2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 PC 遊戲討論區 新神鵰俠侶-人物被地面蓋過*跪求師兄解答 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

[問題] 新神鵰俠侶-人物被地面蓋過*跪求師兄解答 [複製鏈接]

大約幾年前 tvb播完神鵰俠侶 我就屎忽痕 去左買正版"新神鵰俠侶-合輯"
好似128蚊 4隻碟 分別:新神鵰俠侶2隻 新神鵰俠侶完結篇2隻
新神鵰俠侶爆左 依家玩完結篇(其實完結篇好多年前已經玩過 玩到一半中bug*雪狐個到 玩唔到落去)
近日又屎忽痕 裝黎玩過 但一開始"相約16年後"個段劇情已經有問題-,-d人既腳被地面蓋過
算-,-照玩 但睇黎唔係咁簡單
初頭:腳被地面蓋過
漁村:除頭外 下身全被地面蓋過 有d矮仔 箱 動物 全部睇唔到
嘉興:屋入面有d位腳被蓋過 出面-,-全部睇唔到 空白一片 點玩丫
如上面3圖 第3張圖出面有好多人的-,-但被蓋過 第1,2張就係屋內有d位被蓋既情況 第3張就係嚴重性 咩人都睇唔到

上網睇左好多同我一樣情況既人(無論down既定正版) 亦睇左d所謂既解決方法 全部唔work
Directx已更新到最新版本(下載王down既)
更新至v1.07版本(更新完叫我入第3隻碟-,-鬼有第3隻*我試過入晒4隻都唔得)then刪左再裝返 好在save仲係到
重裝左5次-,-都唔得(我d碟保存得好好 幾年前裝完入返落個盒 郁都冇郁過)
d人話開一下物品欄再關返就ok(邊有咁簡單)
又話登出桌面入返就ok(邊有咁簡單)
我以前玩都冇問題-,-我部機都幾勁 依d陳年舊game絕對100%冇問題
所以想問問有玩過既各位師兄or電腦勁既人點解會咁-,-

哥仔我好想玩,想買,可唔可以讓比我。

我有神鵰俠侶主程式下載^^
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 10:21 PM , Processed in 0.024605 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存