2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 風色幻想Online 忽然諗到樣野玩,有冇人真係試過?
go

忽然諗到樣野玩,有冇人真係試過? [複製鏈接]

因為我正身Lv80,去打不死,玩連轟清晒d怪人地冇經,所以都間唔中玩突刺幫人推怪,等其他人唔駛被人圍

跟住我有隻玩精體補師,但係補得多都悶
無端端有咁o既諗法,不過只限打小怪,打王冇用

玩精體補師,拎天使短劍+霸者頭,因為天使短劍效果係受到攻擊就有機率用治療術
隻補師再副職夜行,學短劍修練+突刺Lv10
咁精體,魔防勁高,物防都ok,而突刺係可以聚怪
就算物防唔ok,都可以去F1 set鍵,set wasd做上下左右,例如向左突刺,就突刺完禁實d制,近攻有時會打唔到,不斷重覆,就可以不斷推
去打小怪時再組幾個全力 魔騎玩地冰/槍手玩連轟/弓手放箭雨/魔道玩天火
會唔會都係一種打法呢?

不過體系都係有待加強...暫時防太廢,呢招用黎蝦50Lv樓下就得,Lv50 怪d攻爆升得勁快
如無意外,應該會等10月睇下2轉計唔計職業格,如果2轉唔計,我就去玩~
同埋2轉隻 聖靈導師 唔知會點.....到時先算啦= ="慢慢等

或者有人變態o既....玩體敏,咁玩呢個玩法仲好玩

不怕負重嗎囧

等你推你估要推幾耐?.....何況...你頂唔到咁多隻

我就話你果個人物 唔得- -
因為你會比人打停係到
還有會破防- -(拉勁多會) 除飛有人幫你kiss

原帖由 月無天 於 09-10-1 08:07 PM 發表
我就話你果個人物 唔得- -
因為你會比人打停係到
還有會破防- -(拉勁多會) 除飛有人幫你kiss

所以話要霸者頭....同埋話要改勁體系,一係改低怪d攻
宜家敏系太屈,太唔平衡,體系有防同冇防一q樣,一係就整d高防o既甲/手套/鞋/頭出黎啦,除左甲+多少少....其他全部+4先+得5防= ="
俾盡你+5啦,再多2防,+6都唔知要幾多張防爆卡先得
npc又冇得買返岩Lv o既甲,整又冇得整,一定要打王先掉,玩毛毛咩.....
被d細怪一hit就打3百以上,數量又多....d防又淨係-返人地個攻擊力,打少5滴血有q分別呀....敏系除左命中高o既怪,仍然miss得好爽
體系除左血多之外,真係冇乜好處,防又冇叉用,又會硬直,人地敏系又攻速又冇硬直,被怪打又差唔多,淨係血少過你

打怪又唔識掉錢,淨係可以執垃圾去賣,背包又細到pk,迫人買背包卡
最少都1版半丫,宜家得一版= =垃圾交叉/圓圈執事d字換到o既野又廢,又霸得位多

宜家我用晒d錢收咖啡/技湯,等緊改版啦.......
點數野不斷漲價,我都懶得去賺錢,成堆人打虎蜥,打一鑊就賺萬8
去野外解任又on qq,被怪圍死都唔知咩事,副本online真係副本online....
最緊要係,副本都有得洗冒險執照點.....有性病架??仲駛q同你出去打咩

建議新 斷 線改低副本d怪o既經,改廢野外怪o既攻,齊齊死返出去打野外鬥搶怪,咁先可以變返正常game

不過就算肯改,都太遲lu~已經成堆Lv80係度賺緊錢整高物價啦

玩敏系o既唔駛插我,我只係希望改強體系,而唔係改廢敏系齊齊pk

玩pvp都一定你地羸硬先,因為正常冇人會加靈,打千幾hit先中你一下,體系會被你地普攻都硬直到死

敏系怕魔法攻擊= =

我有隻敏99的治療...

想練敏體的肉肉XD

等改版看看新職業再來怎麼個點法

原帖由 ╔wing41╝ 於 09-10-4 05:55 PM 發表
敏系怕魔法攻擊= =

我有隻敏99的治療...

想練敏體的肉肉XD

等改版看看新職業再來怎麼個點法

d鍊金怪真係好癲...
我打虎蜥個任,打虎蜥爆連轟都3千幾一hit...連轟打佢得5百..d攻又同隻王差唔多...食佢個魔法陣同中虎蜥放大十字差唔多痛
仲勁過隻王= ="
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-29 11:55 AM , Processed in 0.027358 second(s), 10 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存