2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢幻舞曲 你班人同我收下把口啦z_z小朋友
返回列表 發新帖 回覆
go

你班人同我收下把口啦z_z小朋友 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

大家好a_a';
我係小學生一位
但係我玩左OnlineGame一樣一般耐啦=]'
rwpd【香港TW 大陸】同au1【香港 大陸】同jw2【大陸 TW】我一樣有玩
(我主要係鐘意玩好似AU咁既Game)
如果大家咁想嘈既
係我到嘈
我先引用某一位小朋友既貼
夢幻舞曲同勁舞團舞標相似度:89%LINK:http://www11.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3735177&;extra=page%3D1
我想話..
RWPD(大陸)已經係9月24日更新左大把野
同埋有大把野未出 戈d野一樣係
Perfect World自制既
但係你話咩一樣話抄人bo
小朋友
rwpd冇自己出模式咩?
SuperLove 等等既模式咁係咩野呀?

小朋友
收下把口
冇人話你啞

=========================
勁舞團與夢幻舞曲比較,GameOne可以汁粒LINK:http://www11.2000fun.com/bbs/viewthread.php?tid=3742455&;extra=page%3D1

Gameone呃錢?

唔好詔你自己冇錢?
明顯Gameone d野抵到死啦
引用#5的回貼
勁X團←自摺彈開`
乜都貴過人;又勁同D人撞衫`
D人紙牌黎;又樣衰!`
平面GAME咁-.-`
D歌系多;但多數都系韓歌;鬼識咩!`
夢舞好過佢多多聲啦!`
個人造型自己1手包辦!`
畫質都好過佢勁多!!`

紙牌...55 e個無記錯
係Audition 既特色囉
D歌系多;但多數都系韓歌....笑左
你唔鐘意韓文歌姐
唔係全香港人唔鐘意呀ma
畫質...如果香港既話...真係win唔到a_a
大陸既話係可以的
勁舞團優點: 歌多(如樓主所講 多數聽唔明=,=" 以186 同206做例- -")
               出得耐(有咩好~!? 多人玩囉=3="!?)
               模式多(BU BR 領舞 拉丁 等等.. )
勁舞團缺點: 撞3問題(呢樣野呢.. 唔係個個人有.. 有D唔想買的咪無-3-")
               跳舞動作(係就係多. 但係唔夠真實感)
               暫時未諗到-,-"
夢舞優點: 有一隻識陪你跳加識進化的寵物~
             個P位較細 令到P的難度增加左..(個人認為- -")
             D人幾令.. 有3D感~
             仲有就係衫的多樣化.
夢舞缺點: 歌少...(無計啦.. 岩岩出 但係有自創歌曲~)
             模式少(無計啦..岩岩出- -")

以上都係個人意見 不喜物插.

PS: 我玩勁舞主玩BU 所以係同步方面的比較或者唔夠清楚~
引用#10回貼

你打既野..我真係好同意
  跳舞動作(係就係多. 但係唔夠真實感)←係Audition2中一定會唔同哂
可愛一定係au既特色
紙牌唔記得啦...
==================================
同埋Sl0veR小朋友
你話JW2抄AU好小野
我想話
9YOU抄野抄得好勁
JW2既野同埋SDO一樣抄得好勁
SDO D制一樣抄啦
唔見你話9YOU
小朋友 你真係野蠻

十週年勳章(賀詞)

Sl0veR呢條友成日都話d game抄黎抄去嫁啦...呢d人唔使理佢

十週年勳章(賀詞)

AU2 有D 流出圖片..我超失望

希望唔會變成咁-.-

嗯~
本人玩慣左舞曲 就唔想番去勁舞了
HAHA

十週年勳章(賀詞)

回復 3# 小雲* 的帖子

戈個-,-
我記得
係某q到貼左
戈個一定唔會係真
我上左ydo戈到
個人樣係唔同既- -http://www.ndolfin.com/Preview/Preview.aspx?game=audition2

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

我唔係小朋友lo!
9YOU抄T3,T3有無同佢停勁舞約ar!無呀嗎~
9YOU抄T3 D玩法,但其他同打後更新D玩法都自已諗la~

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

你同我收下把口啦,小學生!!
Audition2係韓國預告會出,
YD Online都ok哂,2家測試伺服器同改bug中,
D圖都有埋,因為Audition2令韓國玩家「秩眼鏡」,
D韓國玩家以為至少令個國產9遊D野,
點知.....所以我有時都係GT勁舞團2見到韓國玩家,
某個韓國玩家話Audition2令佢失望,只希望等韓國出國產勁舞團2(無可能!).
so,小雲,玩國產吧la~

十週年勳章(賀詞)

回復 6# Sl0veR 的帖子

咁姐係有冇抄先?;p
抄野關au入合約咩士;p
=======================]
D圖<你指QQ戈d?唔係真個囉

十週年勳章(賀詞)

同埋係OnlineGame界到
有得抄先會有更新更好既Game
好似石器咁
難道你話ts2 幻想等等回合制既game一樣係抄?
(orz)
難道你話Au2抄Au2?
難道你話SDO同JW2抄AU1?
冇錯
我係話有抄
但係抄到點先?
JW2同SDO真係抄到人等等既野
一樣好似咁BO
係個引擎唔同左
但係RWPD引擎等等既野已經唔同哂
但係已經同岩岩出戈時唔同哂啦
==========================
好;P
我同你說AU2
http://www.ndolfin.com/Preview/Preview.aspx?game=audition2
http://news.17173.com/content/2009-05-28/20090528103025851.shtml
Au2主打既係明星、MySpace
係以"我有我自己既空間"做方針
同GT好唔同
9youGT計劃既GTown係想打做一個休閒既Game
同埋引用17173戈到
 T3称《AU2》不仅仅是舞蹈类游戏,它将3D形式的BLOG系统导入到游戏

一樣係行休閒 但係係針對au1既交友功能不足同埋我有我自己既空間
冇記錯;P
JW2既英文名"YouCanDance"係9you旗下
某一個Game既名
但係個Game未出
已經搶左個名
大家話啦....

十週年勳章(賀詞)

結論:9YOU抄人係明顯過完美抄人

唔洗再吵

十週年勳章(賀詞)

回復 10# 小雲* 的帖子

個名已經抄人囉
唔明顯係咩姐;P

十週年勳章(賀詞)

唔係小朋友都可以腦殘到咁...

其實我一路玩AU1同夢舞囉=.=

原帖由 小雲* 於 09-9-26 01:16 PM 發表
AU2 有D 流出圖片..我超失望

希望唔會變成咁-.-

乜你好想AU2 好咩?????
你究竟企邊邊ga?????

Sl0xxxx`
呢位人兄好鐘意比較的說`
真的很無聊的說`

2隻game邊隻好d..
我覺得好睇你點睇咖姐。
點解1定要拎黎咁比??2者只可活1個-__-???
我個人就2隻game都玩過。

老實說 ~
玩夢舞, 係人物方面真係有好大自由度, 比左好多新鮮感我。
但講到遊戲好玩程度我真係覺得差d啦!!
諗下, 其實大家都係玩個d,
係夢舞d步係幾令, 但黎黎去去都係個幾首歌好玩!!!

玩得長時間就會好悶.. 同埋唔知係想隻game好玩d定咩..
加左好多元素落去0[]0.. 新手真係有d難上手既感覺..
仲有自編歌曲方面, 我就覺得好無謂, dl隻game番黎玩仲要自編先夠歌玩(.....)

但可能d追求高尚音樂game既人會覺得好正!!

至於我見到有人話勁舞玩家質素參差..1樣米養百樣人..
如果因為d 小喇叭就以偏蓋全, 我覺得有點兒兒戲..

勁舞仲有好多其他良好既玩家, 唔好抹殺左佢地既存在*
至於撞衫問題-v-, 睇你點襯衫咖姐, 同1件衫你襯方法唔同, 效果都好唔同.
但不得不承認夢舞呢方面做得成功d`起碼夢舞人物會有自己既特色..
不論係5官,身形,紋身同衫既顏色!!!!
可能勁舞唔夠立體好似平面分仔咁,, 大家有好多不滿 ~
但平心而論, 以休閒GAME黎講. 勁舞真係好成功`
起碼玩法多同埋活動多!!!!

btw, 2隻game 都1樣係要用錢買衫and道具 ; 我覺得無必要比`
平定貴都唔係重點, 你大可以1蚊都比就可以玩到呢2隻game!!!
所以我唔覺夢舞係呢點有咩優勝。

其實2隻GAME各有各好處, 自己鍾意玩咩GAME咪咩GAME囉,
無必要去迫其他人去同意你既觀點..1齊同你玩同1隻GAME咖!!!
玩咩GAME都好, 最緊要開心姐;]

PS`
係樓主引用既post入面都見到唔少人插勁舞,
我好疑問.... 係未玩夢舞前有d都係玩勁舞咖啦!!!
如果你真係咁不滿隻game, 你大可以唔玩姐。
有必要將1隻你從前日日玩既GAME講得咁不堪嗎??
你係勁舞入面無美好回憶??無識到志同道好既朋友??

而某幾個人既做法另我不得不聯想因為關乎到夢舞既玩家GM而講個D說話。

我都講下自己意見姐, 無話勁舞好哂, 都無話夢舞唔好`各有各好!!
講到尾玩ONLINE GAME 圖既都係開心同快樂咋嘛!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 12:34 AM , Processed in 0.035129 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存