2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero fez新手教學漫畫 加 國服的真相 【推廣f ...
go

[其他] fez新手教學漫畫 加 國服的真相 【推廣fez用,請置頂】【麻煩給D心心我】 [複製鏈接]

fez新手教學漫畫:

另外關於呢個post:http://www.2000fun.com/bbs/viewt ... page%3D1&page=1

其實我想講,你地沒去過國服玩過就米亂講。沒錯,尼段片系國服,但系一段剪出來ge片代表唔到D咩,如果你去國服玩過,再到日服玩,你會系日服發現更多ge膠人。
我可以同你講日服ge平均水準沒國服高,再講,港服ge水準根本沒資格笑人。
咩服都有神人同膠人ge啦,拍段膠片好容易,有種ge米整場拍下來,看看邊邊廢。
其實沒咩ge,你地米試一試到國服玩下,看看點,然後再試一試日服。
宜家國服更新左大劍試一試都好。

不過話時話,國服人系勁,但系代理好廢。

PS:
原帖由 FrIeeS 於 09-9-23 05:33 PM 發表
共狗比人笑

FrIeeS小朋友,麻煩你自重一下,自己唔知丑都唔好影衰埋其他香港人。

已有 2 人評分Good 收起 理由
紅豆湯丸*QQ + 2 雖然係轉載但有用
wuheison + 1 感謝分享!

總評分:  Good + 3   查看全部評分

好有心思~  支持妳

我相信你說的話
不過大家都無法進入日服 因此無法證實

不如你去日服拍一段膠片 番泥比香港人笑下

十週年勳章(賀詞)

岩先玩完國服..p值暴漲 唔想玩

原帖由 autumnsong 於 09-9-23 09:03 PM 發表
岩先玩完國服..p值暴漲 唔想玩

所以我米話國服人好勁,代理好廢
你試一試用 网际速递 尼個軟件啦,我自己用左后好好多

不如搵返段正常國服片睇下~
台服同日服都睇得多~
國服就真係好似冇咩睇過~

港服最少80%的技術同知識都係國服帶來的好不好?

原帖由 rarads111 於 09-9-23 10:53 PM 發表
港服最少80%的技術同知識都係國服帶來的好不好?

國服最少80%的技術同知識都係日服帶來的好不好?

港服既水準?
早係幻影 同c 團 年代之後消失不存

原帖由 kuok1234 於 09-9-23 11:28 PM 發表

你做人既智識唔係係學校同社會學番黎架?
廢話

十週年勳章(賀詞)

我覺得 多數 拍片 果D  搵D sm場黎 拍片-_-  之後扮哂勁咁-_-

原帖由 kuok1234 於 09-9-23 11:28 PM 發表

如果你認為,按右mouse出技能尼D基本系技術ge話,系ge,因為系日本game,日本出先嘛。
尼D野見仁見智啦。

不過真正體現日服技術ge我覺得系騎士
                        國服系游,特別系刀
                        台服唔知
                        港服硬要講ge話系雙手戰士

話時話,港服對職業有好多偏見,特別系對弓手。認為弓手沒用ge人好多,不過我認為做成這個ge原因系港服大部份弓手太廢,好懷念 雨之時 哦(應該沒咩人認得他)
而且港服膠人特別多,我前排聽到有人大大聲系紅頻話,唔需要游,如果都系戰士同法師就實贏。
加上整天有人在罵戒西戒西,煩到嘔泡,講真,戒唔系好難避,如果你避唔到,有倆個原因:
一    你太廢
二    戒你ge勁
唔論邊個,你都沒資格話人(不過如果你避得開都唔會話人戒西啦,比人膠膠地戒死ge人先會話人戒西)
再講,人地用咩技能你都要管,幫他打埋吖膠西。
已有 1 人評分Good 收起 理由
Dazs;] + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

國服人真係好勁

玩國服長期350ping
人地打我即時出傷  我打人要兩秒先出傷=[

7月舉行的兩岸友誼賽  比賽前  陸服官方論壇N多人都揚言要完勝台灣隊
但結果雙方積分相同  最後要附加多鬥一場  但彼此kill數仍一樣  要計傷害大陸隊才險勝
(ps  台服原預賽冠軍隊伍因一些爭端而放棄出賽權  所以台灣實際是以二線候補隊伍參賽)

當然陸服有真高手  但更多的是開掛  人造卡 加速 切屏 掉包 P甲........還要跑去外服去嘔心人

港服本地玩家普遍延遲都只是雙位數  你3,4百延遲  在陸服是平常  
但對低延遲的本地玩家來說  你根本卡飛了

以下轉載:

"那些成天高叫GF(GF=國服)個人水平天下第一的人經歷了台陸友誼戰還沒清 醒嗎?
別總拿時間什麼當藉口,大陸的高手這個時間在幹活難道別的地方的高手就都在家睡覺?
就算JJC的小人數好了。自己看看和去年バンクェット的最後幾輪比技術差了多少
連這等小人數都連協不了何談50V50?
還是以為RF(RF=日服)就沒神了?你還真當神就不會被軾了?除非是那種根本就接近無敵的
神一被軾了前線還剩什麼?何況前線根本不需要1V1那超人的技術

GF所謂的1軍碰到乙服(指日服)所謂的1軍被打到出龍這絕對不是說笑"

結論:我有隊友我超強
(茶)

原帖由 .nuf0002 於 09-9-24 09:37 AM 發表
7月舉行的兩岸友誼賽  比賽前  陸服官方論壇N多人都揚言要完勝台灣隊
但結果雙方積分相同  最後要附加多鬥一場  但彼此kill數仍一樣  要計傷害大陸隊才險勝
(ps  台服原預賽冠軍隊伍因一些爭端而放棄出賽權  所以 ...

我沒話國服都系神,我系話系邊到都有膠人同神人,再講國服技術系高,但論意識的確系比不上日服,但系論平均水準,系國服最高(因為日服新手多)。
但系要話最廢ge一定系港服,所以沒資格笑人。
至於神之間ge戰鬥,我不想也沒資格評論。

ps:有玩過國服ge人都知,國服最好ge人一向系沒部隊同沒咩時間on(所以兩岸友誼賽ge人都唔系國服最強ge)。

重有,請你不要把代理廢ge錯歸到玩家身上。

十週年勳章(賀詞)

原帖由 stormfxx 於 09-9-24 11:13 AM 發表

我沒話國服都系神,我系話系邊到都有膠人同神人,再講國服技術系高,但論意識的確系比不上日服,但系論平均水準,系國服最高(因為日服新手多)。
至於神之間ge ...

其實,中國玩呢d技術game通常都係個人技術超神,但係配合就不如外國
cs就係個好例子,槍法神,但被外國人既配合打敗

【世紀大對決-兩岸友誼格鬥賽】
台服原預賽冠軍隊伍因一些爭端而放棄出賽權  所以台灣實際是以二線候補隊伍參賽
証據:台服官網公告
http://tw.fez.gamania.com/BulletinDetail.aspx?Bid=12370&kind=127
.

原帖由 stormfxx 於 09-9-24 11:13 AM 發表
至於神之間ge戰鬥,我不想也沒資格評論。
ps:有玩過國服ge人都知,國服最好ge人一向系沒部隊同沒咩時間on(所以兩岸友誼賽ge人都唔系國服最強ge)

証據?????

.
原帖由 stormfxx 於 09-9-24 12:52 AM 發表
如果你認為,按右mouse出技能尼D基本系技術ge話,系ge,因為系日本game,日本出先嘛。
尼D野見仁見智啦。
不過真正體現日服技術ge我覺得系騎士
                       國服系游,特別系刀
                        台服唔知
                        港服硬要講ge話系雙手戰士

建議你去找7月11日兩岸友誼賽 大陸隊"邪惡勢力"的比賽視頻看看 基本是被台灣隊的刀遊殘到輸光光的

好長
陣間慢慢睇
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 05:37 AM , Processed in 0.045381 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存