2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 不滅星龍好似汁左 入黎討論下
go

[香港] 不滅星龍好似汁左 入黎討論下 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

如題  我上不滅個論壇 之後見到
強烈指責本服的GM 拖欠機房費用 說明本月付清 但本月此人已經失去聯繫 並在論壇發帖說被海關查封(已驗證並無此事) 給RMB玩家造成了嚴重損失!希望大家一起譴責這個收了錢不負責的GM
已有 2 人評分Good 收起 理由
hkedn3099 + 1 雖然係咁...你有法阻止咩...所以都預左
OOOOXXX + 1 預左啦

總評分:  Good + 2   查看全部評分

十週年勳章(賀詞)

不負責的gm...
最可恥的是要說謊!

嘩 ,,,,都未見過人咁狗既
不過呢單野真定流先
廢事一陣嘈完先知係流 咁就唔好啦

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

汁就應該係事實 不過果段野就應該流既 汁果日個gm係海關出黎左後 有上m群講左 果間一條龍公司 玩野要收佢更多錢 gm俾左錢 但又唔俾佢應該既野俾gm 連服務端都唔俾 之後gm同果間一條龍嘈 就傳真左d少少資料俾香港海關 gm俾海關請飲咖啡 不過冇充分證據告佢  個gm仲同我地講 有買元寶既玩家 唔好轉msn 佢之後攪點晒d野 重開 會聯絡返我地 到時會補返晒d元寶

佢可以轉左名開過吾同名既天龍你都吾知la 好似留戀墨香甘
佢汁左迷戀墨香 等d人轉哂去留戀墨香 之後入哂錢 幾個月 又汁 轉名開過
留戀墨香 香港代理真人係我朋友 都話2個墨香係同1個人開
如果你問迷戀墨香個GM佢一定話賣左俾人 其實佢自己開2個一樣
係留戀墨香岩岩開服果時D名都味轉好哂
個頭頂係打住迷戀墨香
ed人好尻屎

十週年勳章(賀詞)

機房錢都唔俾就走尼D人真係拎出去打把啦

咩諗野GM尼嫁...

真係吊魚好唔好呀...

傻諗hi既GM都係第N次見...

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 SP-BoY 於 09-10-6 09:53 PM 發表
佢可以轉左名開過吾同名既天龍你都吾知la 好似留戀墨香甘
佢汁左迷戀墨香 等d人轉哂去留戀墨香 之後入哂錢 幾個月 又汁 轉名開過
留戀墨香 香港代理真人係我朋友 都話2個墨香係同1個人開
如果你問迷戀墨香個GM佢一 ...

係要咁做 都冇辦法 你可以點 你知道既 最多唔玩 有咩損失 我放咁多錢係不滅 我都一d唔會擔心 係開返又好 唔開又好 又如何?

回復 7# ☆魔鬼皇☆ 的帖子

佢開番 你咪好彩
玩私服都要入錢甘不如玩正服

原帖由 SP-BoY 於 09-10-6 11:25 PM 發表
佢開番 你咪好彩

朋友 講野唔好去甘盡好波
人地比錢玩係佢既自由 你理得人?
比人感覺你係到攞景贈興
還是你唔抵得人地有錢玩得勁 ?
一話你係game到成日比佢殺呀 ?

原帖由 SP-BoY 於 09-10-6 11:25 PM 發表
佢開番 你咪好彩

我份人就係咁 認為岩自己洗少少錢買自己開心 好應該 因為我豪得起
重頭到尾 我冇一句埋怨佢汁唔汁 唔該你分清楚d先講你e句野
如果係要串人 你先睇下自己價值 可能洗幾百你肉痛 不過我洗幾千好平常 e個就係你同我既分別
如果講到玩私服 唔好用錢或者太多錢 e個係你諗法 如果冇我地e種人 你都冇私服玩啦
如果我用咁多錢就一定要玩正服 咁你e種人咪只有玩gameboy囉

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 09-10-6 09:17 PM 發表
汁就應該係事實 不過果段野就應該流既 汁果日個gm係海關出黎左後 有上m群講左 果間一條龍公司 玩野要收佢更多錢 gm俾左錢 但又唔俾佢應該既野俾gm 連服務端都唔俾 之後gm同果間一條龍嘈 就傳真左d少少資料俾香港海關 ...

其實我想問下你係唔係同gm合資個朋友黎呀????點解你好似咩都咁清楚咩都幫住不滅答咁既

原帖由 waiho000 於 09-10-7 12:53 AM 發表

其實我想問下你係唔係同gm合資個朋友黎呀????點解你好似咩都咁清楚咩都幫住不滅答咁既

我知既消息都係m群睇到佢講 而佢未汁前 都平日有同佢係m傾計 所以或多或少會知少少

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 09-10-7 12:55 AM 發表

我知既消息都係m群睇到佢講 而佢未汁前 都平日有同佢係m傾計 所以或多或少會知少少

我都有m群, 但係無見佢online好多日啦, 係wo, 你仲未答我, 你係唔係同佢合資個一個朋友黎???
見你d post踩群龍又幫不滅, 有人一講不滅既不滿你就怒罵人聽聞你真係有份wo

原帖由 waiho000 於 09-10-7 01:07 AM 發表

我都有m群, 但係無見佢online好多日啦, 係wo, 你仲未答我, 你係唔係同佢合資個一個朋友黎???
見你d post踩群龍又幫不滅, 有人一講不滅既不滿你就怒罵人聽聞你真係有份wo

我係之前群龍有玩過 之後非常唔喜歡佢地gm 而上次不滅gm最後一次上m群就係汁果日 果時都有好多人係到睇到我見到既同一返說話
另外如果我係合資果個 我做左gm啦 點會人物唔夠gm打 仲會俾幾個人圍死 呵呵 同埋如果我要開 我唔需要同人合資啦 我自己玩玩都洗7~8千
我3個fd都閒閒地每人5~6千 自己開都得啦 呵呵

原帖由 chch1313 於 09-10-6 08:18 PM 發表
如題  我上不滅個論壇 之後見到
強烈指責本服的GM 拖欠機房費用 說明本月付清 但本月此人已經失去聯繫 並在論壇發帖說被海關查封(已驗證並無此事) 給RMB玩家造成了嚴重損失!希望大家一起譴責這個收了錢不負責的G ...

不滅星龍GM可恥   做唔到唔好開la

原帖由 waiho000 於 09-10-7 01:07 AM 發表

再者 我由影子玩到佢汁 再重開群龍玩左一陣 我真係唔多喜歡佢地服務

原帖由 wowo1234 於 09-10-7 01:13 AM 發表

不滅星龍GM可恥   做唔到唔好開la

師兄咁激既 呵呵

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 09-10-7 01:12 AM 發表

我係之前群龍有玩過 之後非常唔喜歡佢地gm 而上次不滅gm最後一次上m群就係汁果日 果時都有好多人係到睇到我見到既同一返說話
另外如果我係合資果個 我做左gm啦 點會人物唔夠gm打 仲會俾幾個人圍死 呵呵 同埋如果 ...

7~8千 邊個知呀

原帖由 wowo1234 於 09-10-7 01:15 AM 發表

7~8千 邊個知呀

睇黎你似群龍既gm多過我係不滅既合資人 face_l_18:
如果係 俾個msn add你 你向我道理之前向我既唔禮貌 我同fd可能會玩返你地群龍 仲要係大老闆果隻face_l_18:

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 09-10-7 01:12 AM 發表

另外如果我係合資果個 我做左gm啦 點會人物唔夠gm打 仲會俾幾個人圍死 呵呵 同埋如果 ...

但係我亦唔覺不滅個gm好得去邊, 仲有你只係一個玩家, 你都唔需要企gm立場咁, 正常既玩家就應該好似我依家既心態,
佢汁咪汁囉, 唔好吹水, 汁就緊左ge啦,同埋你俾人圍死唔出奇, 因為唔可以gm得太揚

一條龍公司會唔會咁傻呀???佢自己都唔係合法啦, 仲要去海關報串, 咁咪成日都去報串囉, 講真一汁就唔俾錢, 咁咪個個月都好唔得閒呀???
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-15 11:52 PM , Processed in 0.040725 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存