2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 183Game社區九龍爭霸2私服
go

[台灣] 183Game社區九龍爭霸2私服 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 忍影世界

• 睇完覺得好的話 麻煩推薦一下 介紹朋友來玩^^

• 戰鬥型 、近身肉搏、唔係你死就係我亡

戰衛丏、青龍人、羅漢僧、搏鬥鬼、血戰魔、戰神女
  • 氣功型、遠程攻擊、隔山打牛超級重炮

降龍丏、玄武人、制魔僧、鐵甲鬼、黑風魔、攝魂女
  • 智慧型、補血支援、血肉橫飛有我冇死

彰明丐、朱雀人、金剛僧、妙手鬼、鬼魂魔、天神女
  • 完全型、自補打手、回血打怪逢打必勝

鬥魂丏、白虎人、伏魔僧、泰山鬼、狂暴魔、紫霞女

183Game社區九龍爭霸2私服

爲了讓玩家能夠體驗到遊戲的精髓 不會採取變態設置!
嚴格取締外掛,經查到的一律永久封鎖IP
183九龍官網:http://www.183game.com/main.htm
183九龍論壇:http://bbs.183game.com
註冊183game會員:http://www.183game.com/reg9.aspx

現在的私服比比皆是,但是始終沒有一個綜合性長久的遊戲社區。
許多私服為了一己私欲沒有玩家的贊助關閉了服務器,使得許多玩
家對私服已經失去了信心,183社區將要改變這個事實,將要為所
有熱愛私服的玩家創建一個永恆的社區,讓大家不再爲了尋找各種
各樣的遊戲私服而煩惱,183社區會為了,滿足各類遊戲玩家的需
求將陸續開發更多更好更穩定的私服。我們的宗旨就是:不斷創新
、永恆不變。

• 商城贊助須知

本伺服器爲終生免費,爲學習而架設,所有程序皆來自于網絡下載不進行非法營運。本服秉持公平公正原則向廣大玩家開放贊助購買商城點數,視個人能力贊助,不勉強不強迫任何一位玩家贊助,爲乎所有商城物品遊戲中都有取得渠道,您可以選擇不贊助,但請勿發表任何對商城有意見或不公平言論。伺服器要長久運行只能靠一些熱心玩家的贊助來維持,就算您沒有贊助本服,也一樣能在本服暢玩,更不會因沒有贊助而在遊戲中有差別的待遇,玩家必須處於自願可以向本服購買商城點數贊助,所有收入將投入伺服器硬體及線路的改善,以維持伺服器正常運行。

贊助儲值商城點數比值:
183Game九龍爭霸2商城點數購買最低100元(台幣)
充值1元台幣=1點商城點數,1元港幣=4點商城點數

贊助儲值點數購買流程:
臺灣及香港目前開放ATM提款轉帳及銀行臨櫃匯款兩種儲值方式,臺灣及香港以及外其餘國家購買一律採用西聯匯款,西聯匯款的手續費由本服吸收,需要購買儲值點數或有疑問的玩家請洽客服。

ATM轉帳或臨櫃匯款流程:
一.請先跟客服確認您要購買的點數及價位,客服會向您詢問遊戲帳號及聯絡相關資料以後,會給您轉帳的銀行帳號,您可立即前往轉帳,您必須確認能立即前往轉帳購買,客服才會給您轉帳,以免搞錯。
二.轉賬完畢后通知客服,客服會立即查詢您的該款項,ATM轉帳能立即查詢。
三.客服會跟您再次遊戲帳號及資料後發放商城點數。
四.發放完畢後會通知您登陸商城確認,確認無誤后及算交易完成。

因銀行或郵局臨櫃匯款都必須等待30分鐘左右才可以查詢到,甚至更長的時間,尤其銀行在3:30分休息之後,郵局匯款的也有可能等到隔天早上九點才能查詢到,所以建議玩家儘量使用ATM轉帳,24小時不關任何時間已轉帳完畢均能立即查詢到。

轉自183Game社區

• 如果想轉職武當或魔教 可在創立角色後 進行新手任務 或 出生時隨便選個地方 之後利用村莊傳送卷(按E)傳送到魔教或武當

視窗化方法

http://www.badongo.com/file/15902582

下載完  把 NDLAUNCHER 丟到主程式裡面(覆蓋

打開【NDLAUNCHER】

點選 " 無料ID登錄 " 旁邊的選項    解像度  選變更   

Display  mode 這選項選第2個   按確定   (可調1024X768等等

之候選"終了"

在點選登錄器   按開始遊戲   就是視窗化了

各門派入門任務
【注:入門條件 等級達到20級(凝神入氣穴8成) 武當(武功【無極拳】及【無極劍】修練到2成)

白道

• 丐幫

• 少林

• 武當

黑道

• 綠林

• 秘宮

• 魔教

各門派二轉流程

白道

• 丐幫

• 少林

• 武當

黑道

• 綠林

• 秘宮

• 魔教

已有 1 人評分Good 收起 理由
☆魔鬼皇☆ + 1 感謝分享!

總評分:  Good + 1   查看全部評分

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

好有心機既提供分享 值得俾分 e種post會帶俾大家近正服感覺 非常好有意思 一定要+good^^

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 09-10-17 06:42 AM 發表
好有心機既提供分享 值得俾分 e種post會帶俾大家近正服感覺 非常好有意思 一定要+good^^

Thx
只係要黎室住人把口 唔洗成日問東問西姐- -+
本黎想係3樓+埋2轉
咁只好係2樓補埋

2KF活動勳章 寵物大使 十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) K歌達人 2KF大型活動勳章 忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 hugo_2202 於 09-10-17 06:46 AM 發表

Thx
只係要黎室住人把口 唔洗成日問東問西姐- -+
本黎想係3樓+埋2轉
咁只好係2樓補埋

最好提供一下買點過程 因為睇唔到有香港代理

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 09-10-17 06:54 AM 發表

最好提供一下買點過程 因為睇唔到有香港代理

加左 要買點麻煩親自加GM Msn問
個Post都整得7788 閃水-.-+

覺得好玩 有興趣的話 麻煩推薦一下 比更多人睇到^^

玩過星曲WEB

安裝主程式戈陣LOAD左勁耐都唔得-.-

原帖由 小痕Xp 於 09-10-17 12:09 PM 發表
安裝主程式戈陣LOAD左勁耐都唔得-.-

-.-?講清楚小小
下載完之後係壓縮檔黎
跟住打開 自動進入解壓程序 之後會自動進行安裝-.-
加上官服主程式 應該冇咩問題出現
安裝完更新 之後放埋登錄器落去
就應該玩得

玩過星曲WEB

玩到喇-_-'
一開始應該要點做?
做任?

原帖由 小痕Xp 於 09-10-17 12:51 PM 發表
玩到喇-_-'
一開始應該要點做?
做任?

呢隻遊戲除左主線任外 其他可以唔解
你一開始 可以狂打怪升級 去到咁上下先做任
不過小心 有時太高級 打唔番任務物品
2樓有晒 加入門派 二轉既流程
跟住黎做就ok 搵唔到npc就睇地圖
任務係帝龍行

原帖由 hugo_2202 於 09-10-17 01:21 PM 發表

呢隻遊戲除左主線任外 其他可以唔解
你一開始 可以狂打怪升級 去到咁上下先做任
不過小心 有時太高級 打唔番任務物品
2樓有晒 加入門派 二轉既流程
跟住黎做就ok 搵唔到npc就睇地圖
任務係帝龍行

師兄 今次你好似玩到幾認真下 好專業喎

笑傲無雙 玩過星曲WEB

有無人有玩可以帶我升- -

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 09-10-17 02:23 PM 發表

師兄 今次你好似玩到幾認真下 好專業喎

傻啦-.-只係有興趣姐
之前誅仙個post都係咁上下
不過誅仙個post成萬人睇過 好熱門
但九龍不嬲少人玩 所拉到人 宣傳係要做唔少功夫

原帖由 hugo_2202 於 09-10-17 02:52 PM 發表

傻啦-.-只係有興趣姐
之前誅仙個post都係咁上下
不過誅仙個post成萬人睇過 好熱門
但九龍不嬲少人玩 所拉到人 宣傳係要做唔少功夫

加油呀 雖然我唔太會玩 不過有時悶悶地都會入一下game見怪打怪 都希望game入面多d人傾下計 唔好死城咁

原帖由 ☆魔鬼皇☆ 於 09-10-17 03:03 PM 發表

加油呀 雖然我唔太會玩 不過有時悶悶地都會入一下game見怪打怪 都希望game入面多d人傾下計 唔好死城咁

買個獅子吼 is ok
呢個服多人玩
係升得慢d咁
你想玩個果咪搵我 不過多數凌晨時間先得閒

好似吾係好多人玩咁既..多d人玩啊...吾lag幾順

原帖由 hugo_2202 於 09-10-17 03:21 PM 發表

買個獅子吼 is ok
呢個服多人玩
係升得慢d咁
你想玩個果咪搵我 不過多數凌晨時間先得閒

ok啦 我知道我玩時 2k既兄弟姐妹一定帶我既 呵呵

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 玩過星曲WEB

雖然好吸引我 但都係唔玩啦 幫手推推

十週年勳章(賀詞)

咩服都支持...

我推神上身...

上去吧
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 10:29 PM , Processed in 0.039372 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存