2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之路娜 看看gc做法吧~~大家小心
返回列表 發新帖 回覆
go

[消息] 看看gc做法吧~~大家小心 [複製鏈接]

我前2日入點時發覺點數不停減小~~即打去gc問~~佢話有一個遊戲ac入左我gc ac拎晒我d點之後再匯出我既gc ac~~咁就叫gc鎖左果個遊戲ac~咁果個人拎左我d點之後1點都冇用過就比gc鎖左用唔到~~之後我去報警~~警察話好小機會拉到果個人~~我今日就再打去gc講~~我話就算拉唔到人你地gc會唔會係果個遊戲ac回番d點比我~~gc話唔會~~因為拉唔到人係警察既問題~~唔係佢地既問題~之後gc d人仲比俞:你係餐廳比人偷左杯茶~你會唔會叫餐廳賠番比你....我之後就話現在情況不同~~係我係餐廳比人偷左杯茶係隔黎桌冇飲過就比我發現~~但係我冇手拎唔番杯茶~你地唔肯幫我拎.....

呢d咩道理~~我係gc消費比人偷點~~但係d點冇比人用過都唔肯回番比我~~咁既做野手法連警察都話會幫我打去gc同佢地講~~總之大家小心~入小d點數比人偷左都唔肉痛~~真係比人偷左都冇可能拎番~~我比人偷左5000點~~肉唔係好痛~但係知道左gc咁對玩家~家下好火~我聽日會去消委會投訴gc~~

補充~~gc d人唔夠我講之後就直接收我線

笑傲無雙

咁你被人偷左野...無理由叫個唔關事既人俾番d野你架啦~

家下唔係叫gc賠~~係叫佢回收番d點比我~~因為d點完全冇用過就比gc鎖左~~所以gc冇損失既情況下都唔肯幫玩家~~你明唔明??

幫我投訴埋 ok 1蚊包 貨不對版 3q.\/.

消費者委員會吧- -+

笑傲無雙

原帖由 YUET悅 於 09-9-24 10:32 PM 發表
家下唔係叫gc賠~~係叫佢回收番d點比我~~因為d點完全冇用過就比gc鎖左~~所以gc冇損失既情況下都唔肯幫玩家~~你明唔明??

我明...不過問題係依家d點係被人鎖左果個帳號到...咁都要等警察真係查到d有力既證據同捉到果個人先........
咁gc d個做法我諗係鎖住d點數唔俾點數流失出去...等警方要查果個帳號d資料時都可以有證有據~

=.=gc同我講捉唔捉到人都唔會回收d點比我~~ja是過左半年~1年~10年都捉唔到人~~而我有警察證明我係比人偷點~~仲要佢地冇損失情況下都唔會回點比我
捉到就唔洗講~係果個人賠$比我~~
但係家下警察都話打電話去gc叫佢幫我回點~~唔g警察幾時先打去

笑傲無雙

喔~原來係咁~~警察打都係朝早d辦公時間打~~~

原帖由 YUET悅 於 09-9-24 22:46 發表
=.=gc同我講捉唔捉到人都唔會回收d點比我~~ja是過左半年~1年~10年都捉唔到人~~而我有警察證明我係比人偷點~~仲要佢地冇損失情況下都唔會回點比我
捉到就唔洗講~係果個人賠$比我~~
但係家下警察都話打電話去gc叫佢幫 ...

GC而家緊係冇損失啦,你比人偷左5000點,咁o固5000點就去左比人鎖住o固個acc度啦,唔回比你自然冇損失,
但係如果佢回5000點比你,但係又有5000點鎖左係o固個acc入面,咁一前一後未成萬點?

即係回比你 = 損失,要佢無啦啦變5000點比你,樓主都係死左條心等警察捉人吧啦...

=.=D佢地可以做到將果個帳號既點過番去我到....按幾個制就ok....同埋....d點數係佢地整出黎....佢要幾多就有幾多啦....點都冇損失

玩過星曲WEB

gc 一向唔做野
但係 佢咁做係冇錯架wor
絕大部分 代理都係 報警 跟住拎張唔知乜野比間代理
代理先會幫你回野/調查
即使間公司幾廢都好 都會有佢地一套既機制
你打過去聽果d只不過係員工
佢地話唔到事..
佢地幫你回左 比大果d知
佢地係會比人屌 嚴重可能連份工都冇埋
有真係有報到警既 等d龜仔叔叔幫你查完
咪大條道理 踩上Gc 叫佢回返lor
到時真係查到佢地唔會唔回

原帖由 YUET悅 於 09-9-24 10:09 PM 發表
補充~~gc d人唔夠我講之後就直接收我線

直接收線呢個做法好有問題
投訴接線果個有冇用--

=.=佢地同我講~~警察唔捉到人係警察既辦事能力問題~捉到就果個人賠~捉唔到都唔會回~亦都冇叫我拎點卡去佢公司~佢直接同我講查唔查到有冇證明都唔會回比我~~我叫佢找佢上司第一次就話因為收左工冇辦法找到~~之後我話咁ja是家下有人上你公司攪事你都找唔到你上司啦....佢就即改口話我係有辦法找到上司...但係唔會幫我找佢上司.........之後嘈多2句唔夠我講就收線..........

唧係就算點都好.佢都冇理由收人線==

忍影世界

事實係無錯,
你俾人偷點唔關GC事,
係關你同個賊仔事,
你無權要佢回番D點俾你,

除非你報警,警察查到最後,的確係有人偷左,
就會叫條友回俾你,但GC都唔回,
因為GC根本唔需要負呢個責任

我覺得係呢件事上面,GC已經做左佢做佢野...
你地都話佢已經封左果D 遊戲帳號,即係防止果D 點流出啦..
樓主,去催下警察~~@.@

你地唔明咩叫物歸原主咩??佢家下係講到就算警察捉唔到人都唔會回點比我~~而且d點都係賊贓~~佢收埋d賊贓唔比番主人~~咁係唔係gc唔岩先??

原帖由 YUET悅 於 09-9-25 08:22 PM 發表
你地唔明咩叫物歸原主咩??佢家下係講到就算警察捉唔到人都唔會回點比我~~而且d點都係賊贓~~佢收埋d賊贓唔比番主人~~咁係唔係gc唔岩先??

重點係依家你d點數唔係GC整唔見麻...咁都唔明 ?

我覺得公司好大漏洞!

樓主有一個GC AC!任何人都可以用自己遊戲帳號去匯入樓主個GC AC!冇需經過任何證明遊戲AC是該GC AC的

睇樓主咁講,應該當時係一路入點一路被人偷D點數黎用!咁大間公司,唔同IP可以同時入到同一GC AC.......

警方證明到樓主係受害者,但拘捕唔到任何人情況下,GC公司都唔會將點數轉回樓主AC!咁從中GC就得到5000點GA利益!你地覺得係唔係一大奸商!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 06:16 PM , Processed in 0.040687 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存