2000FUN論壇

搜索
go

9月大戰 [複製鏈接]

首先 都係果句  我已經退出左MS

請問依家墨炫戰況如何呀??

原帖由 路人拳 於 09-9-21 09:33 AM 發表
首先 都係果句  我已經退出左MS

請問依家墨炫戰況如何呀??  不死盟果60人齊人未??

襟兄弟盟的馬仔sosad

斷估你同飛翔唔係襟兄弟

既然都退出左 , 八掛好奇咪等佢地兩邊出POST囉
你咁問 , 都冇人答到你

煉獄果邊 , 不停話 不死呢邊話9月話出60條友
不死果邊 , 有人反問之 , 乜水講 , 代表整個不死表明9月有60條友出黎應戰

-.- 要出實有人出 , 冇人出你出個POST問都冇用
得閒入去圖片睇相好過啦 !
已有 1 人評分Good 收起 理由
神一樂心 + 2

總評分:  Good + 2   查看全部評分

此post已完

原帖由 *趴地仔* 於 09-9-21 04:03 PM 發表

不死果邊 , 有人反問之 , 乜水講 , 代表整個不死表明9月有60條友出黎應戰

-.- 要出實有人出 ...

趴地哥講野  永遠都係咁客觀@@v支持

你老尾~邊個話不死盟有60個人出黎呀?
你老尾報夢比你知呀? 唔該有證據就拎出黎,邊條蛋散話9月,有60個不死出黎?
係咪你地煉獄開隻人係2000fun,屈我地有60人,迫我地出黎打呀?下? 0.0

原帖由 *趴地仔* 於 09-9-21 04:03 PM 發表

-.- 要出實有人出 ...

喔..原來當日我睇到果條友係吹水 冇60人既  唔怪得我打60人...有某人會咁大反認啦~

唔緊要 我DEL返果句野  我都係8掛問下戰況係點...如果冇心可以唔答.. 請不要罵戰

原帖由 路人拳 於 09-9-21 08:41 PM 發表

喔..原來當日我睇到果條友係吹水 冇60人既  唔怪得我打60人...有某人會咁大反認啦~

唔緊要 我DEL返果句野  我都係8掛問下戰況係點...如果冇心可以唔答..  請不要罵戰

不死D龜仔輸得好慘丫

比煉獄踩到上心口都無聲出,正一垃圾盟

我咁講你爽唔爽,你都係想聽呢D姐

原帖由 asdfrankie 於 09-9-22 03:00 AM 發表

不死D龜仔輸得好慘丫

比煉獄踩到上心口都無聲出,正一垃圾盟

我咁講你爽唔爽,你都係想聽呢D姐

兄台你夠哂中肯,比個good你~

原帖由 弒屮命 於 09-9-21 06:38 PM 發表
你老尾~邊個話不死盟有60個人出黎呀?
你老尾報夢比你知呀? 唔該有證據就拎出黎,邊條蛋散話9月,有60個不死出黎?
係咪你地煉獄開隻人係2000fun,屈我地有60人,迫我地出黎打呀?下? 0.0

咪係囉 邊個講60人架 明明有600萬大軍

唔好話 60人出來 6個人出來都打到煉獄 收皮啦 到時我地真係有60人 我怕人地 唔開紅牙 你地煉獄打死我地個勁野6個人先 再問我地個60人啦 thx 唔係串你地煉獄 係睇小你地煉獄ja 6個人都打到你地死死下咁 仲好意思 問人地個60人 不過你地煉獄現在打架既人放心 你地好快就會多番d人 因為 出左會 化左名 出去升lv 煉獄狗仔 人名我就有晒啦 等住比人紅啦 ^^ 有請快快番煉獄 thx 化名升lv 既 狗仔

呵欠~~~無60人唔係重點,

重點唔該你地搵個所謂有代表性既人物,

講下你地想龜縮到幾時? 2036 9月 都叫做有個日期

費時你班廢柴又重施故技 , 等我地煉獄放哂acc唔玩又行番出黎宣佈勝利

以前小鬼鬼已經贏哂光榮退出 , 你90都可以唔要面話佢同你地傾和 ,

哈 , 真係睇見都想笑:) 逆天得番1個垃圾會小貓2隻 , 霸盟要同你傾和???????

你地搵人去回最新個果"打殘爛肉盟"個post回一下  , 去吧龜縮兒童們 :)

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

唔知最後會點呢~~
唔知一年又打唔打得完呢

原帖由 笨鹿 於 09-9-27 01:30 AM 發表
呵欠~~~無60人唔係重點,

重點唔該你地搵個所謂有代表性既人物,

講下你地想龜縮到幾時? 2036 9月 都叫做有個日期

費時你班廢柴又重施故技 , 等我地煉獄放哂acc唔玩又行番出黎宣佈勝利

以前小鬼鬼已經贏哂 ...

係呀 你賴死賴得好煩^_^

你贏哂 yeah~Marlazy正常返 又出個精神失常 唉

↓小貓3,4隻威力
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=2990974&page=1&extra=
http://www.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3006866&page=1&extra=
唔睇相 剩係睇回覆都知霸盟夠唔夠做@@

原本因為個陣講和 呢兩個POST我SET左255 而加你地要賴返出黎 就算了@@

回埋啲次 如果你啲隻野仲係得把口抹黑人既  我唔會再回 你加油

呵欠~~~~~~~~~~~~~~~~~

小貓3,4隻你就小貓3,4隻喇, 知唔知醜架你阿伯

睇相都知你地幾隻小貓係到死頂相 :)

3個on9開陣係火山打紅人丫(遁點無敵時間開陣仲要),幾個係巨靈室偷襲呀咁 ,

睇回覆 , 更加係一班俾人打壓多時既弱者高呼叫好而已,

霸盟當時要post你地d肉酸相 , 多10倍左右喇 , 維園阿伯

唔好講番舊時, 好討厭, 你舊時又唔係贏住走,講黎俾人笑?

返工返學無時間玩丫嘛 , 唔係咩? 你寫得好好笑架係逆天幫會頻道 :)

講番依家喇,好唔好姐? 你90真係好中意9唔搭8架喎, 問你幾時死番出黎丫

比個時間 , 2036年9月都得 , 東拉西扯唔答怕人笑你龜縮左n年?_____?

原帖由 笨鹿 於 09-9-28 11:08 PM 發表

3個on9開陣係火山打紅人丫(遁點無敵時間開陣仲要),幾個係巨靈室偷襲呀咁 ,

睇回覆 , 更加係一班 ...

你收皮啦柒頭伊穌,硬柒膠架你? 人地點打架洗唔洗你理呀?:)
我點打交,又要你指指點點?你點位呀?下?你個柒頭都係開隻細號黎冰架咋~
呢幾日仲要連細號都唔見埋~HAHA~
ps:煉獄d撚樣又龜縮呀?冇人紅鳩我既點解?

原帖由 笨鹿 於 09-9-28 11:08 PM 發表

睇回覆 , 更加係一班 ...

一定係啦 我睇到火爆個陣 殺個堆人次次都有你係第一格

你一定係贏住走啦

巨陵室 你都俾人偷襲到?,白人偷襲紅人?咁點解而加你叫人去牛室打既 你又係偷襲?

我係小貓 但你係蟑螂 好似而加咁 封極你都唔認錯 生命力勁到呢

係呀 回覆入面有好多而加煉獄既人架啵 睇清哂啲名先講野ok?定係你覺得佢真係俾人打壓多時

黎個總結丫 乜野方法都好 殺到人就係好戰術 你係到賴死扮勁你繼續

成日話我想當年 我真係慶幸我有得想個美好既當年

當時要貼? 我當時要痷左你做太監都仲得呀,乜野都空口講白話 仲咁自豪 吹漲~(仲要係沾人地啲光 你一定係菠蘿雞大王)

你既當年 咪俾逆天浪子係泰北追到挾住條尾係咁走囉 你係唔係唔想記得呢啲惡夢?

你問我幾時出返黎?我冇走過 出乜野返黎?問黎問去三幅被,你似阿伯多啲囉

定係唔岩你聽既答案就當人冇答?

算啦 同你講都係多如,你繼續活在你幻想空間吧
原帖由 弒屮命 於 09-9-29 10:02 AM 發表

你收皮啦柒頭伊穌,硬柒膠架你? 人地點打架洗唔洗你理呀?:)
我點打交,又要你指指點點?你點位呀?下?你個柒頭都係開隻細號黎冰架咋~
ps:煉獄d撚樣又龜縮呀?冇人紅鳩我既 ...

你唔知乜野叫聲大大冇貨賣嘛a_a?

佢亦可能係"半支煙"套戲入面既"下山豹"
P.S:佢成日連打字都打呵欠,唔知糖尿定腎虧 成日都咁睏

原帖由 神一樂心 於 09-9-29 05:06 PM 發表

一定係啦 我睇到火爆個陣 殺個堆人次次都有你係第一格

你一定係贏住走啦

巨陵室 你都俾人偷襲到?,白人偷襲紅人?咁點解而加你叫人去牛室打既 你又係偷襲?

我係小貓 但 ...

算吧啦,伊穌成日得把口係到嘈,打又唔夠打~挑~
唔夠打就口戰,死都講番生既條友=.="膠
成日話我地d人淆紅,煉獄未一樣淆紅! 成個垃圾盟
十幾隻獄狗企係黃河都唔夠彊開紅,打我地"小貓3,4隻"呀?haha~~笑死me咩想

講黎講去3幅被,問你地幾時出黎打呀,

好似比人追還錢咁,問你地囉個日期姐 ,

你又講東又講西, 又話死老母,又話點點點...

一句唔還咪係囉(即係叫你地keep住龜縮)

一係就一句幾時幾月幾日還(即係出黎報仇喇)

仲要死撐囉90你,無走過? 不如話你地不死逆天一直羸到依家喇笨

呵~~~~欠~~~~~真係同你講野唔眼訓都唔得, 不愧係安信2036天下第一死撐契第呢 :)

撐~~~撐~~~撐~~~~

原帖由 弒屮命 於 09-9-29 10:02 AM 發表

ps:煉獄d撚樣又龜縮呀?冇人紅鳩我既 ...

嘩,全ser都知你淆西no.1喇,邊有人紅你架姐 , 人未到技未出就sos遁走 :)

你地紅唔紅你地既事 , 又唔係煉獄要復仇 , 你地驚死怨念要報仇咋喎

無人話你地淆紅丫 , 係話你地淆打紅人咋 , ok?

我地叫你去6敦,開埋紅俾你打,你又要淆底唔黎既 , 又要人就你河1紅既?

講左好多次架喇,讓你紅裝,仲要讓你地分身屈惡丫? 一唔係調轉你去6敦開紅囉, on  9

p.s 不死廢柴又龜縮呀? 點解係6敦開紅打坐無人黎殺既.....紅人喎,有紅人打唔敢黎打?????????????
      90一直都係墨炫,你叫咩名呀?銀兒? 無見過出黎打紅人喎 ? 龜縮垃圾維園阿伯 :)

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 03:58 AM , Processed in 0.041190 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存