2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 電腦技術問題交流 windows media player 11 左右聲 問題
返回列表 發新帖 回覆
go

windows media player 11 左右聲 問題 [複製鏈接]

最近...我洗左機....重裝Windows後   ( 本人用XP )

重裝之後~我當然就順手安埋windows media player 啦~
我仲自動更新埋windows media player 11 添~
但係問題出影左啦~ 我下載電影睇~ 以前用windows media player 黎睇野~
可以係set左【全螢幕】之後 再right click揀【音訊和語言軌】 就可以揀     左右 OR OR \

但係宜家唔知做咩.....得一個可以揀.....曲目1   OR 預設值

有咩方法....整整佢.......

我唔想係音量果度....拉D聲死一邊.......咁樣得一隻喇叭有聲...第2隻就冇聲.....

應一套係2種語言就片就有曲目1‧2‧3同埋預設值

如果冇得選既就係條片得一種語言既問題

原帖由 yiuchauyu 於 09-10-12 07:39 PM 發表
應一套係2種語言就片就有曲目1‧2‧3同埋預設值

如果冇得選既就係條片得一種語言既問題

我用一套之前 係有 左右聲道既電影 你宜家開都係得曲目1 ....

如果咁簡單....我一早就解決同埋知道了......"

點都好....唔該哂你先~

點講呢 其實個MEDIA PLAYER係冇問題

只係條片有問題先可以影響到你想選擇既語言

原帖由 yiuchauyu 於 09-10-12 09:37 PM 發表
點講呢 其實個MEDIA PLAYER係冇問題

只係條片有問題先可以影響到你想選擇既語言

=.='......SHIT
我都話我用緊同一套片睇返.....
之前套片係可以set左右聲.........
不過宜家set唔到....所以先上黎求救=.=""

有冇人可以幫幫忙呀~~~~~~~~~
thx~~~
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 09:48 PM , Processed in 0.032428 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存