩出緊技你可能出到一半比人cut,係台灣就成日都 係咁,因為lag麻

普攻的樣,打一下之後有個魔法球,同上zz果d一樣,多左超多魔法球,好似拉咁多左好多飛標,成日比人叫我唔好用飛標,咩都有得 出啦,點唔用呀,咩叫屈飛標,之後第3下插落去地下好似黑咁,但有3hit魔法攻,之後未出技樹打3下先上zz抓起人,e+打得 快左,上zz又唔使計住,用埋有魔法球彈起人再係空中定番佢,連打係幾好用,重有dash攻變左2下,好似冇咩問題啦,之前的改 到會彈起怪,好似重好玩d,但e+dash z 上z可以挑起人,加埋有4hit,雖然好好睇,但挑人果下冇攻擊,之後又慢慢落地,冇得接空捉了,跑係快左有得飄移,但係冇左回 殺,因為佢跑攻係會向前跑斬2下,同埋都係大跳好d,飄移都唔係咁順

台出左新任好奈下啦都,終於到hk了

打針毒蚊---固名思意,佢會射d針出黎,係有毒既,個身變左綠色,之後不停扣血
魔化植物---佢會彈d石出黎,好似哈比人咁,死左會自爆,成團綠色毒係度,又會扣血

蜘蛛女王---佢會射d蜘蛛絲出黎,好似石化咁,重唔會跌低,所以比佢射中會不停sm,sm女王@@,打王者重死,又石化又黑暗 ,佢有2隻小蜘蛛,一冇左又會生多2隻出黎,不過唔使打都會過關

魔化金剛---姐係金剛武,係小怪黎,但又好似小王咁,係雪猴果類,招都差不多,但d氣唔係冰,係不停扣血的毒氣

呢隻係大王,同之前比係勁好多,s1的花都係定人毒多,e+佢識郁,個圖又細,你係個圖左右上面果度佢打唔到你,就只會用跳打, 係咁jump,成隻壓落黎,只要你跳就冇事,回血好好用,同埋可以唔比佢打回下血,用技回下魔,佢有2隻有咬咬既觸手同尾打開人 ,所以前後都打到,之後會不停亂震,好似痴左咁,就會用d小觸手不停打彈起人,前面一定中哂咁,範圍好廣,你係睇左都閃唔到,打 王者佢有石化/冰/黑暗,佢用左你就會食正哂,個口會噴d黑霧出黎,呢個任好多毒玩,會不停扣血,同埋重會慢人,咁會好難打,好 似4x怪咁勁,重有3隻植物,打左又生出黎,有時好似巴龍咁跌低,不過都好快起身

征服之神好可惡,4圍放魔物,魔物獵人@@好可口,嘿嘿嘿~~ㄎㄎㄎ~~

地圖1星同王者就咁

2,3星都係咁

第1關下面的超高跳關,不停向下跌,小心唔好跌錯位就得啦

呢個係第1關既右邊,不停跑呀,冇得用下制,唔好比d野彈番上去呀,唔係有排行,又唔好跌落去

謝謝分享

笑傲無雙

羅技樹10月7日先出........
唉,台隻野又廢,30lv都未2轉(鬼叫我咁早玩台)
還是玩香港算了....

台出左冰山了,冇60lv冇a+裝千攻都唔夠打,同埋有技術又要睇準個天平既方向既咩先好打,唔係比大佬打中佢回血的,王者冇得玩,3星都比藍光難了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 03:55 AM , Processed in 0.029278 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存