2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 反斗西遊 (死啦!出事啦, 正果任務果到無新出既任提示)請玩家同GM ...
返回列表 發新帖 回覆
go

(死啦!出事啦, 正果任務果到無新出既任提示)請玩家同GM一定要留意 1/10更新 [複製鏈接]

呢件事都幾嚴重 !請玩家同GM一定要留意

今日我玩白羽既時候 都算幾慘  ,,, 我去到15 LV既時候 交佐三個正任

但個角色連 0.01%升都未升過 T^T  原本我係15LV既時候 交完第一個任就發覺到

不過果時係到諗都係睇定D  唔好咁快發貼住先 睇清楚好D

之後交多兩個任 交任之前 我睇佐個任既回報  有好多經驗比

之後交佐啦  都係咁  連0.01%升都唔升下

之後我就試下登出再入過 再交多個任  點知升佐一LV =.="

好慘 T^T  請GM去證實下係咪有個咁既問題 等大家玩得放心D都好

我係0係 袁守誠 個NPC接任同交任

1/10更新
我正果任果到無任務出俾我睇呀,
平日我地咁個Q字有個查看咁落去就會有得睇有咩任接嫁嘛,
我係30LV果時已經都發覺有D唔對路 ,因為我黎黎去去都係查看到得三個任,
我問人地果D,佢話交完任都仲會有好多任提示比你去做,
但我而家33LV都仲係得果三個任 , 我又再問我其他FD ,
佢地都話查看正果任果到有好多任接wor,
又話就算40LV前你點做任都會仲有好多,
更何況我而家得33LV都仲係得果三個任接,
所以我每次都要搵新任既話,
就要親自去果到地方問NPC先有任,
真係好煩, 唔知會唔會係關我部機個系統問題呢?
我部機係用window7,唔知會唔會係隻某D野應用唔到呢,
你地有無人係咁既情況呀? 幫幫我啦 ,我搵都搵唔到隻game既電話
你地又有無人知呀 ,
我得果三個任接係 :
(藍龍.天下皆虛)
(捐野果個任)
(傳送點.軒轅墳)
希望大家可以幫幫忙啦

同埋本人係到承諾 :   ++++  本人絕對無講大話   ++++

因為發生佐咁既事 , 請玩家每次交任既時候 , 都留意下自己幾%

請各位睇完貼回一回 OR推一推分

請各位養成一個良回貼的習慣 THX ^^

岩岩產完一次, 到16 Lv..暫時冇呢個情況

你個情況似之前經驗值卡住左, 要等登入多一次先,
都謝謝你的回報^^

THX 你回貼 ~~~~~~~~~~~~

有d任務是沒有經驗送的,你是不是做了那些?

如只有通寶或還有後繼任務

十週年勳章(賀詞)

好彩我冇發生問題姐 haha
回下你

我睇得好清楚佢話有修為嫁
咁姐係經驗啦 唔會有錯既
THX樓上回復

會加強留意,謝謝^^

1/10更新

我正果任果到無任務出俾我睇呀,
平日我地咁個Q字有個查看咁落去就會有得睇有咩任接嫁嘛,
我係30LV果時已經都發覺有D唔對路 ,因為我黎黎去去都係查看到得三個任,
我問人地果D,佢話交完任都仲會有好多任提示比你去做,
但我而家33LV都仲係得果三個任 , 我又再問我其他FD ,
佢地都話查看正果任果到有好多任接wor,
又話就算40LV前你點做任都會仲有好多,
更何況我而家得33LV都仲係得果三個任接,
所以我每次都要搵新任既話,
就要親自去果到地方問NPC先有任,
真係好煩, 唔知會唔會係關我部機個系統問題呢?
我部機係用window7,唔知會唔會係隻某D野應用唔到呢,
你地有無人係咁既情況呀? 幫幫我啦 ,我搵都搵唔到隻game既電話
你地又有無人知呀 ,
我得果三個任接係 :
(藍龍.天下皆虛)
(捐野果個任)
(傳送點.軒轅墳)
希望大家可以幫幫忙啦

可以cap張圖黎睇睇嘛?

俾張圖來睇下先~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 09:31 PM , Processed in 0.058525 second(s), 20 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存