2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 神諭之戰 純粹個人意見
go

純粹個人意見 [複製鏈接]

首先要講一下.我重玩緊隻GAME的.
不過我中立的.想講一下.  

見到D支持既人話佢係 德國+台灣
D唔支持既人就話    大陸
●德國99%+台灣1%● 同●德國1%+台灣99%● 又係德國+台灣
甘到低邊一方先係真 ?答案冇人會知.玩家自行在遊戲發掘.
重有.冇人會知.到底大陸有冇份造作.大家都知道大陸不停發展緊.官方話冇就冇?
就好似好多名牌品話就話美國.英國.日本造作.但邊個100%保證冇經過中國?

結論.官方話德國+台灣就德國+台灣?宣傳手法有邊個唔識.
鐘意既人當然會全力讚隻GAME.唔鐘意既人當然全力踩隻GAME
支持/反對.屬個人意見.其他人又有冇必要甘努力反駁對方呢
.覺得隻GAME好.繼續玩  ;覺得隻GAME差 ,玩其他GAME
冇必要為左個 "宣傳手法"係到講到天化吧?:w_rose:

說到底,我只是覺只遊玩幾天不夠就斷言這遊戲是垃圾實在太過兒戲和幼稚。
至於是那裡出的,其實不重要。
美服大熱已經足夠評定其為一隻優良的遊戲。

原帖由 殺神FEAR 於 09-10-14 08:43 PM 發表
說到底,我只是覺只遊玩幾天不夠就斷言這遊戲是垃圾實在太過兒戲和幼稚。
至於是那裡出的,其實不重要。
美服大熱已經足夠評定其為一隻優良的遊戲。

有個2分鐘tim,我諗佢真係城都未行出去~
大家打過修道院副本未,係果度開始就體會到隻GAME既精髓係副本到

笑傲無雙 玩過星曲WEB

玩落其實隻GAME真係幾有意思
但係我仲有好多野未體驗到- -
因為我岩岩先升到10級
真係要升快D先得

目前18LV.
除左LAG之外.其實我覺得真係冇咩問題(可能我部電腦廢=.=)
邊到制作不重要.好玩就無問題

十週年勳章(截圖) 玩過星曲WEB 忍影世界

我目前要同老公重升~因為老公叫我同佢一齊玩~原本果隻16lv副8lv 而家變左13lv副都好似得7lv= =真係陰鬼公

原帖由 X團長 於 09-10-14 10:16 AM 發表
首先要講一下.我重玩緊隻GAME的.
不過我中立的.想講一下.  

見到D支持既人話佢係 德國+台灣
D唔支持既人就話    大陸
●德國99%+台灣1%● 同●德國1%+台灣99%● 又係德國+台灣
甘到低邊一方先係真:w_ro ...

其實我都玩緊隻game,只係覺得個feel勁大陸.....畫質差,但係我踩佢唔代表我唔會玩佢......d野係差就差,無得話八兩金靚仔過金城武,話白x琴靚過猳利波凸個女主角....但係有條on9仔就on99咁走黎話人白目......佢個盲目既低能個名好似m字頭喎......係咁吹眠自己又點.......隻game係差,咁我係未唔玩得....我只係平心而論.......條白目就亂吠......e+都好多人懷舊玩任天堂啦,唔通硬要話佢d畫質好靚?

回復 7# 不知不覺的 的帖子

想問下是免費嗎?是不是PK game來的?thx
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-14 10:50 AM , Processed in 0.029638 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存