2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新漂流幻境 傻仔桔 入黎串啦
go

[其他] 傻仔桔 入黎串啦 [複製鏈接]

好心你啦  我果個ac又唔係成日on,你就咪撚加我好友啦,我拒絕左你就話:(唔加好友,我門咩意思喇)之後你再加我先冇理你
我果陣個暱稱已經打住---人不在,火影中,之後你仲要用個逍遙凌*係度問我係咪戈德,之後又再話問我記唔記得佢,佢呢個ac我第一次見,根本未見話佢
就話話我同佢反過面...我就係咁問佢乜水,佢就話心照喇...講到呢度我就開始慶慶地啦...我就叫佢講啦當中包括左d粗口...
佢就係個組頻講番我頭先邋過既野..我就係果陣先知道佢係條傻仔桔....之後退團前又話我係垃圾(呱樣野我認)不過佢好勁?
佢最勁咪又話得隻182火智...佢都係靠裝整高d攻姐咁就以為佢好勁咁...跟住佢又搵番2個星期前既野黎講
果陣我就幫我個新ac打德死..佢又要打啦...我就叫佢自己做住先...我叫佢自己做住先係因為我自己都打緊德死
跟住又同人打緊12...之後佢又話我唔想幫佢打...佢呢d咁既人就真係好賤格,我又唔係唔幫佢打..傻仔桔,你問心啦,你話打咩我係有邊d冇幫你打嫁?
你之前話要打德仔...我果日訓唔到...我就即刻幫你打左先啦...我放左戈德,你話要野..我有冇比你呀...你之前叫蠻平d回寵比你...你又唔知d回寵係我既
咁我咪平lor...之後就快up好隻克仔想收個友達...叫你平小小,你就要我地等左幾個字先彈句[...]咁既野出黎,你自己諗下啦,我放左戈德比人之後我有冇買野比你呀
你仲話要勁多點品,咁樣搞到我一定要送野比你咁,個ac你又冇幫我up過,你一d力都冇出過我都要比野你?你咪再kai啦

原帖由 戈德王子 於 09-9-25 09:53 AM 發表
好心你啦  我果個ac又唔係成日on,你就咪撚加我好友啦,我拒絕左你就話:(唔加好友,我門咩意思喇)之後你再加我先冇理你
我果陣個暱稱已經打住---人不在,火影中,之後你仲要用個逍遙凌*係度問我係咪戈德,之後又再話問我記 ...

- 你自己係到扮野你自己心照喇
- 你自己都認你爆粗先喇 @@ 邊個係到唔比面我 , 扮唔識我 ?
- 我明點解咁多人要同你呢個傻仔反面 -0-
  你叫埋星上黎一齊講 , 睇下你平時 d 行為先喇
- 我有講過話自己好勁 ? 好似你自己講乍喎 kai 子
   你係咪想表明你自己係垃圾 @@ ?
- 照你咁講法 , 好過有 d 人連裝都冇 =P
- 另外好似你有咩任叫我幫你 , 我都有即刻幫你喎 , 問心果個好似係你自己
  我成日搵你打任 , 你都話唔得閒 , 話遲 d 先喇 ; 琴日白戀打緊職技 , 即係擦哂鞋話聽日幫白戀打
  仲話我地咁 xx , 出年都未打完 @@
- 我叫你送咩野 , 你冇野牙 ? 好似係你成日問我拎神行乍喎
- 我有義務要幫你爆升 ? 我收左你 $ 咩 ? 你係我邊個牙 ? 契弟 ~.~ ? 都不如
- 果日你係團都問我友達 220m 好冇 , 我答左話好 , 你白內障定文盲 ?

原帖由 燒賣仔 於 09-9-25 10:22 AM 發表

- 你自己係到扮野你自己心照喇
- 你自己都認你爆粗先喇 @@ 邊個係到唔比面我 , 扮唔識我 ?
- 我明點解咁多人要同你呢個傻仔反面 -0-
  你叫埋星上黎一齊講 , 睇下你平時 d 行為先喇
- 我有講過話自己好勁 ?  ...

我幾時有扮唔識你呀..
你老吹?
如果我個個都SAY:HI,咁我咪好唔得閒?
見到邊個ON就SAY:HI
係呀,你冇講你自己勁喎
你話我垃圾姐,咁你話我垃圾姐係間接話你自己勁啦
你又冇叫我,咁我做咩又要同你係咁講HI?
仲有
我尋日只係話幫白之,冇擦佢鞋
唔似你,又話幫蠻打龍魂
打左成個月都仲[打緊]
如果你話好既話我係會第一時間睇到
唔信你問下蠻啦
你叫流星出黎
佢不嬲都同我面阻阻嫁啦
我搵蠻出黎都得啦
KAI子

原帖由 戈德王子 於 09-9-25 10:34 AM 發表

我幾時有扮唔識你呀..
你老吹?
如果我個個都SAY:HI,咁我咪好唔得閒?
見到邊個ON就SAY:HI
係呀,你冇講你自己勁喎
你話我垃圾姐,咁你話我垃圾姐係間接話你自己勁啦
你又冇叫我,咁我做咩又要同你係咁講HI?
仲有 ...

wow ~.~
交你 ac 隻好友 你又可以拒絕交
但係密你又唔應我 , 扮唔係到囉
唔知係咩意思呢 ~.~ ?
頭先唔知邊個係全頻講 先 話 182 火智就好勁咩 ?
邊個 kai 子講先 @@ ?
我係有講話好 , 跟住你自己唔知去左邊姐 @@ ?
星會無端端會同你面左左 ?
定係你人格有問題 ?
又唔見有人同蠻面左左 ?
檢討下你 d 行為喇

原帖由 戈德王子 於 09-9-25 09:53 AM 發表
我果陣個暱稱已經打住---人不在,火影中,之後你仲要用個逍遙凌*係度問我係咪戈德,之後又再話問我記 ...

冇野好講 ,
我都唔想再回你呢個 post
8 ~

朋友又出事了

我撐戈德>_<!

無眼睇啦~

戈得  我撐你

傻仔桔等於桔桔?燒賣?
已有 1 人評分威望 收起 理由
我係細蚊仔 -1 內容觸犯版規

總評分:  威望 -1   查看全部評分

戈德雞蛋 我撐你

英雄勳章 榮譽勳章 活動勳章 2KF活動勳章 Gamer

舊Post~

((燒賣都消息左好耐~_~!

真多事~! 事不閞你 你何必勞心~

Post已超過30天

回者一律扣分
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-13 08:32 AM , Processed in 0.039531 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存