2000FUN論壇

搜索
樓主: 路人拳
go

9月大戰 [複製鏈接]

原帖由 神一樂心 於 09-9-29 05:06 PM 發表

一定係啦 我睇到火爆個陣 殺個堆人次次都有你係第一格

你一定係贏住走啦

巨陵室 你都俾人偷襲到?,白人偷襲紅人?咁點解而加你叫人去牛室打既 你又係偷襲?

我係小貓 但 ...

你係唔係老人痴呆? 浪子太北開紅,我追住佢黎打呀 (輕功有距離,追左好多個圈)

我仲殺左佢一次,之後比準情人紅殺, 要唔要問番佢地呢?___________?

將d事實本末倒置 , 黑變白 , 死撐 , 係你90專利姐 , 都唔好成日囉出黎喇 :)

話時話,你好意思提起浪子囉  浪子係真小人 , 好過你呢d偽君子多多聲喇 , 收皮吧 :)

唔好話我低lv又點點點 , 你90開隻acc上黎墨炫server先講野喇 , acc都無 ,柒頭:)

原帖由 笨鹿 於 09-9-30 04:44 AM 發表

嘩,全ser都知你淆西no.1喇,邊有人紅你架姐 , 人未到技未出就sos遁走 :)

你地紅唔紅你地既事 , 又唔係煉獄要復仇 , 你地驚死怨念要報仇咋喎

無人話你地淆紅丫 , 係話你地淆打紅人咋 , ok?

...

記得 晚晚叫6敦煌 開住紅 等wow

回復 21# 笨鹿 的帖子

你打交正身都唔用有咩資格叫人開acc?
係咪你比人殺左n次 人地回紅比你追住炸
殺都咩人1次你都記得,係咪你殺唔到人,殺到1次就覺得好威?
將d事實本末倒置 , 黑變白 , 死撐 , 係你黑衣so專利姐 , 都唔好成日囉出黎喇 :)

全ser都知你淆西no.1喇,邊有人敢紅你呀 , 打交用分身 :)
p.s 伊穌又龜縮呀? 點解次次都開分身打交ge.....唔敢開正身打呀?????????????
正身又做左化名龜升lv呀?

原帖由 goodbest 於 09-9-30 07:41 AM 發表
你打交正身都唔用有咩資格叫人開acc?
係咪你比人殺左n次 人地回紅比你追住炸
殺都咩人1次你都記得,係咪你殺唔到人,殺到1次就覺得好威?
將d事實本末倒置 , 黑變白 , 死撐 , 係你黑衣so專利姐 , 都唔好 ...

呢幾日直頭連隻"伊蘇"都唔見埋

原帖由 弒屮命 於 09-9-30 12:44 PM 發表

呢幾日直頭連隻"伊蘇"都唔見埋

你睇佢 我提下 即刻幾緊張a_a佢呢啲一定係事實唔係死撐啦

浪子 7x,個陣佢拎57刀 一定追佢唔到啦

圍住泰北舊石飛  先死小幾次

係呀 乜都係你講既係事實 最真係你啦 伊縮~

P.S:講左N次 我隻AC一直係到 搵唔到唔好係到扮睇唔到 QQ

原帖由 笨鹿 於 09-9-30 04:33 AM 發表
講黎講去3幅被,問你地幾時出黎打呀,

好似比人追還錢咁,問你地囉個日期姐 ,

你又講東又講西, 又話死老母,又話點點點...

一句唔還咪係囉(即係叫你地keep住龜縮)

一係就一句幾時幾月幾日還(即係出黎報仇喇 ...

你叫打就打   你當你自己係乜野?
用埋d激漲法   你煩不煩?
俾乜春野期你ja  前世欠撚左你條契弟? 覆你咪俾面你囉. 費事你思失調咋  沐咀.
你上線就係到嘈叫人打就打  你唔上線係灣仔洗緊碟果陣  唔通又要等埋你先打交?
你條契弟又唔係勁  又要嘈   仲要嘈埋版主  幫你地就好人  唔幫就衰人?
一尾係到嘈   咁多時間 洗多2隻碟啦.  啊...cooker

原帖由 路人拳 於 09-9-21 08:41 PM 發表

喔..原來當日我睇到果條友係吹水 冇60人既  唔怪得我打60人...有某人會咁大反認啦~

唔緊要 我DEL返果句野  我都係8掛問下戰況係點...如果冇心可以唔答..  請不要罵戰

低級借刀

原帖由 轟炸機 於 09-9-30 01:34 PM 發表

你叫打就打   你當你自己係乜野?
用埋d激漲法   你煩不煩?
俾乜春野期你ja  前世欠撚左你條契弟? 覆你咪俾面你囉. 費事你思失調咋  沐咀.
你上線就係到嘈叫人打就打  你唔上線係灣仔洗緊碟果陣  唔通又要等埋你 ...

WOW~~唔夠人講,開個2000fun分身出黎講野丫?

你叫咩名丫係game入面,柒頭:) 幾時出黎受死姐~~龜縮兒童 =333=

原帖由 笨鹿 於 09-10-1 12:18 AM 發表

你叫咩名丫係game入面,柒頭:) 幾時出黎受死姐~~龜縮兒童 =333=

WOW  你就真係唔夠人講 扯開話題啦
學你地既人果句           搵到你咪搵:)

龜縮兒童-伊穌cooker~嘈完未呢? 嘈完就開番你隻正身出黎打啦,你只係識口戰嗎?
我係game入面就叫:弒命   快d叫你d煉獄同志紅9我~多謝合作

呢方面  我相信你問2000fun論壇既o0葉問0o  玫瑰乜叉魚

你就可以大概估到佢幾時出黎受死:)
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:46 AM , Processed in 0.037185 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存