2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 PC Game Wave 神秘人 加入及時通 離珠被罵是八婆O.O
返回列表 發新帖 回覆
go

神秘人 加入及時通 離珠被罵是八婆O.O [複製鏈接]

收到的訊息時間是 2009/10/5 - 下午 08:48
離珠被一位2天前在及時通神秘邀請的人
離珠港語不太流暢  沒辦法跟上他的提問
而且大家從雜誌跟永恆元素得到ㄌ  都是離珠的MSN
只有編輯們才知道離珠的及時通
他完全不認識離珠  卻一直不說給他資料的人
要是大家被不認識的人邀請  不了解身份能聊天麻?
就算是外界認識的,也會有一個起點吧?
希望大家了解一下QQ

狩亂舞:,♂: hi!
狩亂舞:,♂: 做咩唔比用咪?
mango_lizhu: 你是誰?
狩亂舞:,♂: = =
狩亂舞:,♂: 我係!~
狩亂舞:,♂: 我+左你2天
狩亂舞:,♂: 但你沒有on
mango_lizhu: 跟那個沒關係 你是誰
狩亂舞:,♂: 楊振隆
mango_lizhu: 我不認識你唷
狩亂舞:,♂: 你點會識我呀?
mango_lizhu: 是你邀請我ㄌ  你還ㄍ我?
狩亂舞:,♂: 還咩?
mango_lizhu: 沒事了  直接關掉
狩亂舞:,♂: 沒有什麼意思的!我不過係有play 神鬼奇兵online咪add你lo
狩亂舞:,♂: 估唔到你.....
mango_lizhu: 你怎ㄇ會有我及時通
mango_lizhu: 我沒有告訴別人
狩亂舞:,♂: 及時通?你係唔係中國人呀?
狩亂舞:,♂: 你沒有?
狩亂舞:,♂: 點會呀
狩亂舞:,♂: 你d同事話俾我知的!
mango_lizhu: 誰
狩亂舞:,♂: =3=
狩亂舞:,♂: 我話俾你知他一定會打我
狩亂舞:,♂: 唔話ok?
mango_lizhu: 那我會黑掉你
狩亂舞:,♂: 估唔到你.....
狩亂舞:,♂: 仲以為你係個好人
mango_lizhu: 我本人就是不喜歡跟不認識ㄌ  聊天
狩亂舞:,♂: 點知你....
狩亂舞:,♂: o晒
mango_lizhu: 你喜歡怎ㄇ想都可以  
狩亂舞:,♂: 百合可能有d short
狩亂舞:,♂: 點會話你可愛架?
mango_lizhu: 我不可愛  很抱歉
mango_lizhu: 令你失望
狩亂舞:,♂: ...................
狩亂舞:,♂: 好咩呀
狩亂舞:,♂: 唔知點話好!
狩亂舞:,♂: 我又唔係失望
狩亂舞:,♂: 你仲好過cat仔的
mango_lizhu: 意思是百合跟你講的啦
狩亂舞:,♂: 唔係!我沒有話過!
狩亂舞:,♂: 你唔好屈我
狩亂舞:,♂: 你唔好屈他呀
狩亂舞:,♂: 我話俾你知係who話俾我知的
狩亂舞:,♂: 我話係cat仔你信唔信?
mango_lizhu: 我不管你們ㄌ 事    反正  我這個及時通只有編輯們才知道
狩亂舞:,♂: 我知呀
狩亂舞:,♂: 仲用你話?
狩亂舞:,♂: 明顯到
mango_lizhu: 抱歉我聽不懂你ㄌ意思 而且別在打優  這樣我ㄍ一ㄊ唷
狩亂舞:,♂: 我feel到你一定唔係香港人
mango_lizhu: 你什麼都不知道而且很神秘地邀請我   真奇怪唷
狩亂舞:,♂: 會有香港人咁打中文?
狩亂舞:,♂: 一係你唔係離珠
狩亂舞:,♂: 會有香港人打 唷 ㄌ ?
mango_lizhu: 恩  你了解一下編輯 們  然後再回來吧   你不跟我講是誰給你我的及時通 我不會再回復你的
狩亂舞:,♂: 咁果個人可能係k人
狩亂舞:,♂: 哦!八婆!
已有 8 人評分Good 收起 理由
climbd321 + 2 世上膠人何其多
haha546 + 1 可憐呀-﹏-
ON膠膠 + 1 安慰good :p
houlock1456 + 2 嗯嗯,以我所知,好像在青山看過他
★♂人一個♀★ + 1 加不到分?再加次= =
三★六 + 1 下次sd個木馬比佢
令狐聰 + 1 離珠遇上大色魔>
鬱﹏小夜 + 1 離珠~原諒他吧

總評分:  Good + 10   查看全部評分

原帖由 離珠 於 2009-10-5 08:57 PM 發表
離珠被一位2天前在及時通神秘邀請的人
離珠港語不太流暢  沒辦法跟上他的提問
而且大家從雜誌跟永恆元素得到ㄌ  都是離珠的MSN
只有編輯們才知道離珠的及時通
他完全不 ...

哇哇!
好大膽的無知小孩…
離珠原諒他吧~
(留下他的及時通讓我們嗆他吧o□o)
下次有這樣的事就直接黑吧~

玩過星曲WEB 忍影世界

甚麼?!
離珠遇上大色狼?!(大誤
百合快救她啊!

原帖由 令狐聰 於 2009-10-5 09:50 PM 發表
甚麼?!
離珠遇上大色狼?!(大誤
百合快救她啊!

請用「百合牌防狼器」(打飛

玩過星曲WEB 忍影世界

離珠有沒上msn…
有事找你><

笑傲無雙

慘慘豬比人話快d叫肥波大大推到他...

十週年勳章(賀詞)

原帖由 離珠 於 5-10-2009 08:57 PM 發表
狩亂舞:,♂: 我feel到你一定唔係香港人
mango_lizhu: 你什麼都不知道而且很神秘地邀請我   真奇怪唷
狩亂舞:,♂: 會有香港人咁打中文?
狩亂舞:,♂: 一係你唔係離珠
狩亂舞:,♂: 會有香港人打 唷 ㄌ ?

由此可見,
該人是一名白目...

應該仲係一個小五以下兼唔知乜叫注音文的智障人士,
打得出注音文的10成9都係台灣人la,
仲話feel到一定唔係香港人

而且從來沒有人說離珠是香港人...
佢仲可以話一係你唔係離珠...
唉...

PS:離珠你即時通是啥?(拖走

算了...現在香港的少年少女都是那麼沒品的~_~

不過~離珠不要介意~因為你像一顆珍珠那麼珍貴!!!

離珠真可憐
此人一定是大色狼

囧?!

笑傲無雙

原帖由 PCGW貓仔 於 09-10-6 02:37 PM 發表

囧?!

當離珠係男人!?

原帖由 PCGW貓仔 於 2009-10-6 02:37 PM 發表

囧?!

也是說…
貓仔被小看了XD

我要點做好?一.我沒有話她係男人!二.我又唔知他的樣子!我點會想非禮他!三.我唔係色狼!
4.因為你像一顆珍珠那麼珍貴!!!你識她?你知她的樣子?!

呀!係呀!仲有你為什麼要話我係大色狼?話她八婆叫色狼?好笑!~我唔信你由小到大沒話過人係八婆lo!

我一早知他係台灣人!仲有唔識注音叫智障?(好笑! )

回復 14# 62279086 的帖子

出場了
我唸你有準備比人寸GE啦

我唸你有準備比你寸GE啦????唔係好明你up咩?

回復 17# 62279086 的帖子

唔使明GA
小朋友唔會明GA

哦!小朋友唔用明!咁智障人士會明?

原帖由 62279086 於 09-10-6 06:08 PM 發表
哦!小朋友唔用明!咁智障人士會明?

咩叫小朋友唔用明?= =
智障的會明的
因為你比智障更腦殘
所以你唔會明
你快D跳返隻娃娃舞提升自信~~!!
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 06:43 PM , Processed in 0.035941 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存