2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 LFO 小鬥士大冒險 安裝最新版本.net framework以正常啟動遊戲 應用程式正 ...
go

[消息] 安裝最新版本.net framework以正常啟動遊戲 應用程式正常初始(0XC0000135)失敗,請按一下[確定]終止應用程式... [複製鏈接]

[tr][/tr]
安裝最新版本.net framework以正常啟動遊戲

由於部份玩家的.net framework並非最新版本,以致無法正常運行遊戲。 部份無法正常運行遊戲的玩家會看到以下情況: 請下載最新版本.net framework以正常啟動遊戲。 按我下載

官網:
http://www.littlefighteronline.com/hk/popup_small.php?table=system_notice&id=405&title=%A6w%B8%CB%B3%CC%B7s%AA%A9%A5%BB.net%20framework%A5H%A5%BF%B1%60%B1%D2%B0%CA%B9C%C0%B8

安裝最新版本.net framework
http://www.microsoft.com/downloa ... d-8319-81da479ab0d7

如成個視窗關了,之後問你問題回報同不回報,請先windows update
http://update.microsoft.com/micr ... fault.aspx?ln=zh-tw

http://www.littlefighteronline.com/hk/popup_small.php?table=system_notice&id=406&title=Windows VistaµLªk±Ò°Ê¹CÀ¸°ÝÃD
Windows VistaμLak±O°E1CA﹐°YAD

如出現Windows Vista無法啟動遊戲問題的玩家,請下載以下兩個程式,並取代到自己的遊戲File內,並將舊的檔案進行取代,再點擊UpdateClient.exe的檔案,就可以進行遊戲。 玩家沒有改遊戲安裝路徑,遊戲程式是會安裝在「我的電腦>本機磁碟C>Program File>U1 technology」。 遊戲檔案1 遊戲檔案2

LFO 1.0.243§o·sAE2{?w???}

今天已經推出遊戲更新檔1.0.243,內容包括:

•【修正】部份玩家連接伺服器問題。
如果更新完1.0.243後,進入遊戲標題畫面時(即看迪格斯畫面),畫面左上角會看見中文版v11.0.5。

製作組會定期作出更新,務求令遊戲更加完善。

Patch-×’_AE?IV11ac¥?¥Dμ{|!?U﹐u

如無法進入遊戲的玩家請下載Patch 1.0.241 修復檔,下載後執行安裝就可以了。 註:
部份已執行安裝Patch 1.0.241 修復檔仍未能正常進入遊戲的玩家,請根據以下步驟移除遊戲後重新到下載專區下載V11版本主程式。 完整刪除遊戲的方法 1.先進入新增或移除程式,將LFO移除。
方法:點選「我的電腦」→選擇「控制台」→「點選新增或移除程式」 2.然後將殘餘的LFO資料夾刪除
預設路徑為:C\Program Files\U1 Technology\Little Fighter Online 前往下載專區

已有 1 人評分威望 收起 理由
pooyiu + 10 感謝分享!

總評分:  威望 + 10   查看全部評分

LFO再爛落去就是不能運作

原帖由 光明仔~sky 於 2009-9-17 08:03 發表
LFO再爛落去就是不能運作

大都是因為自己家的電腦window 未update。

呢個更新加了防外掛:ce、按精、加速通通都要死開。

原帖由 大俠陳 於 2009-9-17 01:34 PM 發表

大都是因為自己家的電腦window 未update。

呢個更新加了防外掛:ce、按精、加速通通都要死開。

估唔到咁耐都冇叫人UPDATE net framework版本, 殘爛垃圾LFO快要被淘汰, 無需安裝LFO爛程式。

每次防外掛好快被破解, 垃圾U1常用做樣手法之一。

原帖由 光明仔~sky 於 2009-9-18 01:25 發表

估唔到咁耐都冇叫人UPDATE net framework版本, 殘爛垃圾LFO快要被淘汰, 無需安裝LFO爛程式。

每次防外掛好快被破解, 垃圾U1常用做樣手法之一。

咁應該安裝咩野好game?不過唔好再介紹d將來又一大堆bug的昆錢game比大家,到頭來又要轉game,錢就浪費晒就唔好啦。
有好野就唔好收埋,又好玩又唔洗錢為你經常更新服務,玩一世都唔厭不用成日轉game浪費錢,又無bug的game比大家。

原帖由 大俠陳 於 2009-9-18 07:16 PM 發表

咁應該安裝咩野好game?不過唔好再介紹d將來又一大堆bug的昆錢game比大家,到頭來又要轉game,錢就浪費晒就唔好啦。
有好野就唔好收埋,又好玩又唔洗錢為你經常更新服務,玩一世都唔厭不用成日轉game浪費錢,又無 ...

一早講過,本地遊戲係鬥差,
本地個D玩到咁上下自己識走就得, 這是精明玩家基本懂得, 長留玩LFO係好不智, 除非你利用LFO搵錢
精明的玩家會揀隻冇咁差的遊戲來玩, 垃圾LFO已不是當年令萬千小朋友喜愛的GAME了,
LFO依家已經爛晒,所以冇乜人再揀垃圾LFO

OMG以無外掛見稱,OMG有幾隻GAME比較有質素,
今年出左好多新GAME 有得玩點解唔玩, 封測逐隻玩有排你玩, 點都唔使揀垃圾LFO咁折墮= =

原帖由 光明仔~sky 於 2009-9-19 03:30 發表

一早講過,本地遊戲係鬥差,
本地個D玩到咁上下自己識走就得, 這是精明玩家基本懂得, 長留玩LFO係好不智, 除非你利用LFO搵錢
精明的玩家會揀隻冇咁差的遊戲來玩, 垃圾LFO已不是當年令萬千小朋友喜愛的GAME了,
...

ac根本就已經有,又不用月費,人物、招式已經有,lfo只是一個vs  game,想看故事買新手包,想打怪升vs又得,根本唔洗比錢都可以繼續玩落去,有咩不智呢?
平有平玩,買一個角色齊招選擇平平地的都是一百幾十,玩足幾年,你要追求至高無上,享受所有角色,你有錢、花得起無得講。
大把人玩lfo只是用了好小錢,而且而家角色差距縮短,平角色都好勁,問心而論,今時今日的lfo比起早兩年要有錢買最強最勁的人招先可以打win人已經是兩回事了,而且d玩家全部都好識選擇,所以我敢話一向被視為弱角的人物同強角人物價錢也會拉近,弱角現在絕對值得玩,將來佢地出異轉一定難收齊招。
唔明咩是玩到咁上下就走,人人打機都是打到悶就唔洗人講都會唔玩嫁啦,唔好玩唔洗錢都唔玩啦。
令唔令萬千小朋友喜愛不緊要,最緊要是自己鐘唔鐘意玩,全世界都鐘意玩,自己唔鐘意又有何用?
你成日想lfo摺埋,但老實講一句有香港、台灣兩條水喉都幾難摺,而且台灣市場比香港大好多,有排等啦。
lfo當年幫我介賭成功,我絕對支持,也支持本地創作,希望lfo會長壽,希望全世界都有,不過都幾難,如能成功身為香港人,身為lfo玩家的我,都會好開心。
搵錢,單單計yahoo我都抽了6位數字,現卡等等絕對是以數十萬計,唔知收回的錢有幾多?讚錢?幾年來,我從來無計過,買賣卡也是我興趣之一,呢樣玩到悶,我又會停下,想玩又回來玩下啦,最緊要好玩,呢個game帶比我好多樂趣,不過可能帶比你的野同我岩岩相反者。

原帖由 大俠陳 於 2009-9-19 04:59 AM 發表

次次都係呢D無新意手法昆錢, LFO侗人講個平字 我唔會再中賤U1昆錢大計, 中完又中計個D抵你死啦,
小熊創作 LFO原裝冇問題架, 係賤U1搞到LFO淪為昆錢工具, 垃圾LFO最低賤 垃圾物品好普通 冇咩好要,
強烈建議唔好貪個少少好處而因少失大 好多人玩過LFO而表示奶左野,
小熊當年不愉快離開LFO 小熊依家都冇眼睇U1同LFO了, 小熊依家搞 hero fighter了,
小熊都不知不覺把版權賣比賤U1 連小熊都被騙 這就是騙了
小熊在網誌度表示希望可以搞一隻人人都玩的ONLINE GAME, 證明LFO早已和他心目中所希望的有好大出入==

係到你開始愛上隻GAME個陣發現昆錢或者遊戲公司有唔妥 而識得即刻放棄隻GAME, 唔係單睇鍾唔鍾意就玩隻GAME,
玩本地D ONLINE GAME早要識呢樣野, 這才是清醒的精明玩家.......
不滿U1的人比LFO奴隸的數目多出很多, 早講過係睇比例同玩家流失率...

做人只識睇LFO表面風光冇用的, 呢個世界冇黑店, 就唔會有消委會, 甚至唔少黑店不為人知冇被揭發,
老實講YAHOO都當賤U1係負累, 祝U1比 gamania gameone攻陷 玩家醒覺 一天光晒

原帖由 光明仔~sky 於 2009-9-19 09:08 發表

而家online game世界競爭真係好激烈,商場如戰場,你地爭到頭破血流啦。

又有邊間公司不是為了讚玩家的錢而成立?

板權不是為了錢而賣出?

lfo最大市場不在香港是在台灣,你在香港反是無咩用的。

原帖由 光明仔~sky 於 2009-9-19 09:08 發表

而家online game世界競爭真係好激烈,商場如戰場,你地爭到頭破血流啦。

又有邊間公司不是為了讚玩家的錢而成立?

板權不是為了錢而賣出?

lfo最大市場不在香港是在台灣,你在香港反是無咩用的。

原帖由 大俠陳 於 09-9-19 03:50 PM 發表

讚玩家的錢OK,但賣爛垃圾冇用,D人已經唔知比錢賤U1做咩,
LFO原創者小熊如果係為錢, 當年就不會同豬西反面出走離去, 佢依家繼續追求夢想 冇搵過越一
講出D人奶野事實,最少可以等D人知道風險係邊, 就唔使後悔同免去出來嘈的麻煩了

原帖由 大俠陳 於 09-9-20 07:19 PM 發表

小熊賣左版權 然後入去做程式...做到嘔心瀝血 最後咪又係走左人, 有冇入股唔關事, 佢個心冇向住U1 當日同豬西反面
小熊搞HERO FIGHTER呀,大俠陳你咁有錢你仲唔去幫佢..你係度仲咩....
你同佢合作,咪又係反面收場 你D咁既人...
好好人的GM_受難尋夢一早好有眼光好有遠見走左啦, 得番大俠陳呢D LFO奴隸之嘛.

唔得咪由得佢汁囉 , U1就是唔明白呢樣野, 我只係知眼前LFO爛到咩咁,
目前人地就算爛都冇垃圾LFO咁殘咁昆, 咁你得機甲LFO兩隻 梗係機甲好過LFO啦,
你講個D好處 好普通 第2隻GAME比到你, 垃圾LFO唔抵玩, 你嘗試完都係返來話LFO好好好架啦 仲嘗試來做乜姐可以慳番啦...
我個FD之前聽你講LFO好好呀,佢玩左1日就發覺LFO爛到頂唔順要走人,咁得唔得呀......
你依家係我要踢波, 我死都要踢波, 我就去踢波 日日唔讀書, 我不相信邊個朋友 老豆老母講,
只相信只己想唔想踢,想踢就踢,不想踢就返屋企訓教, 但都會嘗試日日唱下K打下波唔見左人,
大俠陳一向熱愛自由,十分硬頸,任性,熱愛自由,大俠陳一向是這樣的個性,如果唔係都唔使用垃圾lfo戒賭啦= =

原帖由 光明仔~sky 於 09-9-20 19:03 發表

讚玩家的錢OK,但賣爛垃圾冇用,D人已經唔知比錢賤U1做咩,
LFO原創者小熊如果係為錢, 當年就不會同豬西反面出走離去, 佢依家繼續追求夢想 冇搵過越一
講出D人奶野事實,最少可以等D人知道風險係邊, 就唔使後悔同免 ...

你知唔知合作做生意,意見不一,最後退股離場的機會有幾大嗎?
小熊應該買埋人地股份啦,趕佢走,夢想點會咁易放棄?人地私人野,點會有第三者清楚、明白?
如果小熊咁有大志,為夢想而奮鬥,佢出好game的話,我一定支持的。
所有我有玩佢整的game,一定要多人玩先可以生存,吸引唔到廣告商無經費,可能小熊就唔會再更新嫁啦。
咁邊個game好呢?明日的野你又可以預知嗎?
但我發現你之前推薦的game最近都爛到咩咁,因為我都有玩過,吸唔吸引到人玩我唔知,
但呢d game我初初玩都是好鐘意,一玩就通常狂玩數十小時,不過再玩多一兩星期,開始悶,慢慢就不玩,最後取消埋,帳號都忘記了,到今日仍然無心動過去玩返。
無一個game會永遠都覺得好玩,lfo都會有悶的時候,我不相信邊個、邊間公司,只相信只己想唔想玩,想玩就玩,不想玩就放埋一便,但都會嘗試其他game。

充電機2

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:28 PM , Processed in 0.032715 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存