2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 國際足盟 FIFA FIFA 10 / FIFA MANAGER2010值得買
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] FIFA 10 / FIFA MANAGER2010值得買 [複製鏈接]

呢兩隻遊戲真係值得一買

首先講下FIFA10
呢隻遊戲近年黎應該被外界讚賞,亦被外界指出已經擊敗主要對手WINNING系列
雖然有人話PC版既FIFA同XBOX360既FIFA都係爭D,但係我覺得PC版既FIFA應該做得好好
球員細緻度提升不小,真實感亦都加強左,配合埋LIVE SEASON,THE SEASON同埋BE A PRO模式
呢隻遊戲絕對係值得一買

至於FIFA MANAGER 2010
雖然呢隻遊戲仲未推出,不過睇番官方既資料已經係好吸引
遊戲有在線比賽,2-3個小時就可以完成一個球季,絕對係同班三五知已玩又唔晒時間
而遊戲本身亦都加強左3D模式,令到做領隊既你可以更加投入每一場比賽
官方亦都好細心,就算好細微既地方亦都照顧到,例如球場販賣的食品、設施、交通工具、VIP區域、衣帽間都有
連玩家本身飾演既教練都以3D模式登場,更加增設"場邊呼叫"功能,令到比賽更加有真實感
我覺得呢隻遊戲今年絕對可以同FOOTBALL MANAGER10有得揮

原帖由 問鼎天 於 09-10-14 12:28 PM 發表
呢兩隻遊戲真係值得一買

首先講下FIFA10
呢隻遊戲近年黎應該被外界讚賞,亦被外界指出已經擊敗主要對手WINNING系列
雖然有人話PC版既FIFA同XBOX360既FIFA都係爭D,但係我覺得PC版既FIFA應該做得好好
球員細緻度提 ...

你錯鳥...
pc版既fifa簡直就係a piece of shit....

原帖由 水影~ 於 09-10-16 09:39 PM 發表

你錯鳥...
pc版既fifa簡直就係a piece of shit....

你有無玩過先

個個成日話PC版就垃圾,相比起PC既winning,winning更加a pieve of shit

十週年勳章(賀詞)

FIFA MANAGER 2010幾時出

XBOX果隻先係最令@o@

pc 版個隻fifa 真係差wor-.-

fifa 係xbox應該最令.

原帖由 kendogdog 於 09-10-16 10:38 PM 發表

你有無玩過先

個個成日話PC版就垃圾,相比起PC既winning,winning更加a pieve of shit

無玩過既係到講來做MEI呢-,-
我未試過玩隻GAME5分鐘就DEL
X360 FIFA我都有,可能太大對比啦
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 07:17 PM , Processed in 0.035620 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存